Treba mi pomoc neznijeg pola...

Enrique.:
Shvatio sam ja poentu odavno "majstore", ali sam pokušao da te ubedim da ne odustaješ - ipak je ovo forum "romantika".. :roll:
ček, ček, samo nešto, jel pravi frajer treba da budeš pred društvom ili pred devojkom? :?

Ma kakvo drustvo............

Ne pricham ja o nikakvom opijanju...dosta je tekst pesme da cujes, kakva dva meseca?
I dan je dugo vreme kad se radi o ovakvoj stvari.

slatka_mala83:
E, kada bi malo vise bilo takvih momaka/muskaraca...a ne onih koji misle samo na...da ne kazem sta.

Srecno :-)

Kazi - sex?

PA to je najnormalnije.... Nenormalno je da neko ne zeli sex.

Leeman:
Desila se ispala: evo me u Segedinu, a ovo se desilo juche: kupio sam devojci crvenu ruzu na foru eldariona, kad zove devojcin
matori kao trebaju mu neki papiri..., pa da i ja idem tamo, da mi pokaze kucu u kojoj zive + familiju.
Popizdeo sam...ceo dan sam proveo tamo, i naravno kad sam zapalio uveche kod ortaka, dobio sam samo zagrljaj i poljubac u obraz...zene mi definitivno nisu jasne...mislim ja se polomio tu oko nje a ona nishta.
E sad sve zavisi od nje, ja se vracam danas u NS, zvao sam je da se jos vidimo pre nego mi voz krene, ako ne dodje na stanicu, to je to, nek mi se ne javlja vishe...

Debra, bezi ti odatle, vidis da te upoznaje sa porodicom, a jos je nisi ni kresnuo!!! Znaci nista do prve bracne noci! A to, verujem, ne bi zeleo... Znas ono "macka u dzaku"... ;)

Iskreno nema ti od te ljubavi nista.Ima ali ona zahteva zrtve.
Cinjenica je da si se zagrejao i zaljubio.Covek u takvim situacijama ne razmislja mnogo,vodi se srcem.Ona tvrdi pazar a ti umires.I kada bude poklekla i kada budete zajedno tek onda nastaje agonija,kilometraska razlika izmedju vas i sve ono sto ta daljina prouzrokuje.U pocetku ce vam biti lepo,divno a onda cete poceti jedno drugom da nedostajete sve vise i vise.Muskarci razmisljaju samo srcem a zene i glavom.
Kako vasa ljubav bude rasla pocecete sve vise da nedostajete jedno drugom.Poceces da putujes kod nje i dva puta i tri puta nedeljno...
Davaces sve od sebe.Dok ste zajedno bice vam divno ali cim odes svaka rec ce imati rep.
Jedini izlaz iz takve situacije je da zivite zajedno tj. da se uzmete.
Sada si zaljubljen,ne spavas nocima,ne jedes,umires.Njena poruka za tebe je sve.Citas svaku njenu poruku po stotinu puta.Jedva cekas da je cujes.Njen osmeh za tebe je najveci poklon.Ona ti vedri i oblaci dane.Po njoj se upravljas.Postao si servis njene srece i njenih zahteva.Za tebe nista nije tesko kada je ona u pitanju.
Sto se tice cveca,OK je.Boja je nebitna.Ja nikada nisam izasao ni sa jednom svojom devojkom bez cveta u ruci,nikada.Vremenom im i to dosadi.Jedina uteha za mene je bila ,kada raskinem,to sto znam da do kraja zivota (od svih zajedno) nece dobiti cveca koliko od mene.

