Treba li Srbiji taktičko nuklearno oružje?

Treba li Srbiji taktičko nuklearno oružje?

• Da

glasova: 25 55,6%
  • Ne

glasova: 20 44,4%
  • Nisam siguran

glasova: 1 2,2%
  • Možda u busućnosti

glasova: 1 2,2%

• Ukupno glasova
    45
Не треба њега много кривити, он је ипак болестан човек,

Велике белосвецке фаце су му давале велике наде. Неодговорни су и они
Да, али тешко овде можеш наћи правог саговорника...десило се потпуно случајно ето да имате привидно исти циљ и исте жеље...бар се мени чини тако...:kafa:

Треба нам пречишћавање отпадних вода у свим већим градовима, као и обезбеђивање пијаће воде у Банату и водне сигурности у Шумадији.
Затим озбиљно пошумљавање.
Затим озбиљан третман отпада, велико рециклирање, уштеда на горивима за аутомобиле, више топлотне изолације за стамбене објекте, итд.
Треба нам пречишћавање отпадних вода у свим већим градовима, као и обезбеђивање пијаће воде у Банату и водне сигурности у Шумадији.

Затим озбиљно пошумљавање.

Затим озбиљан третман отпада, велико рециклирање, уштеда на горивима за аутомобиле, више топлотне изолације за стамбене објекте, итд

Да, али тешко овде можеш наћи правог саговорника...десило се потпуно случајно ето да имате привидно исти циљ и исте жеље...бар се мени чини тако...:kafa:

Промашили су баш сви пајаци и шарлатани у вези његове болештине.

Знаш оно када неко да паре лудаку, не може очекивати да ће овај увек вратити !

Има више кривице до њих него до њега, а најмање је крив српски народ. Што би народ плаћао њихову несавесност и лудост ?!?

Има више кривице до њих него до њега, а најмање је крив српски народ. Што би народ плаћао несавесност и лудост и свецких пајаца, шарлатана и Владаоца?!?

Има више кривице до њих него до њега, а најмање је крив српски народ. Што би народ плаћао њихову несавесност и лудост ?!?
Апсолутно! Још само овде у Србији да нађемо кадре да промене нешто и све :super:

Besmislice. Sa Bugarima više nema problema jer je Makedonija nezavisna, a ona je bila ono oko čega smo se najviše otimali.
Nece bas biti tako. Bugarska je priznala "Kosovo republjiku". Dobar deo bugarskih vladajucih elita konstantno pominje "zapadne pokrajine" i nekakvu toboznju ugrozenost bugarske nacionalne manjine u Srbiji. Nisam siguran da ovako necega ima kod nas, da neko iz vladajucih struktura javno objavljuje ovakve cestitke, ili da obicno planinarsko drustvo ovako najavljuje svoje izlete:
https://www.juznevesti.com/drustvo/...nik-premijera-objavio-kao-cestitku-za-8-mart/
https://www.politika.rs/sr/clanak/5...ke-ekskurzija-stazama-zlocina-bugarske-vojske

Srbija je sad dovoljno mala da se otvore apetiti raznih Bugara u okruzenju....ne mislim na Bugarsku konkretno , nego taj tip mogli bi da osvojimo Srbiju koji je uvek bio prisutan u Bugarskoj od osnivanja, tj Ruskog DA osnivanju Bugarske...
Daj mi reci tko je u zadnjih 100 godina osim u peridou ww2 zadirao na teritorij rep Srbije?
Pa mi onda opet reci koja je država u ovoj regiji jedina zadirala na tuđe teritorije u zadnjih 30 godina?

Srbija je sad dovoljno mala da se otvore apetiti raznih Bugara u okruzenju....ne mislim na Bugarsku konkretno , nego taj tip mogli bi da osvojimo Srbiju koji je uvek bio prisutan u Bugarskoj od osnivanja, tj Ruskog DA osnivanju Bugarske...
Овај човек зна своју историју. Је бени Бугари и Руси, ради нам о глави већ 200 година уназад...

