Treba mi uputstvo za koriscenje DC++

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DC je obicno monopolosticko ***** od programa
em ne radi dobro emn moras da sharuje 100gn da bi skidao nesto
i sta sad
ja imam T3 vecu a HDD od 20gb i ne mogu da skidam film od neoga zato sto nemam dovoljno sharea???
glupost obicna, kao ako imas 20gb share mozes da skidas a ako nemas ne mozes...to se kosi sa p2p filozofijom...a vi skidajte slobodno...

Obersturmfuehrer:
odem ja lepo na eMule u skinem film bez 100kb sharea
i gotovo...

Što znači da si običan leecher, sisoje što bi naš narod rekao. Zbog takvih kao što si ti, koji samo sisaju od drugih, a ništa ne dele, i jeste uveden minimalni limit za share. Da su svi kao ti, da svi samo sisaju, a ništa svoje ne dele, ne bi ni postojala p2p zajednica na netu i cela ideja deljenja bi propala. Na sreću, takvih ipak nema mnogo, a i bivaju oterani veličinom minimalnog sharea - podviju rep i odu, al posle zato neviđeno kukaju i pljuju. :lol:

A ja, na primer, ostavim komp uključen po ceo dan, nek skidaju ljudi, skidam i ja od njih, tako je jedino ispravno i pošteno. :)

I šta ćeš ti bre ovde? Idi na www.stormfront.org , tamo ti je mesto. :?

Agent Orange:
Nema potrebe za proxyjem...
A sto se tice skidanje, to zaista zavisi od Y stvari, ali u sustini i nema pravila.
To u praksi znaci, da mozes od nekog ko je npr na cable-u da skidash sa lupam 25kbps a nakon njega od nekog drugog usera sa istom konekcijom da skidash sa 2kbps...Zaista nema pravila..Meni se sa adsl-om, kao najbolje resenje pokazalo skidanje od ljudi koji su na LAN-u. Tu ostvarujem najbolju brzinu...

STOP REPRESIJI NAD NAVIJACIMA

Zrtva represije
Hvala Orange ! Ukapirao sam u cemu je caka.Svi koji Imaju Wirelles Lan konekciju ne treba da se zezaju sa proxy-jem,vec samo treba da podese PASIV mod.Imam 64k konekciju i download mi je oko 8.00 kbs u proseku sa sajtova,a sa DC++ skida od 10-40kbs,sto je sasvim dobro.
Thanks !!!

Fora je u tome da neki hubovi traze od svakog usera
da sharuje prema svojim mogucnostima.Znaci ako neko
ima dobru(brzu)vezu traze od njega dosta upload slotova
a neki i veci share.Zato mnogi stavljaju za vrstu konekcije 28,8K i ti krenes da skidas nesto od njih a ono download 6-7KB/sec heheh :lol:
Nego stvarno mi nesto nije jasno posto imam Cable paket
64kbit/32kbit download/upload(bar ja tako mislim a tako
su mi i rekli)na koju foru neko moze da skida od mene
sa 6KB/sec? A ako stavis limiter onda te izbace sa huba
i meni ni ona advanced opcija ne pomaze da upload ne
ugusi download.Kad bih jos to resio.

Neki hubovi traze odredjeni share...Odredjeni hubovi traze odredjeni broj slotova za upload..Odredjeni hubovi traze proporcionalan broj slotova u odnosu na broj hubova u kojim si u datom momentu...Odredjeni hubovi traze odredjeni broj slotova u zavisnosti koja ti je veza. Npr ako ti je 56k, onda morash da ima npr 3 upload slota....Neki hubovi traze da nisi konektovan na vishe od npr 2,3,4 i vishe hubova....A neki hubovi jednostavno ne traze nista....
A brzina downl/upload zavisi od mnogo toga. Koja je tvoja veza/ veza onog sa kojim si vezan, broj slotova, broj aktivnog trenutnog downloada/uploada...Zavisi...Ne postoji pravilo...Desi mi se da skidam od nekog ko je na satelitu sa 30kbps, a od nekog drugog ko je isto na satelitu skidam sa 5kbps...Znaci, pravila nema...

Zrtva represije

Taj DU super controler sam i poceo da koristim samo je
bedak sto je trial 15 days,ali resice se nesto.....
Nego jasno je meni da ako npr.onaj od koga skidam ima
128kb tj.nekih 15kB da ako ima 3 slota i 2 aktivna i
ja se nakacim kao treci da delim bandwith (tih 15 - 16kB)sa ovom dvojicom i dobijem download od 3 do 5kB.
Ja sam zapravo pitao kako nego moze skinuti nesto od
mene vecom brzinom od ogranicenja koje je postavio provajder(6kB je vise od 4kB-32kb)? Jedino ako je to
pokazivanje pogresno...

Agent Orange:
Neki hubovi traze odredjeni share...Odredjeni hubovi traze odredjeni broj slotova za upload..Odredjeni hubovi traze proporcionalan broj slotova u odnosu na broj hubova u kojim si u datom momentu...Odredjeni hubovi traze odredjeni broj slotova u zavisnosti koja ti je veza. Npr ako ti je 56k, onda morash da ima npr 3 upload slota....Neki hubovi traze da nisi konektovan na vishe od npr 2,3,4 i vishe hubova....A neki hubovi jednostavno ne traze nista....
A brzina downl/upload zavisi od mnogo toga. Koja je tvoja veza/ veza onog sa kojim si vezan, broj slotova, broj aktivnog trenutnog downloada/uploada...Zavisi...Ne postoji pravilo...Desi mi se da skidam od nekog ko je na satelitu sa 30kbps, a od nekog drugog ko je isto na satelitu skidam sa 5kbps...Znaci, pravila nema...

Zrtva represije

Sve je receno!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back