TREBA MI ŽENSKO MIŠLJENJE

igrica je smor nevidjeni, ja igrala par nedelja, gomila agresivaca, napaljenih i istripovanih....ne znas da li da places ili da se smejes, uzas, opsednuti potpuno, sto se vidi po porukama...takvih ima hiljade, narocito su takve igrice propast, jer moras stalno da se kacis inace ti je dotadasnji trud propao.
svaka zavisnost zahteva lecenje pa i ova.

Pa igrica je ratna. Igrao sam pre jedno 2-3 godine ali na internacionalnom serveru ....Mada znam da na ovim domacim se napusavaju samo tako posto mi je neki ortak igrao na tom nekom domacem serveru. Na tom internacionalnom jedino neke napaljene ustase sto su imali svojih momenata posto je postojala jaka SRB alijansa ali posle prijave adminima bili su obrisani.I bio je slucaj sa nekim muslimanom iz BiH koji je nesto trovao protiv Srba ali zanimljivo neki Iranci su ga zbrisali :D

Generalno u pocetku se cini da igra nije zahtevna nesto ali vrlo brzo se uveris da zahteva zaista dosta vremena. A inace zaista ima onih koji su se zestoko navukli na to....racimo na tim internacionalnim serverima ima ljudi koji preko 8 godina igraju to cudo. Teski bolesnici.Meni i to jednom bilo dosta...

Igrala sam malo, ali mi je dosadila igrica brzo. Dok ja oformim vojnike, oni mi ih sutra već pobili:mrgreen:

Šta znam, možda problem i nije tako ogroman kako se čini. Kad mu se u životu bude dešavalo nešto zanimljivije, otkačiće se od igrica. Verovatno mu je samo takav period naišao.

TRAVIAN-ZABAVA ILI ZLO??????
Naime povod ovog pitanja je poruka koju sam dobio na travianu?? pa me zanima vaše mišljenje.
Ona glasi:
Želim da podelim sa vama moje iskustvo vezano za život sa Travian zavisnikom.
Prvo da kažem da sam veliki ljubitelj igrica, pa smatram da objektivno mogu da komentarišem.
Moj muž je pre dva meseca izgubio posao i od tada je on line, non-stop. Malo spava, malo jede, ostatak je na Travianu.
To izgleda ovako...
Iz kuće izlazi samo na 5 min. do prodavnice, ostalo je neprihvatljivo. Ako treba da odemo negde na duže od sat vremena, to ne moze biti nenajavljeno, jer mora da nadje sitera da mu čuva vojsku i resurse! Komunikacija nam je do sada bila odlična, međutim, primetila sam da me uopšte ne čuje kada mu se obraćam, pa moram sve da ponavljam po dva puta. Prijatelji iz njegovog saveza su mu ekstra zanimljivi, chatuje sa njima po ceo dan. To su ljudi sa istim problemom kao i on, što on zna ali mu je to smešno, čak simpatično...gospođa koja je sinu zabranila da igra, pa joj je bilo žao da ugasi nalog sad igra pod njegovim nikname-om, muž i žena koji igraju na smenu kad ovo drugo nije tu, pa klinac koji je ostavio devojku u kafiću da ga čeka jer je hitno morao da svrati kući (da proveri nalog, što ona naravno ne zna), pa gospođa koja uključila mašinu za veš ali je zaboravila da pusti vodu (jer igra), pa gospodin koji je iz firme za praznike uzeo laptop (da bi mogao igrati napolju) jer mora da peče prase...
Intimni i socijalni život nam se sveo na nulu!
Razmišljam da pređem na radikalne metode npr. nošenja kabla za napajanje sa sobom na posao ili prebacivanja adsl naloga na kuću njegovih roditelja, odnosno pakovanje njegovih stvari! Mislim da ovo drugo ne bi ni primetio!
Iskreno vas molim da svako ko ima bilo kakvu sugestiju ili neki savet napiše ovde, jer da ovo nije žalosno bilo bi smešno!۞۩۩۞

:rotf:

Kako je za dva meseca upseo tako da se razvije? Ja igram mesec dana i toliko mi slabo ide da mi je dovoljno 3-4 puta u toku dana da provedem 5 minuta da dam sta ce da se radi. Aj dobro sada sam se malo popravio.

Isto sam ostao bez posla pre 2,5 meseca :rotf: samo srecom nisam ozenjen :mrgreen:

I danas mi neki drkkadzija upao i sve unistio. Mislim jaka faca napada sa 400 na mojih 40 :roll: Pa cu da brisem nalog...