Uzmite da ste na pozciji Bugarskog cara, da postoji....
Srbi su u sukiobu sa svojom omladinom, a vecina su kljakavi , izostanka 2 dana lekova i gotovi su ....idealna pozicija za sukob...

Svi ti kljakavi matorci , iako ja sigurno ne spadam u omladinu , ali necu da spadam i u gomilu matoraca koji imaju parolu , nista vise ne verujem, ali moram pola da verujem, pa onda sednu ispred TV i gledaju dnevnik i veruju da veruju samo pola...

Sa druge strane, imamo omladinu kojoj se gusi svaka inicijativa, seksa se u glavu , a ne tamo gde bi bilo i prirodnije i vece zadovoljstvo....

I nakon svega nema Srbina kojem ce pasti na pamet da je Vucic teski zlocinac koji unistava Srpsku naciju , ne znam da li neko vidi Srpski narod, sve to poluludo i zbunjeno..

Hrvati .....opet Hrvati , NDH....podmuklo i na sitno i Albanija....ali to je bas sitno...
Rusija u vreme 48...
Misliš Austrougarska?
Van toga te pitam, tko je u zadnjih 30 godina zadirao na teritorije 4 međunarodno priznate države?

Tako da taj kaos u regiji koji spominješ potencijalno samo može doći od vas.
Nitko nema pretenzije na tuđe teritorije, osim naravno vas i ono bure baruta zvano RS.

Misliš Austrougarska?
Van toga te pitam, tko je u zadnjih 30 godina zadirao na teritorije 4 međunarodno priznate države?

Tako da taj kaos u regiji koji spominješ potencijalno samo može doći od vas.
Nitko nema pretenzije na tuđe teritorije, osim naravno vas i ono bure baruta zvano RS.

Pa nisam ti ja gledalac HDZ ili HTV programa pa da pijem te lazne price..

Pitao si me odgovorio sam ti ...
Srbija bas i nije sklona osvajanju i napadanju tudjih teritorija...Seselj i jos neki Radikali , to je vec dugo vremena izrod i sljam koji nema veze sa stvarnim ponasanjem Srba, ili ako hoces preciznije Srbijanaca....a i nisu Srbijanci , ako bolje pogledas, medju Radikalima su ti Bosanci , Hrvati , razni dodjosi , samo nisu Srbijanci...

To ako govorimo o Velikoj Hrvatskoj i tvom uglu gledanja da je Hrvatska jedna i da nijedan Srbin nije nikad postojao na teritoriji Hrvatske, nego su tu pali sa marsa i bili uljezi..
Na srecu Hrvata , Srbijin Sloba je prihvatio da svi Srbi iz Hrvatske budu uljezi i da se prebace u Srbiju pa su sada Srbijanci uljezi u Srbiji ...

Okolnosti...

Pa nisam ti ja gledalac HDZ ili HTV programa pa da pijem te lazne price..

Pitao si me odgovorio sam ti ...
Srbija bas i nije sklona osvajanju i napadanju tudjih teritorija...Seselj i jos neki Radikali , to je vec dugo vremena izrod i sljam koji nema veze sa stvarnim ponasanjem Srba, ili ako hoces preciznije Srbijanaca....a i nisu Srbijanci , ako bolje pogledas, medju Radikalima su ti Bosanci , Hrvati , razni dodjosi , samo nisu Srbijanci...

To ako govorimo o Velikoj Hrvatskoj i tvom uglu gledanja da je Hrvatska jedna i da nijedan Srbin nije nikad postojao na teritoriji Hrvatske, nego su tu pali sa marsa i bili uljezi..
Na srecu Hrvata , Srbijin Sloba je prihvatio da svi Srbi iz Hrvatske budu uljezi i da se prebace u Srbiju pa su sada Srbijanci uljezi u Srbiji ...

Okolnosti...
Jasno, dakle Srbi nikad nisu ništa napadali.. to su sve Marsovci i dođoši koji su se slučajno našli u Radikalima. :D
Po toj logici, granice su samo dekoracija, UN dokumenti su strip, a grobovi i ratovi improvizirana kazališna predstava.

Back