Ovo ti pricam iz licnog iskustva jer sam imao vezu koja je funkcionisala na relaciji Kraljevo-Beograd i opstala je 6meseci.Trenutno sam i ja zaljubljen i prepoznao sam se u svemu ovome.S'tim sto ponovo vezu pokusavam da ostvarim na daljinu,ovoga puta na nekih 30km :) Ne mora da znaci da ce tako biti i sa tobom.Zelim ti sve najbolje i nedaj se.Koliko god budes ulozio u vezu toliko ces i dobiti (ali to mora da bude obostrano)
I pazi tj. vodi racuna da ona tebe kojim slucajem ne posmatra kao druga.U tom slucaju neces vise imati ni drugaricu ni devojku .jer nema vece kletve kada te zena posmatra kao druga a ti za njom umires
Pozdrav iz Kraljeva,sve najbolje i pricaj sta si uradio.

Uuuu... čim te ona upoznaje sa rodbinom... beži... ja jesam...

Nemam pojma, ali meni to upoznavanje roditelja treba da dođe tek negde kasnije u vezi posle nekih 6 meseci/godinu dana...

Njesra, ja ih ne upoznajem ni sa mojim društvom prvih mesec dana - evaluacija....

Znachi shta sam uradio: stigao sat vremena ranije na stanicu i kupio kartu, ali nje nije bilo...stajao sam tamo jedno pola sata i rekoh sebi, nece doci, ne zanimam je. Voz je krenuo, ja sav skenjan, kad ono nekih sat vremena kasnije mi stize 2 poruke od nje, sa textom otprilike ovako glasi u prevodu:
"Nemoj se ljutiti na mene, ali iskrslo nam je hitno da otputujemo u to mesto odakle je inache ona, jer su se pre nedelju dana preselili u Segedin, javi mi se obavezno kada stignes...cmok." E sad posto mi je sms poslala sa neta, on je bio vec poslat u 9 ujutro, ali meni nije stigao na vreme nego tek kasnije, pa sam ispao budala....e sad juche doshao ortak kod mene, kao shta je bilo ovo ono,a moje misljenje je sledece: ili devojka do sada nije imala momka, ili joj njeni neshto kenjaju, eventualno bi da cheka jos, jer je staromodnija od mene...E sad ja joj se juche nisam javio, mozda moja greshka, a i pila se rakija do sitnih sati pa bi joj mozda napisao neku budalashtinu.
E sad danas sam joj poslao poruku, nisam mogao da se strpim, ali zelim da konachno znam, dakle:
"Ako ti je to znachilo neshto vishe shto sam ja bio u Segedinu od onoga shto se tog dana dogodilo, dodji u NS za 5-6 dana, ja cu te cekati..."to je sushtina, ako ne bude doshla, ili izmisli neki razlog, to je to.
Burazer mi je danas uchinio uslugu i dopunio joj kredit na mobilnom iz Madjarske, mozda se chudi jer ne zna od koga je, ali ni to nije bitno. Chekam odgovor, josh ga nisam dobio.

Jooooooj, znam te devojke koje do sad nisu imale dečka ili su imali nešto malo, "staromodne"...sad bih ti rekao bežiiiiiiiiiiiiiiiiiiii što dalje, ali neću, zato što se baš ložiš na nju...U nekom idealnom smislu, to su extra devojke, ali najveći je problem što su pomalo nesigurne u sebe i uvek misle da će biti povređene, pa zbog toga rade, ili bolje da kažem ne rade neke stvari koje ustvari tebe povrede... Govorim iz iskustva, mene je tako povredila devojka koja je bila dobra i fina...a baš zato što je bila takva, što sam joj verovao da me voli, što se ona uvek plašila da ću ja njoj uraditi nešto loše, što sam uvek imao trip da kao ja nju nešto čuvam, zato je jako, jako bolelo...
A tvoja situacija mi se nešto ne čini ružičasta...znam da kad se meni neko stvarno sviđa malo je razloga da se ne pojavim u neko dogovoreno vreme ili da ne mogu da se vidim sa njom...
Dobro si uradio što si joj poslao poruku, najbolje je da znaš na čemu si, a i ona nek vidi da ne sme puno da se premišlja...

