Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
kasandra:Neki kazu da treba, drugi da to nije uopste vazno. Sta vi mislite o tome?

a djavo ce praviti raznjice od tebe....
i sve to ako ne udjes nevin u brak... :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kasandra:Neki kazu da treba, drugi da to nije uopste vazno. Sta vi mislite o tome?
Iskljuci CAPS, osnovna kultura... :?CRNKICA_89:MISLIM DA TO I NIJE TAKO BITNOO,,,,KAKO ODLUCIS!![]()
DOBRA I ZANIMLJIVA TEMA!!! :-D
Miki 13991:Čitaj malo Bibliju i verske knjige.
Miki 13991:Da,treba ući nevin u brak,jer seks...khm...služi :-) za razmnožavanje.
DukeofSerbia:Слажем се.
danas niko ne slusa sta crkva kaze.nadji mi osobu koja nije prije braka spavala s nekim i dacu ti sta god hoces... vremena su drugacija...koga jos briga za potomstvom..(ovo nije moje misljenje,nego uopsteno) pogledaj sam koliko je abortusa i parova sa najvise 2 djece!?Miki 13991:.Znam da zvuči smešno,ali...i ne zaboravi da crkva zabranjuje bilo kakvu upotrebu zaštite.I
ja sam otisao bambuse emotivni. Razmisli pre nego sto odgovoris.Miki 13991:A ko si ti da me teraš?