Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
igrica je smor nevidjeni, ja igrala par nedelja, gomila agresivaca, napaljenih i istripovanih....ne znas da li da places ili da se smejes, uzas, opsednuti potpuno, sto se vidi po porukama...takvih ima hiljade, narocito su takve igrice propast, jer moras stalno da se kacis inace ti je dotadasnji trud propao.
svaka zavisnost zahteva lecenje pa i ova.
Pa igrica je ratna. Igrao sam pre jedno 2-3 godine ali na internacionalnom serveru ....Mada znam da na ovim domacim se napusavaju samo tako posto mi je neki ortak igrao na tom nekom domacem serveru. Na tom internacionalnom jedino neke napaljene ustase sto su imali svojih momenata posto je postojala jaka SRB alijansa ali posle prijave adminima bili su obrisani.I bio je slucaj sa nekim muslimanom iz BiH koji je nesto trovao protiv Srba ali zanimljivo neki Iranci su ga zbrisali
Generalno u pocetku se cini da igra nije zahtevna nesto ali vrlo brzo se uveris da zahteva zaista dosta vremena. A inace zaista ima onih koji su se zestoko navukli na to....racimo na tim internacionalnim serverima ima ljudi koji preko 8 godina igraju to cudo. Teski bolesnici.Meni i to jednom bilo dosta...

nije u redu sto se sad cudimo