- Poruka
- 2.224
To zbog kompleksa mislite, inače vi ste sami sebi najveći neprijatelji.Zapada.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To zbog kompleksa mislite, inače vi ste sami sebi najveći neprijatelji.Zapada.
Да, али тешко овде можеш наћи правог саговорника...десило се потпуно случајно ето да имате привидно исти циљ и исте жеље...бар се мени чини тако...Не треба њега много кривити, он је ипак болестан човек,
Велике белосвецке фаце су му давале велике наде. Неодговорни су и они
Треба нам пречишћавање отпадних вода у свим већим градовима, као и обезбеђивање пијаће воде у Банату и водне сигурности у Шумадији.Треба нам пречишћавање отпадних вода у свим већим градовима, као и обезбеђивање пијаће воде у Банату и водне сигурности у Шумадији.
Затим озбиљно пошумљавање.
Затим озбиљан третман отпада, велико рециклирање, уштеда на горивима за аутомобиле, више топлотне изолације за стамбене објекте, итд.
Да, али тешко овде можеш наћи правог саговорника...десило се потпуно случајно ето да имате привидно исти циљ и исте жеље...бар се мени чини тако...![]()
Да, али тешко овде можеш наћи правог саговорника...десило се потпуно случајно ето да имате привидно исти циљ и исте жеље...бар се мени чини тако...![]()
Апсолутно! Још само овде у Србији да нађемо кадре да промене нешто и свеПромашили су баш сви пајаци и шарлатани у вези његове болештине.
Знаш оно када неко да паре лудаку, не може очекивати да ће овај увек вратити !
Има више кривице до њих него до њега, а најмање је крив српски народ. Што би народ плаћао њихову несавесност и лудост ?!?
Nece bas biti tako. Bugarska je priznala "Kosovo republjiku". Dobar deo bugarskih vladajucih elita konstantno pominje "zapadne pokrajine" i nekakvu toboznju ugrozenost bugarske nacionalne manjine u Srbiji. Nisam siguran da ovako necega ima kod nas, da neko iz vladajucih struktura javno objavljuje ovakve cestitke, ili da obicno planinarsko drustvo ovako najavljuje svoje izlete:Besmislice. Sa Bugarima više nema problema jer je Makedonija nezavisna, a ona je bila ono oko čega smo se najviše otimali.
Daj mi reci tko je u zadnjih 100 godina osim u peridou ww2 zadirao na teritorij rep Srbije?Srbija je sad dovoljno mala da se otvore apetiti raznih Bugara u okruzenju....ne mislim na Bugarsku konkretno , nego taj tip mogli bi da osvojimo Srbiju koji je uvek bio prisutan u Bugarskoj od osnivanja, tj Ruskog DA osnivanju Bugarske...
Овај човек зна своју историју. Је бени Бугари и Руси, ради нам о глави већ 200 година уназад...Srbija je sad dovoljno mala da se otvore apetiti raznih Bugara u okruzenju....ne mislim na Bugarsku konkretno , nego taj tip mogli bi da osvojimo Srbiju koji je uvek bio prisutan u Bugarskoj od osnivanja, tj Ruskog DA osnivanju Bugarske...
Hrvati .....opet Hrvati , NDH....podmuklo i na sitno i Albanija....ali to je bas sitno...Daj mi reci tko je u zadnjih 100 godina osim u peridou ww2 zadirao na teritorij rep Srbije?
Pa mi onda opet reci koja je država u ovoj regiji jedina zadirala na tuđe teritorije u zadnjih 30 godina?
ma daj nadodaj i makedoniju, crnu goru, tzv rsk, bih i ubaci i sloveniju, ipak su to alpski srbidajte nam atomsko oruzje pa da vracamo kosovo i dubrovnik!!
Koliko glava , brat bratu?dajte nam atomsko oruzje pa da vracamo kosovo i dubrovnik!!
Misliš Austrougarska?Hrvati .....opet Hrvati , NDH....podmuklo i na sitno i Albanija....ali to je bas sitno...
Rusija u vreme 48...
oni ce se od straha predatima daj nadodaj i makedoniju, crnu goru, tzv rsk, bih i ubaci i sloveniju, ipak su to alpski srbi![]()
zavisi od glaveKoliko glava , brat bratu?
Ne znam, ja bi rekao da ih je samo sram zatražiti pripajanje vama, možda da ih pitate?oni ce se od straha predati
Misliš Austrougarska?
Van toga te pitam, tko je u zadnjih 30 godina zadirao na teritorije 4 međunarodno priznate države?
Tako da taj kaos u regiji koji spominješ potencijalno samo može doći od vas.
Nitko nema pretenzije na tuđe teritorije, osim naravno vas i ono bure baruta zvano RS.
30 kilotona komad....zavisi od glave
Jasno, dakle Srbi nikad nisu ništa napadali.. to su sve Marsovci i dođoši koji su se slučajno našli u Radikalima.Pa nisam ti ja gledalac HDZ ili HTV programa pa da pijem te lazne price..
Pitao si me odgovorio sam ti ...
Srbija bas i nije sklona osvajanju i napadanju tudjih teritorija...Seselj i jos neki Radikali , to je vec dugo vremena izrod i sljam koji nema veze sa stvarnim ponasanjem Srba, ili ako hoces preciznije Srbijanaca....a i nisu Srbijanci , ako bolje pogledas, medju Radikalima su ti Bosanci , Hrvati , razni dodjosi , samo nisu Srbijanci...
To ako govorimo o Velikoj Hrvatskoj i tvom uglu gledanja da je Hrvatska jedna i da nijedan Srbin nije nikad postojao na teritoriji Hrvatske, nego su tu pali sa marsa i bili uljezi..
Na srecu Hrvata , Srbijin Sloba je prihvatio da svi Srbi iz Hrvatske budu uljezi i da se prebace u Srbiju pa su sada Srbijanci uljezi u Srbiji ...
Okolnosti...