Naime povod ovog pitanja je poruka koju sam dobio na travianu?? pa me zanima vaše mišljenje.
Ona glasi:
Prvo da kažem da sam veliki ljubitelj igrica, pa smatram da objektivno mogu da komentarišem.
Moj muž je pre dva meseca izgubio posao i od tada je on line, non-stop. Malo spava, malo jede, ostatak je na Travianu.
To izgleda ovako...
Iz kuće izlazi samo na 5 min. do prodavnice, ostalo je neprihvatljivo. Ako treba da odemo negde na duže od sat vremena, to ne moze biti nenajavljeno, jer mora da nadje sitera da mu čuva vojsku i resurse! Komunikacija nam je do sada bila odlična, međutim, primetila sam da me uopšte ne čuje kada mu se obraćam, pa moram sve da ponavljam po dva puta. Prijatelji iz njegovog saveza su mu ekstra zanimljivi, chatuje sa njima po ceo dan. To su ljudi sa istim problemom kao i on, što on zna ali mu je to smešno, čak simpatično...gospođa koja je sinu zabranila da igra, pa joj je bilo žao da ugasi nalog sad igra pod njegovim nikname-om, muž i žena koji igraju na smenu kad ovo drugo nije tu, pa klinac koji je ostavio devojku u kafiću da ga čeka jer je hitno morao da svrati kući (da proveri nalog, što ona naravno ne zna), pa gospođa koja uključila mašinu za veš ali je zaboravila da pusti vodu (jer igra), pa gospodin koji je iz firme za praznike uzeo laptop (da bi mogao igrati napolju) jer mora da peče prase...
Razmišljam da pređem na radikalne metode npr. nošenja kabla za napajanje sa sobom na posao ili prebacivanja adsl naloga na kuću njegovih roditelja, odnosno pakovanje njegovih stvari! Mislim da ovo drugo ne bi ni primetio!
Iskreno vas molim da svako ko ima bilo kakvu sugestiju ili neki savet napiše ovde, jer da ovo nije žalosno bilo bi smešno!۞۩۩۞

Igrajte acc po pola... Ja sam bio na sličnu igru navučen par god, ali bilo je lepše, lakše i bolje kad smo počeli da zajedno vladamo galaksijom :D

Ona glasi:
To izgleda ovako...

Moja drugarica je imala potpuno isti problem (mozda si ti moja drugarica?!) Riba mu je dakle donosila na posluzavnik da jede, placala sve po kuci, kupovala, radilas i za njega i za sebe...On je samo sedeo i blejao u kompjuter...Onda je ona pocela da se krese sa drugim jel joj dragi nije davao... I onda je on to provalio i sad i ne prilazi kompjuteru... Dakle samo radikalno!

Moja drugarica je imala potpuno isti problem (mozda si ti moja drugarica?!) Riba mu je dakle donosila na posluzavnik da jede, placala sve po kuci, kupovala, radilas i za njega i za sebe...On je samo sedeo i blejao u kompjuter...Onda je ona pocela da se krese sa drugim jel joj dragi nije davao... I onda je on to provalio i sad i ne prilazi kompjuteru... Dakle samo radikalno!

BAs je inventivna.. ;)

danas me bas zove drugarica..
inace ozbiljna zena, majka dva maloletna deteta :)))
cheersy draga, uloguj mi se na fb
pass je taj i taj..
i molim te bar jednom dnevno da mi oberes sve zrele plodove u igrici farmville...
ja sam na moru, pa da mi ne propadnu poeni..

Pre par dana mi se pozalila drugarica, elem, neki frajer je jurio dva meseca da izadju i kad se konacno smilovala (sveze izasla iz veze, pa nije bila u fazonu da odmah nadje drugog) on joj je sat vremena u kaficu pricao SAMO o Travianu, ono, koliko vojske ima, kako mu ide-nisam igrala, pa da ne lupam sta sve. Ona je par puta pokusala da promeni temu, ali jok, covek je uporan, totalno opsednut. :eek: Naravno, nije mu se vise javljala.

Sve su to navlakuse i gubljenje vremena.
Ja sam igrala neku igricu i jedno vreme sam se i ponasala ko zavisnik,ali sam to hvala bogu izgustirala.
A pravi zavisnici nece da priznaju da imaju problem i sa njima mora ozbiljno da se razgovara da bi se resio problem.
ps.menjam virtuelne pare za prave :)

Back