C Cofi Emp Početnik Poruka 3 17.04.2005. u 19:49 - Treba mi program za zezanje sa slikama POGLEDAJTE! #1 e POMOZITE MI KAKO DA NADJEM SAJT DA SKINEM PROGRAM DA UNISTAVAM FACE, MENJAM NOS, KOSU... PA DA NEKOG ZEZAM KAD MU TO POSALJEM.... COFI
e POMOZITE MI KAKO DA NADJEM SAJT DA SKINEM PROGRAM DA UNISTAVAM FACE, MENJAM NOS, KOSU... PA DA NEKOG ZEZAM KAD MU TO POSALJEM.... COFI
loop Poznat Banovan Poruka 9.128 17.04.2005. u 21:09 - Treba mi program za zezanje sa slikama POGLEDAJTE! #2 Najaci,najlaksi i najlepsi je stoik-ov deformator www.stoik.com
Macro_ek Primećen član Poruka 506 18.04.2005. u 10:08 - Treba mi program za zezanje sa slikama POGLEDAJTE! #3 loop: Najaci,najlaksi i najlepsi je stoik-ov deformator www.stoik.com Kliknite za proširenje... Da da, ali zasto ne bi probali i CARTOONIST www.vicman.net/cartoonist
loop: Najaci,najlaksi i najlepsi je stoik-ov deformator www.stoik.com Kliknite za proširenje... Da da, ali zasto ne bi probali i CARTOONIST www.vicman.net/cartoonist
loop Poznat Banovan Poruka 9.128 18.04.2005. u 12:33 - Treba mi program za zezanje sa slikama POGLEDAJTE! #4 Probao sam i naljutio sam se sto si ga uopste predlozio :x Po ovaj program ima samo jednu opciju za razliku od deformera koji ima oko 20 razlicitih mogucnosti defmorisanja slike.
Probao sam i naljutio sam se sto si ga uopste predlozio :x Po ovaj program ima samo jednu opciju za razliku od deformera koji ima oko 20 razlicitih mogucnosti defmorisanja slike.
M mslav Aktivan član Poruka 1.037 18.04.2005. u 17:07 - Treba mi program za zezanje sa slikama POGLEDAJTE! #5 A Face Filter, ajde malo proguglajte da se ne mucim ja