Znachi shta sam uradio: stigao sat vremena ranije na stanicu i kupio kartu, ali nje nije bilo...stajao sam tamo jedno pola sata i rekoh sebi, nece doci, ne zanimam je. Voz je krenuo, ja sav skenjan, kad ono nekih sat vremena kasnije mi stize 2 poruke od nje, sa textom otprilike ovako glasi u prevodu:
"Nemoj se ljutiti na mene, ali iskrslo nam je hitno da otputujemo u to mesto odakle je inache ona, jer su se pre nedelju dana preselili u Segedin, javi mi se obavezno kada stignes...cmok." E sad posto mi je sms poslala sa neta, on je bio vec poslat u 9 ujutro, ali meni nije stigao na vreme nego tek kasnije, pa sam ispao budala....e sad juche doshao ortak kod mene, kao shta je bilo ovo ono,a moje misljenje je sledece: ili devojka do sada nije imala momka, ili joj njeni neshto kenjaju, eventualno bi da cheka jos, jer je staromodnija od mene...E sad ja joj se juche nisam javio, mozda moja greshka, a i pila se rakija do sitnih sati pa bi joj mozda napisao neku budalashtinu.
E sad danas sam joj poslao poruku, nisam mogao da se strpim, ali zelim da konachno znam, dakle:
"Ako ti je to znachilo neshto vishe shto sam ja bio u Segedinu od onoga shto se tog dana dogodilo, dodji u NS za 5-6 dana, ja cu te cekati..."to je sushtina, ako ne bude doshla, ili izmisli neki razlog, to je to.
Burazer mi je danas uchinio uslugu i dopunio joj kredit na mobilnom iz Madjarske, mozda se chudi jer ne zna od koga je, ali ni to nije bitno. Chekam odgovor, josh ga nisam dobio.