Znam devojku koja ima bas velike sise, tako da je preko grudi imala natpis 'I wish these are brains'.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Xaxaxa e ova je dobra, ali imam neki utisak da bi malo njih provalilo poentu!Kad_LupimLupim:"There is only 10 types of people: Those who understand binary numbers, and those who don't."
Evo sta sam ja uradio, tj. moj buraz u saradnji sa mnom:Sizzlym:ma swe je to cool, al jel neko uradio neshto od predlozenog ili samo prazna pricha![]()
Scientist92:Glupo ti je ono "Queen of the universe". Ne ostavlja dobar utisak...
Ti stavi sta hoces, ja sam jedno vreme htela FBI ili NTAC ili nesto. Sad bih volela majicu na kojoj pise "Pi=3.141592626..." i to na jedno 100 decimala preko cele majice. Ili majicu sa likom Einsteina, ili jos bolje mozda E=mc^2 sa detaljnim objasnjenjima. A moze i majica sa izvodjenjem resenja kvadratne jednacine ili pomalo o imaginarnoj jedinici 'i'. Iako ne bi bile lose ni neke hemijske reakcije, to mi se bas ne svidja. Moze eventualno nesto sa strukturom atoma, najbolje prikaz lancane reakcije pri nuklearnoj fisiji.
U crnoj boji sa zelenim slovima. Ili tako nesto. Ne nikako nesto pink/roze, drechavo zeleno, crveno, narandzasto, znate vec.
Eto, znam da ti se ovo DEFINITIVNO nista nece svidjati, ali svejedno ja bih tako volela.
I da, delujem kao modni defekt. Ali ipak, vise cenim one koji su "svojeglavi", kao ja npr. (eto sad sam i ja very modest), nego one koji bi sve uradili da budu po najnovijim modnim trendovima.
ODECA NE CINI COVEKA! Zapamtite to...
sara!:Obozavam majice sa printovima i hocu da mi pomognete da smislim neki dobar i skroz loooooood natpis)i da mi kazete gde to mogu u ns da odstampam na majicu
unapred hvala![]()
![]()
![]()
![]()
Scientist92:Glupo ti je ono "Queen of the universe". Ne ostavlja dobar utisak...
Ti stavi sta hoces, ja sam jedno vreme htela FBI ili NTAC ili nesto. Sad bih volela majicu na kojoj pise "Pi=3.141592626..." i to na jedno 100 decimala preko cele majice. Ili majicu sa likom Einsteina, ili jos bolje mozda E=mc^2 sa detaljnim objasnjenjima. A moze i majica sa izvodjenjem resenja kvadratne jednacine ili pomalo o imaginarnoj jedinici 'i'. Iako ne bi bile lose ni neke hemijske reakcije, to mi se bas ne svidja. Moze eventualno nesto sa strukturom atoma, najbolje prikaz lancane reakcije pri nuklearnoj fisiji.
U crnoj boji sa zelenim slovima. Ili tako nesto. Ne nikako nesto pink/roze, drechavo zeleno, crveno, narandzasto, znate vec.
Eto, znam da ti se ovo DEFINITIVNO nista nece svidjati, ali svejedno ja bih tako volela.
I da, delujem kao modni defekt. Ali ipak, vise cenim one koji su "svojeglavi", kao ja npr. (eto sad sam i ja very modest), nego one koji bi sve uradili da budu po najnovijim modnim trendovima.
to je to 8)Scientist92:Glupo ti je ono "Queen of the universe". Ne ostavlja dobar utisak...
uradi trajnu ili nemoj da radish tetovazu...Avet:e , ja cu radim onaj privremeni tatto , kanu , al moze ista fora da se stavi na majcu :
ŽABAC **** ŽABU .....
moze samo to , al moze ispod neka slika magaraca .....
nesto bzvz ....
al kau moram da radim za koji dan![]()