Treba li uvesti kazne za nesavesne glasace?

inagadadavida:
:evil: :evil:
ti si sihgurno jedan od onik koji suglasali protiv ustava koji je kostunica napisao sa tomom nikolicem???

i ti ces doci na red, kao izdajnik , samo kada radikalskoa vlast dodje na vlast :evil:
Sto li se meni cini da ti proovciras?
Izuzetno providno izigravas nepismenog Radikala (tako bar ovde kazu da su Radikali nepismeni) i kazes da je Kostunica pisao Ustav sa Nikolicem?!

"Ajde, bogati, nismo mi ovde retardirani.
Preobuceni LDP-ovac, ili............?
U svakom slucaju, provokator!

*BILJA*:
Izuzetno providno izigravas nepismenog Radikala (tako bar ovde kazu da su Radikali nepismeni) i kazes da je Kostunica pisao Ustav sa Nikolicem?!

А је ли Бики, има ко је ту герилску борбу боље водио ;-)

*BILJA*:

ti si drograsica, jedna, nepismena,
bolje idi pi droge sa cedom i sorosem :evil:

A koji to političar ne krade?, Šta je za vas demokratija? , Šta je za vas patriotizam?, Tu priču prodajte drugima i nek neko objasni onim majkama čiji su sinovi ostavili svoje kosti na ratištima bivše yuge , najbolji sinovi koje je ova država imala 90-tih godina, nek im se objasni zašto su im poginuli sinovi , nek im objasnite kako je amnestirana cela bulumenta maminih i tatinih sinova koji su pobegli u inostranstvo dok su oni koji su ostali ovde provedeni kroz sva moguća ratišta a oni koji su odbili da ratuju i sada sede u zatvorima. Onaj ko je glasao za ovaj ustav može da sprema svoju uniformu za kosovo jer je sigurno samo jedno da oni koji nisu izašli na ove izbore nemaju nameru da ostave svoje kosti na nekim budućim stratištima ovoga naroda. Što se političara tiče , oni one koji su poginuli za ovu državu , spominju samo onda kada su u nekoj predizbornoj političkoj kampanji da im donese koji poen kod još uvek zaluđenih glasača koji veruju da će ovde nešto biti bolje . S ovim sadašnjim političarima niko od nas nema nikakve budućnosti pa makar za koga se na kraju odlučio na izborima.

Treba uvesti kazne za sve one koji su pisali one spiskove.
Znam porodicu od 5 clanova koji su upisani u biracki spisak a zive vec tri godine u Kandai.
Jedna majka je dobila poziv i za svoje dvoje dece koja vec dve godine zive u Grckoj........
Koliko je takvih ubaceno u biracki spisak?
Onda (citam danas u stampi) kazu- "Srbija se obrukala"!
Izlaznost je bila mnogo veca od tih 53-54 odsto, jer najmanje 3OO hiljada ljudi je uvedeno u spiskove a ne zive ovde.
Izlaznost (u kontekstu navedenog) je vise od 6O odsto.

SURbel:
Mislim da je taj indiferentan stav jednog dobrog dela srpskih glasaca - postao odavno OUT.

Takodje mislim da je glasanje ne samo pravo vec i OBAVEZA!

Meni je dosta tih indiferentnih, koji su kao cool i ne glasaju iz razlicitih razloga (sve sami izgovori)!

Dakle, ja bih ubuduce uvela neke kazne za sve te koji se ne pojavljuju na glasanjima!

Vi?

Treba uvesti nagrade za one koji su savesni

Zex:
Treba uvesti nagrade za one koji su savesni

Чуо сам део вести (али не и земљу о којој се ради) да због мале излазности
гласача УВОДЕ НАГРАДНЕ ИГРЕ ЗА ОНЕ КОЈИ ИЗАЂУ НА БИРАЛИШТЕ као
лото или слично с тим што је срећка БИРАЧКИ ЛИСТИЋ ........ :razz: :razz: :razz:

Back