Trebalo li je braniti srbe u bosni, krajini i na kosovu?

~Petar~:
hrvatska ne bi mogla da opstane kao drzava da je dozvoljeno stvaranje para-drzave, krajine u njoj. narocito ne sa geopolitickim polozajem koji je zauzimala. hrvatska iovako ima taj chudan oblik, a presecanjem krajinom na pola, i to na dinarima, bi je napravilo neodrzivom.

trebalo je da se prihvati relativna autonomija za srbe tamo, jer bi se zadrzalo i garantovalo stanovnistvo, i jer bi imali uvek taj kec u rukavu u odnosu prema njima. ovako nemamo nista

Hrvatska je i tako podeljena radi Neuma! Hebo ih AVNOJ!:)

nego, jesi pitao Hrvate da li bi se zadovoljili sa tom Autonomijom za Srbe, ili bi i dalje stalno kenyuckali!?:)

~Petar~:
evo, sad cu da se bacim na to sta je debeli rekao
to mi je strashno bitno, i njegovo mishljenje veoma uvazavam.:lol::roll:

plan KG je bio neuporedivo bolji od plana vensa i ovena. davao je maximum entitetima koji postoji,a da uporedo postoji i neka forma zajednickog na nivou bosne. a ta forma je unija.
znaci, maximum

Hvala bogu pa ne izgleda kao anoreksijski ceda. A to koliko ti uvazavas Ratka Mladica, za to me bas zabole lakat. Isto koliko i tvoja kuknjava sto nismo usli u Eu.

~Petar~:
aham :lol: svi su bili za mir, kad ono medjutim. svi su bili za mir, ali pod svojim uslovima.

eto vazi. neka je svako odbacio po jedan plan. opet smo u plusu sa odbacivanjem planova kad je rat trebalo da se zaustavi.
da si malo obratio paznju na ono sto sam pisao, video bi da sam rekao da plan kontakt grupe nije trebalo odbaciti, i da je to tacka posle kojeg svako podrzavanje srba tamo je propast.

Ti hoces "demokrato" da srbi u bosni prihvate ono sto nisu trebali ni 95 sa dejtonskim sporazumom. Da ih gazi unproforska okupaciona cizma svakodnevno i da im na nos nabije kako se nisu smeli braniti. Da im upadaju u kuce i sikaniraju kako god im se hoce. Hvala bogu pa niste vi bili na vlasti, gori ste od milosevica.

~Petar~:
evo, sad cu da se bacim na to sta je debeli rekao
to mi je strashno bitno, i njegovo mishljenje veoma uvazavam.:lol::roll:

plan KG je bio neuporedivo bolji od plana vensa i ovena. davao je maximum entitetima koji postoji,a da uporedo postoji i neka forma zajednickog na nivou bosne. a ta forma je unija.
znaci, maximum

Čudni neki ljudi žive u BiH: Nudi im se lepa država, a oni je NEĆE!?:):):)

Back