Treba mi site!

Netreba php njemu uopste (samo mu treba index page) ...Znaci html programiranje i to je to...MySQl netreba a dodavanjem PHP scripti samo svoj sajt izlaze nepotrebnoj nesigurnosti...Tesko je danas naci php scriptu koja nije "nulled" odnosno takve scripte imaju vec napravljen exploit.

Ovo za php ti je isto ko i da ne ucestvujes u saobracaju jer mozes da pogines

po najmrachnijem scenariu rodrigo skonta da je sam sebi sestra od strica na kraju kraju spanske serije

ne znam na kakve null skripte ti natrchavash ja dobijem pedantno dezinfikovane stvari za koje likovi sto su ih amputirali odgovaraju svojom ugojenom reputacijom elsewhere

normalno da je svaka opcija moguca ali to je malo paranoja ko znati da ti je mashina hackovana jer imash ilegalni windows..

dedicated nulleri su ti ko dedicated crackeri sustina stvari nije da se neko sto bi nas narod rekao za'ebe vec da se omoguci dostupnost informacija i onima koji ne mogu da ih kupe a iz whatever razloga im trebaju

pedantni nullovi rade ko orginal ,, ma nemo'sh skontash razliku

dobre stvari je dobro kupiti i pokazati podrsku onome ko ih je napravio ali isto tako i sex je bolji kad se ne plati

Poslednja izmena:

Back