Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
A toliko smo pričali o robotima i svemu... Mislio sam da je te trivijalnosti kao što je ljubav ne dotiču, nego samo kvalitetan, raznovrstan, eksplozivan eks...
A toliko smo pričali o robotima i svemu... Mislio sam da je te trivijalnosti kao što je ljubav ne dotiču, nego samo kvalitetan, raznovrstan, eksplozivan eks...
za kolko dana, nedelja, meseci je pristojno da mu dam?
da ne kaze kako sam laka i moz` da pomisli da mi nije drugi
i el smem odma pri prvom eksu da mu pusim el da cekam bar cetvrti? da bi ispala urbana
i el da budem tiha da ne pomisli da sam kurrva?
voli veruj i daj...samo pazi koga kome i sta...
a sto se tice davanja ckapi...svaki ce za tebe reci da si fuxa...bilo da je mesec dana ili 3 dana...
takve su mi dosle do preko glave...imam crtica na stolu takvih vise nego stolar sto je iseko drva...i sta mi sad znaci to???bilo i prodje..ja cu biti smeker u drustvu...a vama zenama je to samo minus...
voli veruj i daj...samo pazi koga kome i sta...
a sto se tice davanja ckapi...svaki ce za tebe reci da si fuxa...bilo da je mesec dana ili 3 dana...
takve su mi dosle do preko glave...imam crtica na stolu takvih vise nego stolar sto je iseko drva...i sta mi sad znaci to???bilo i prodje..ja cu biti smeker u drustvu...a vama zenama je to samo minus...
za kolko dana, nedelja, meseci je pristojno da mu dam?
da ne kaze kako sam laka i moz` da pomisli da mi nije drugi
i el smem odma pri prvom eksu da mu pusim el da cekam bar cetvrti? da bi ispala urbana
i el da budem tiha da ne pomisli da sam kurrva?