Требиње - збирна тема

• Začetnik teme Začetnik teme s.bLn
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U Trebinju i okolini ima mnogo stvari koje bi valjalo vidjeti, medjutim današnji trendovi nas mlade pokušavaju odvojiti od nečega što je tradicionalno i vrijedno. Ja sam inače rođen i odrastao u Banatu ali se nikad nisam pomirio sa činjenicom da je moj stari mnogo pogriješio što je iz okoline LJubinja doseljavao ovamo. Pozdrav za sve Hercegovce, a posebno za moje Ubalaštane.

valerija1986:
hercegovci imaju jedan prototip koji se vezuje za njih. Pitam se da li je to istina?
Ma Hercegovci su oličenje dobrog frajera, pogledaj svakog od njih. Obično t izgleda ovako: Na prvom mestu visok, što većina devojaka obožava, tanak, lepo građen, lep, pa gde ćeš više.
A inače u Ginisovoj knjizi rekorda je zapisano, da su proporcionalno prema broju stanovnika najviši ljudi u Evropi u Trebinju, samo su pogrešili pa su napisali da je Trebinje u Crnoj Gori. Ko ne veruje neka proveri!!!!!!

Da li ste primetili da svi koji su se predstavili da su iz Trebinja ( i sto pozdravljaju Trebinje ) imaju nesto malo ( od 3 do 15ak ) ukupno postavljenih postova i da su se uglavnom u skorije vreme registrovali . Nemoguce da je internet u Trebinje dosao tako kasno :lol: i da su se svi registrovali bas tako skoro i u slicno vreme .
Imam blagi osecaj da zapravo niko do njih nije iz Trebinja , i da su samo napreavili nove naloge da bi se predstavili kao da su iz Trebinja .... :lol: :-D

FATAL ERROR:
Da li ste primetili da svi koji su se predstavili da su iz Trebinja ( i sto pozdravljaju Trebinje ) imaju nesto malo ( od 3 do 15ak ) ukupno postavljenih postova i da su se uglavnom u skorije vreme registrovali . Nemoguce da je internet u Trebinje dosao tako kasno :lol: i da su se svi registrovali bas tako skoro i u slicno vreme .
Imam blagi osecaj da zapravo niko do njih nije iz Trebinja , i da su samo napreavili nove naloge da bi se predstavili kao da su iz Trebinja .... :lol: :-D
Zasto to misliš?

Odlucio sam da posetim vas grad. Nazalost, nisam bio nikada u Trebinju, cak sto vise ni u Bosni (posebno Hercegovini)...ali evo popravljam se.
Najvise me interesuje kako stici do Trebinja, kao i smestaj.
Da li je najbolja varijanta preko Dubrovackog aerodroma? Sta znate o hotelu 'Leotar' ili mi mozete preporuciti neki drugi. Kakve su cene (ne mogu naci nista na netu)? Sta bih morao da vidim, posetim.
Unapred zahvalan

Back