TREBA MI ŽENSKO MIŠLJENJE

Moja drugarica ima taj problem sa travianom...U zadnje vreme samo o tome prica, pocela je strasno da me smara...Kad god se cujemo ona igra travian, kad se vidimo ona kuka kako ce da joj poruse selo ili zuri kuci da bi zavrsila gradnju nekih tamo katapultova...strasno...
Nisam znala da to moze biti toliki problem...

Hahah, luda tema. EVo ja igram vec par meseci....

Ma malo smara, ne mozes otici od kuce na dan dva neplanski! :roll: Odma problem...

Tema je skroz luda. Već si učestvovao na njoj i objašnjavao nam na prethodnoj stranici koliko dugo igraš i sve to:
:rotf:

Kako je za dva meseca upseo tako da se razvije? Ja igram mesec dana i toliko mi slabo ide da mi je dovoljno 3-4 puta u toku dana da provedem 5 minuta da dam sta ce da se radi. Aj dobro sada sam se malo popravio.

Isto sam ostao bez posla pre 2,5 meseca :rotf: samo srecom nisam ozenjen :mrgreen:

I danas mi neki drkkadzija upao i sve unistio. Mislim jaka faca napada sa 400 na mojih 40 :roll: Pa cu da brisem nalog...

Travian je odlična igrica, navlakača je u suštini kao i sve ostale, ali zvrčka je u tome što traje skoro godinu dana.
Igrala sam rs1 i na kraju došla u fazu da jedva čekam da se završi, ali je nisam napuštala do kraja. Vrhunac moje zaluđenosti Travijanom je bio da ustanem u 4 ili 5 ujutru (a u 6 i 15 mi zvoni sat za buđenje na posao), u sred zime, a MRZIM rano ustajanje ...da bih poslala napad :lol:
Upoznala sam super lika u igrici, i dan danas se družimo.

Inače, to je jedina igrica na koju sam tako reagovala. Volim igrice, ali nemam zavisnost tog tipa da mi ugrožava obaveze...još uvek :mrgreen:

Travian je odlična igrica, navlakača je u suštini kao i sve ostale, ali zvrčka je u tome što traje skoro godinu dana.
Igrala sam rs1 i na kraju došla u fazu da jedva čekam da se završi, ali je nisam napuštala do kraja. Vrhunac moje zaluđenosti Travijanom je bio da ustanem u 4 ili 5 ujutru (a u 6 i 15 mi zvoni sat za buđenje na posao), u sred zime, a MRZIM rano ustajanje ...da bih poslala napad :lol:
Upoznala sam super lika u igrici, i dan danas se družimo.

Inače, to je jedina igrica na koju sam tako reagovala. Volim igrice, ali nemam zavisnost tog tipa da mi ugrožava obaveze...još uvek :mrgreen:

Hahaha, pa da. Zamalo i ja tako... Ono glupo mi je kada vec igram da me neko upali, onda cu radije da ustanem ujutru i ako ne moram obavim to sto imam i mogu da nstavim da spavam! :lol:

decko sa kojim zivim je bio zavisnik. I kad sam pocela da pretim da cu otici, pakovala stvari - onda se osvestio, na pocetku igrao kradom ponekad da bi na kraju skroz prestao.
Ali eto, prodje malo vremena i uvek dodje nesto novo- sad igra online poker po ceo dan, poludecu, takvi ljudi ce uvek naci nesto...

A šta ti to igraš, a? a? a? :zper:

Ja probao danas travian, napravio sam nalog, i poceo da upgrejdujem neku shumu za drvosece valjda i smori me. A probao sam travijan bas zato sto citam ovde da je zarazan i da ga mnogi igraju pa reko sigurno nije komplikovana neka strategija, ali me na prvi pogled nije privuklo da igram, a plus citam da treba da mu se posvecuje stalna paznja kao da imam malu bebu.
Ja sam u februaru poceo yoville na fejsu, drugarica navalila kao ajde da igramo mnogo dobra igrica itd. I ja reko ajde, i krenem i malo po malo, navucem se.
I skoro prestanem da igram, a onda vidim neke dobre stvari kod druge drugarice i pitam je odakle joj to kad nisam video u prodavnici, i ona mi objasni da postoje eventi i neke stvari koje su samo odredjeno vreme u prodaji. Za svaki veci praznik oni stave specijalne stvarcice i posle sklone, tako da to mozes posle da preprodas za vece pare i zaradis i tako se bogatis...
I *** sad ne mogu da se skinem, a iskreno i nemam u planu da se skidam :mrgreen:
Pazi ovaj trip, uplatio sam 1gb na telenor i povezao telefon sa laptopom da bih mogao da igram kada odem kuci :mrgreen:
Ovo mu dodje kao onaj sto pece prase i igra, samo sto na yoville nemas bas toliku frku, mozes i danima da ne igras, samo pazis da ne propustis ako stave neke stvari koje su limitirano vreme u prodavnici.
Mada nikada necu da zalim sto sam igrao ovu igricu zbog nekih stvari van igrice koje su mi se desile bas zahvaljujuci ovoj igrici... ne bih sada o tome, cudna prica :)

Back