A ono "pila se rakija do sitnih sati"...pa ti reče da nećeš da se opijaš :lol:

Leeman:
E sad ja joj se juche nisam javio, mozda moja greshka, a i pila se rakija do sitnih sati pa bi joj mozda napisao neku budalashtinu. .

E ovo je jedino pametno do sada... :)

Enrique.:
Jooooooj, znam te devojke koje do sad nisu imale dečka ili su imali nešto malo, "staromodne"...sad bih ti rekao bežiiiiiiiiiiiiiiiiiiii što dalje, ali neću, zato što se baš ložiš na nju...U nekom idealnom smislu, to su extra devojke, ali najveći je problem što su pomalo nesigurne u sebe i uvek misle da će biti povređene, pa zbog toga rade, ili bolje da kažem ne rade neke stvari koje ustvari tebe povrede..

I moras da ih cekas 6 meseci da ih uhvatis za sisu.

Enrique.:
A tvoja situacija mi se nešto ne čini ružičasta...znam da kad se meni neko stvarno sviđa malo je razloga da se ne pojavim u neko dogovoreno vreme ili da ne mogu da se vidim sa njom...
Dobro si uradio što si joj poslao poruku, najbolje je da znaš na čemu si, a i ona nek vidi da ne sme puno da se premišlja...

Ma ona ce ga opet nesto izvrdati, meni se cini ali opet nece biti definitivno! I opet nece znati da li je tamo ili 'vamo...

Sve u svemu ni jedna devojka nije vredna da se neko toliko iscima oko nje. Ako i jeste vredna onda te nece vozati tako dugo...

Leeman:
Znachi shta sam uradio: stigao sat vremena ranije na stanicu i kupio kartu, ali nje nije bilo...stajao sam tamo jedno pola sata i rekoh sebi, nece doci, ne zanimam je. Voz je krenuo, ja sav skenjan, kad ono nekih sat vremena kasnije mi stize 2 poruke od nje, sa textom otprilike ovako glasi u prevodu:
"Nemoj se ljutiti na mene, ali iskrslo nam je hitno da otputujemo u to mesto odakle je inache ona, jer su se pre nedelju dana preselili u Segedin, javi mi se obavezno kada stignes...cmok." E sad posto mi je sms poslala sa neta, on je bio vec poslat u 9 ujutro, ali meni nije stigao na vreme nego tek kasnije, pa sam ispao budala....e sad juche doshao ortak kod mene, kao shta je bilo ovo ono,a moje misljenje je sledece: ili devojka do sada nije imala momka, ili joj njeni neshto kenjaju, eventualno bi da cheka jos, jer je staromodnija od mene...E sad ja joj se juche nisam javio, mozda moja greshka, a i pila se rakija do sitnih sati pa bi joj mozda napisao neku budalashtinu.
E sad danas sam joj poslao poruku, nisam mogao da se strpim, ali zelim da konachno znam, dakle:
"Ako ti je to znachilo neshto vishe shto sam ja bio u Segedinu od onoga shto se tog dana dogodilo, dodji u NS za 5-6 dana, ja cu te cekati..."to je sushtina, ako ne bude doshla, ili izmisli neki razlog, to je to.
Burazer mi je danas uchinio uslugu i dopunio joj kredit na mobilnom iz Madjarske, mozda se chudi jer ne zna od koga je, ali ni to nije bitno. Chekam odgovor, josh ga nisam dobio.
Ona ne zna sta hoce.Ona nije sigurna ni dali joj se svidjas!Klasicno te je ispalila.Nije mogla da smisli gluplji razlog.Dizi ruke od nje.

@Enrique - pa i nije bilo opijanja...poshto ja ne pijem pivo i vino nikad, a zestinu ponekad, znam koliko mi treba...
A shto se tiche sms-a mislim da je to bila jedina prihvatljiva ideja.

