Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
EVO STA MI JE NAPISAO DRUGAR IZ AUSTRALIJE, A VEZANO VIZU 175!
ministar imigracionih poslova je malo kreten
tako da aplikacije koje se sad predaju
nece biti gotove do kraja 2012 god
jer imaju velike guzve u procesiranju viza
Inace, decko je u AU preko 457 koja mu uskoro istice, i sad vija 175, pa je saznao ovu informaciju, eto ja je prenosim vama dalje, nadam se da vas necu razocarati
Pa rekoh na nekoj temi... malo Evropa .... da uđem u štos putovanja, da me kad napravim taj veliki obrt te 2012, ne ubije kap od silne euforije što napuštam ovu teritoriju.
Želim malo da nastavim tamo gdje sam stala 90-tih godina.
Hehe, nije ti to uopste losa ideja da znas. Smesni su mi kad gledam TV kako se hvale ukidanjem viza, ljudi nemaju za lebac a ne da putuju po evropi, bolje da su digli plate, tvorili radna mesta, kako mazu oci ovim ljudima uzas....Toliko mi se zgadila ova drzava, ne mogu ti opistati, jedna cekam da odem odavde!
A možeš mislit kako se meni zgadila i ova moja i tvoja i sve one države koje su nekad bile dio jedne, mnogo bolje i uglednije milion puta! E to je bila država, doduše ni ona nije bila savršena ali je bila mnogo bolja od ovih kvazi državica.
No, da kažem nešto drugo što sam htjela: u doba kada si se ti rodio ( pretpostavljam `82. po nicku) putovala sam ovom istom Evropom uveliko i čak mi je bilo krivo što mi na granicama carinici više puta nisu stavljali onaj štambilj, već su samo čim ugladaju pasoš sa 6 baklji mahali rukom da prolazimo!
E, to su bila vremena... Ali barem se nečeg lijepog sjećam.
Žao mi je samo ovaj veliki postotak mladih koji čak mislim, ni na geografskoj karti ne znaju gdje je Evropa jer je to za njih apstraktni pojam. To se da primijetiti i iz đačkih ekskurzija - čini mi se da nema generacije koja ne napravi sprdnju u inostranstvu. To je posljedica ovog dugogodišnjeg zatvora i uvoza nemorala iz te iste Evrope.
Slazem se u potpunosti s tobom, i moji se roditelji cesto toga prisecaju, bas imaju nesto lepo cega mogu da se secaju, a ja nemam ni to. Nasa omladina ( govorim o mom godistu i onima + - koju godinu) moze jedino da se seca rata, sankcija, bombardovanja.....sta smo ikad od ove drzave dobili...NISTA! Mladi zavrsavaju fajkultete i moraju da traze "VEZU" za posao, katastrofa, takva rec u inostranstvu verovatno i ne postoji....bolje da ne pisem dalje da ne skrecem sa teme, i da ne crnim vise.
Ne zelim da cekam jos 20 god. da mi bude bolje, zato moja verenica i ja zelimo sto pre odavde, da omogucimo i nama i nasoj deci bolju buducnost.
Da li je iko od vas zvao ambasadu Australije u BG-u? Jel sprehuju oni tamo serbian il samo english Nesto razmisljam, nazvao bi, al ne bih se bas usudio na english da divanim