I napraviti im spomenik!A Banacanina u Kovin![]()
Pa ja sam ti vec u Kovinu/psihijatar.
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I napraviti im spomenik!A Banacanina u Kovin![]()
Pa ja sam ti vec u Kovinu/psihijatar. Ako mene budes proterao negde drugde, nece imati ko da leci tvog oca.
Pa upravo o tome pricam. Ako je Srbija kaznjena zbog Albanaca, treba i Ceska zbog Nemaca.
I, onda Česi, posle svega toga, priznaju nezavisno Kosovo. Uvek su bili limunada od naroda. Jedino Čehinjice nisu bile za bacanje.![]()
Au ljudi iskace jos jedna od njegovih licnosti.....sad je i pishijatar
Aj nabroj mi profesije od one 52 koji su deo tebe![]()
ау бре па ти си баш шарао по тим земљама варшавског пактажена мађарица, хвалиш оне гугузанке из молдавије, сад чехиње
![]()
U maju 1945, saveznici su oslobodili Čehoslovačku, a 3 miliona etničkih Nemaca su Benešovim dekretima proterani u Nemačku i Austriju. Ovo je bilo jedno od najmasovnihih etnickih ciscenja koje su pocinili saveznici nad Nemcima.
Da li Ceska zasluzuje kaznu, oduzimanjem Sudeta ili treba da vrati imovinu potomcima proteranih?
U maju 1945, saveznici su oslobodili Čehoslovačku, a 3 miliona etničkih Nemaca su Benešovim dekretima proterani u Nemačku i Austriju. Ovo je bilo jedno od najmasovnihih etnickih ciscenja koje su pocinili saveznici nad Nemcima.
Da li Ceska zasluzuje kaznu, oduzimanjem Sudeta ili treba da vrati imovinu potomcima proteranih?
I, onda Česi, posle svega toga, priznaju nezavisno Kosovo. Uvek su bili limunada od naroda. Jedino Čehinjice nisu bile za bacanje.![]()
Siptari su poceli da napustaju Kosovo tek po pocetku bombardovanja , tako da bombardovanje i nije pocelo zbog toga .