A najverovatnije cu je iskulirati, mada mi jos nije odgovorila, ali nek ne ochekuje od mene da joj budem drug, kod mene to ne funkcionishe, imao sam na pocetku godine, kad sam krenuo na fax kratku vezu, i izgleda da se devojka uplasila kad je videla da nisam tamo neki tupan, jer sam pocheo da pricham sa njom o tome shta chita, pa ja naveo Kamija,Sartra,Fromma i ostale, a devojka kao ne seri da to chitas...ja definitivno nisam za devojke kojima treba momak da im kaze> aj mi donesi pivo...mada sam juche bio do centra, i gledam svu onu omladinu, majke mi svi se ponashaju kao da su ogranicheni...mada ja sam osobenjak, pa mi je mozda cudno ono sto je nekima normalno.
I jos nesto, ova devojka koju sam do sada pokushavao da osvojim, njoj je matori bivshi cajkan, a ja bas nemam neko visoko misljenje o njima, pa i ne bih bash mogao o mnogo chemu da pricham sa njim, zato sam i izbegao da onaj dan rucham sa njenima, lik bi garant pocheo da mi pricha svoje dozivljaje, a ja bi mu rekao neshto u fazonu, a shta mislite o Kafkinoj knjizevnosti..on bi rekao, ko je to ili nesh sl., ma nema veze, u svakom slucaju ima i to veze iz kakve si porodice...jesu li tvoji intelektualci ili ne...

Sve u svemu to je to, mada mi se mnogo sranja nagomilalo u poslednje vreme, ovo mi je doshlo kao shlag na torti u negativnom smislu, eh, zivot je cudo!

Pa ti si pokazao inicijativu a ona se necka... Vise od toga ne mozes da uradis a da ne ispadens budala. Ako joj je i malo stalo, ona nece dospustiti da se tako zavrsi.

E sada da ti kazme nesto ja iskreno, te price sta citas ubuduce zaobidji dok ne upoznas devojku, jer mnoge devojke tvojih godina (za mene klinke) su zesci plicaci i zaista ce se "uplasiti" ako im krenes tu spiku.. E sada, mozda ti jesi osobenjak ali ako hoces da nadjes ribu malo se promeni, da ti ne bude posle zao, kao sto je meni sada.

Drugo to sto je neko pandru bivsi mozda i nije tako pglu, bolje nego da je sadasnji. ;) Ne moras ti sa njim pricati o Kafki, ;) jednostavno nisu svi ljudi obrazovani, ali i on ako ima ista u glavi nece ti pricati dozivljaje tipa kako su uhapslil qrvu pa im je svima popusila, pa se ispostavilo da je musko, i slicno. :)

Sve u svemu ne gubi vreme na glupe ribe nego furaj dalje, i trazi. TJ Nemoj traziti, (sada ide nezgodan deo) kada "trazis" ribu, one to osete i onda ce te uvek kulirati.
Ribe su takve! Postavi se ono kao hoces da je upoznas ali kao da nisi zainteresovan. Tako ces imati vise sanse...

Leeman:
Sve u svemu to je to, mada mi se mnogo sranja nagomilalo u poslednje vreme, ovo mi je doshlo kao shlag na torti u negativnom smislu, eh, zivot je cudo!
Znaš, i meni se pre izvesnog vremena, ne tako davno, pre oko dva meseca nagomilalo sranja...imao sam idealan život, a onda...prvo me je devojka sjebala, a potom, kao po običaju, kad krene po zlu loše stvari se dešavaju u nizu i od mog idealnog života ostao je samo život...najvažnije je da sačuvaš veru i optimizam inače si gotov...biće devojaka, i sve drugo će se srediti...i nemoj nikad više ni pomisliti a kamoli izgovoriti "ma kakvo društvo" (napisao si u nekom od prethodnih postova)...drugovi, pravi drugovi su bogovi, kad sve drugo pukne, oni će uvek biti tu...
..elem, ja sam sve patetične misli ostavi za sobom, život mi je opet super, izlazim, radim, zezam se, treniram...ma bruka živa... :D
I samo da znaš, taj nežniji pol iz naslova teme je nažniji samo kad treba da se potegnu neki džakovi :wink:
Iskuliraj čovo, 'beš ribu oko koje moraš sav da se polomiš nebi li dobio zagrljaj i poljubac u obraz...

