Требиње - збирна тема

• Začetnik teme Začetnik teme s.bLn
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
najbolji hotel ti je hotel platani koji se nalazi u samom centru grada, mada je i on nesto skuplji za necije prilike, ali sve u svemu ti u trebinju nista nije skupo.ako hoces obici trebinje obavezno obidji Hercegovacku Gracanicu, koja je inace simbol Trebinja,pa onda i manastir tvrdos, vidjeces odusevices se.Trebinje je fin grad, mada je naljepsi i najzivlji ljeti, kad je i najbolje doci u njega. Pored crkava, mozes uzivati na bodiroginim kosarkaskim terenima, ili uz setnjicu uz trebisnjicu. Kad dojes upitaj bilo koga na ulici za bilo kakvu informaciju, svi ceti ljubazno odgovoriti, jer je trebinje grad otvorenog srca.

usput pozdrav zeljusi, dje si ti brate, kas vamo, buba li se za fax????

Ti si do sad verovatno posetio Trebinje, ali za slucaj da nisi... Ja sam letos bila tamo kod tetke i to sam prvi put bila u Hercegovini uopste. Mogu ti reci da sam ocekivala krs, jad i lom, kad ono...:D Dobro, sad, nije da nije, ali je sve to ipak nekako lepo! Narod je dosta ljubazan, izlasci su ludilo, a nista nije posebno skupo. Jedina zemerka sa moje strane je sto su im momci toliko ukoceni kao da im je neko nabio kolac u ... Blenu u devojke kao mutavi, a ne prilaze??? Stvarno ih ne kapiram! Pokazi im kako se to radi. Mada, tebe verovatno vise zanimaju devojke. One su totalno pristupacne! Nista lose pri tom ne mislim. Al sam se ja raspisala......... Pa, kad ovaj profesor predaje Spanska sela! Ipak bi trebalo nesto da zapisem.... Pozdrav i lep provod!

Back