Treba se pripremiti na vreme:

Samo slep kod ociju ne vidi da je doslo vreme radikala.
Hilari i Maldren na celu amerike a Toma na celu Srbije... perspektiva je ocigledna.

Imam dve opcije:

1. da na vreme zauzmem poziciju ispred Rumuske ambasade i kad me prime na razgovor da pretim samoubistvom ako mi ne daju azil.

2. da kupim utoku, iznajmim "Vidimo se u citulji" i fazoniram se.

Ja trecu opciju ne vidim :cry:

Konzerve i baterije kupiti u ogromnim kolicinama.Cigare takodje,mozes posle da valjas u trafiKi.
Nabaviti Tomine i Acine postere u prirodnoj velicini.Vratite ADSL modeme , nece vam trebati,ta tehnologija
ce biti zabranjena.Ko govori strane jezike neka ih zaboravi,jer strani jezici su zli jezici !!!
Kupite Gucci i Kappa trenerke,metalne kaiseve,upasite se i skinite nekom AirMax.One se skidaju i otimaju ne kupuju se !!!

Tu se slazemo.Ideologija SRS nosi sa sobom, ma kako mali ili prividan bio, rizik novog rata, sto se ne sme dozvoliti ni po koju cenu.Lako je ljudima da lupetaju koji nisu omirisali barut ili kojim nisu zvizdali meci oko njih.Zanimljivo u pi*ku materinu.Ne nosim ja ogorcenje iz proslosti, vec sam ogorcen sto ljudi ponovo hoce da biraju one koji ratove i poceli i upropastili zemlju.

E vidis,silno gresis.
Niko ne zeli novi rat,niko nije zeleo ni ove skorasnje.
Nama su ratovi,ako te pamcenje i zdrav razum sluze,nametnuti.
Rat u Hrvatskoj i Bosni je poceo jer su Hrvati i Muslimani zeleli da se otcepe,zajedno sa Srbima koji to nisu zeleli.Posto oni to nisu zeleli,normalno zeleli su da na teritorijama na kojima zive osnuju svoju vlast i ostanu u zajednici sa Srbijom.Ali to nije odgovaralo suprotnoj strani i,normalno,krenuli su u istrebljenje.(Nemoj samo da te podsecam na tradiciju zlocina i mrznje Hrvata i Muslimana prema Srbima,ne mrze oni nas tek od ovih,zadnjih,ratova).Posto je taj narod trebalo zastititi i sacuvati zemlju,Srbija je usla u rat,i bilo je sta je bilo.
Kosovo.San o Velikoj Albaniji najzad je dostupan Siptarima,uz svesrdnu pomoc njihovih saveznika,a nasih neprijatelja,koji su svoju netrpeljivost i subjektivnost dokazali u Hrvatskoj i Bosni.Srbija,normalno,zeli da sacuva svoju teritoriju,i ulazi u konflikt sa odmetnutim siptarskim bandama.Medjutim zapadnim silama ne odgovara jaka Srbija,gde su Srbi svoji na svome,i protivno Rezoluciji Saveta bezbednosti i Povelji Ujedinjenih nacija,napada i vrsi agresiju na jednu suverenu drzavu i ceo njen narod.I celu tu akciju naziva "Milosrdni andjeo"!
Srbija je trebala i treba da udje u rat kada god je njena teritorija i narod u pitanju.Svaki rat koji smo vodili,zapocet je ne zbog nase agresije,vec zato sto su nas napali.Srbija je trebala da udje u rat,i treba uvek kada stiti svoju tertoriju i svoj narod.Svaki rat koji smo vodili zapocet je zato sto su nas napali.

P.S.Ne verujem da si ti omirisao taj barut o kome govoris.

E vidis,silno gresis.
Niko ne zeli novi rat,niko nije zeleo ni ove skorasnje.
Nama su ratovi,ako te pamcenje i zdrav razum sluze,nametnuti.
Rat u Hrvatskoj i Bosni je poceo jer su Hrvati i Muslimani zeleli da se otcepe,zajedno sa Srbima koji to nisu zeleli.Posto oni to nisu zeleli,normalno zeleli su da na teritorijama na kojima zive osnuju svoju vlast i ostanu u zajednici sa Srbijom.Ali to nije odgovaralo suprotnoj strani i,normalno,krenuli su u istrebljenje.(Nemoj samo da te podsecam na tradiciju zlocina i mrznje Hrvata i Muslimana prema Srbima,ne mrze oni nas tek od ovih,zadnjih,ratova).Posto je taj narod trebalo zastititi i sacuvati zemlju,Srbija je usla u rat,i bilo je sta je bilo.
Kosovo.San o Velikoj Albaniji najzad je dostupan Siptarima,uz svesrdnu pomoc njihovih saveznika,a nasih neprijatelja,koji su svoju netrpeljivost i subjektivnost dokazali u Hrvatskoj i Bosni.Srbija,normalno,zeli da sacuva svoju teritoriju,i ulazi u konflikt sa odmetnutim siptarskim bandama.Medjutim zapadnim silama ne odgovara jaka Srbija,gde su Srbi svoji na svome,i protivno Rezoluciji Saveta bezbednosti i Povelji Ujedinjenih nacija,napada i vrsi agresiju na jednu suverenu drzavu i ceo njen narod.I celu tu akciju naziva "Milosrdni andjeo"!
Srbija je trebala i treba da udje u rat kada god je njena teritorija i narod u pitanju.Svaki rat koji smo vodili,zapocet je ne zbog nase agresije,vec zato sto su nas napali.Srbija je trebala da udje u rat,i treba uvek kada stiti svoju tertoriju i svoj narod.Svaki rat koji smo vodili zapocet je zato sto su nas napali.

P.S.Ne verujem da si ti omirisao taj barut o kome govoris.

I Zapadnoj-vatikansko-NATO-klero-fasistickoj kolaciji ne odgovara jos jaca velika Srbija,sa neogranicenim izvorima nafte gasa i atomki iz Rusije,intelektom iz Irana i Iraka i naprednom Torsion Advanced tehnologijom iz Severne Koreje .

Samo slep kod ociju ne vidi da je doslo vreme radikala.
Hilari i Maldren na celu amerike a Toma na celu Srbije... perspektiva je ocigledna.

Imam dve opcije:

1. da na vreme zauzmem poziciju ispred Rumuske ambasade i kad me prime na razgovor da pretim samoubistvom ako mi ne daju azil.

2. da kupim utoku, iznajmim "Vidimo se u citulji" i fazoniram se.

Ja trecu opciju ne vidim :cry:

имаш лепо у НАТО, па гини за шаку долара, ПОТУРИЦА ГОРИ ОД ТУРЧИНА

u ybt...usrali smo se.... :lol:

Sta ti to radis?!?!
Vidis valjda da decko deli sa nama str.pov. informacije koje su mu pricali njegov otac i prijatelj otca...a kako da se otcu ne veruje?
Vidis valjda da je decko bio u prvim redovima, belezio i snimao da bi nama, neupucenima, koji nismo prstom mrdnuli, preneo svoja iskustva?!!?
Ako sve to ne vidis, ti si ...svasta si ti, da znas....

8-)

Back