Enrique.:
Znaš, i meni se pre izvesnog vremena, ne tako davno, pre oko dva meseca nagomilalo sranja...imao sam idealan život, a onda...prvo me je devojka sjebala, a potom, kao po običaju, kad krene po zlu loše stvari se dešavaju u nizu i od mog idealnog života ostao je samo život...najvažnije je da sačuvaš veru i optimizam inače si gotov...biće devojaka, i sve drugo će se srediti...i nemoj nikad više ni pomisliti a kamoli izgovoriti "ma kakvo društvo" (napisao si u nekom od prethodnih postova)...drugovi, pravi drugovi su bogovi, kad sve drugo pukne, oni će uvek biti tu...
..elem, ja sam sve patetične misli ostavi za sobom, život mi je opet super, izlazim, radim, zezam se, treniram...ma bruka živa... :D
I samo da znaš, taj nežniji pol iz naslova teme je nažniji samo kad treba da se potegnu neki džakovi :wink:
Iskuliraj čovo, 'beš ribu oko koje moraš sav da se polomiš nebi li dobio zagrljaj i poljubac u obraz...

Tacno tako. Ja nikad necu prezaliti sto sam izgubio najboljeg druga. Devojke dodju i odu ali drugari.........

Inace taj moj drugar se usrecio sa jednom ribom, i posle nekog vremena ja vise nisam bio dovoljno dobar za njega. S druge strane njene drugove je prihvatio full i non stop je sa njima...

Leeman:
Znaci rekla mi je ono shto sam na kraju i ocekivao> ja te volim kao druga i to je to...ja sam rekao kao nema veze i iskulirao...ukratko toliko....

E, ******. Tacno sam znao. Procitaj sta sam ti prvi put napisao.
Voli te kao druga...shio mi ga djura. Kao da nije ukapirala da se ona tebi svidja ne samo kao drugarica. To je mogla da ti kaze mnogo ranije, ali tu si malo kriv i ti sam.

Zato ti kazem da se prema devojkama koje ti se svidjaju ne samo kao ljudi, nego i kao zene postavljas malo odlucnije, da ne kazem sirovije, da im das do znanja sta te zanima i da smanjis malo te romanticne gestove kojima si sklon. A da pojacas malo zadirkivanje, zezanje i ponasas se kao muskarac, tj da im odmah bude jasno da im neces biti drug.

Previse finoce, korektnosti, dzentlmenstva u samom pocetku nekako gasi zenama uzbudjenje i zelju prema tebi kao muskarcu.Ne savetujem ti da budes skotina, naravno, ali budi uveren, pricam ti iz mog iskustva, finoca, romantika, iskazivanje osecanja, nezni gestovi, sve to moze ali ponekad, sa merom i tek posto je smuvas.

Sto se tice ove male, sad je cut off completely. Prekini i pricu i kontakt sa njom. Kad se vidite, normalno pozdravite se, ali ne zadrzavaj se u razgovoru sa njom. Pozdravi se, pitaj kako je i idi dalje. Nista ljutnja, nista bes, nista tuzni pogledi, nista druzenje. Samo kulturna i kratka prica i pali dalje od nje. Predlazem ti da izadjes sa nekom devojkom, cisto da se zabavis i da ne mislis o njoj.
Ako ista oseca, jedino nekim takvim -shokom- moze da to prepozna kod sebe i da se zainteresuje za tebe. Ako je stvarno ne privlacis sem kao drug...nista, pitace te sta ti je, mozda ce hteti nesto i da objasni, ali vrlo brzo ce odustati i po tome ces znati da je stvarno ne zanimas.

Back