Treba li isporuchiti Mladica hagu?

Treba li isporuchiti Mladica Hagu?

• Da

• Ne

• Briga me

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
e088.gif

A sto caleta ne isporucite ? Mislim svaciji bi treb'o ili u Hag ili da robija kao dezerter ... pa eto onda imate koga da ispurucujete ili u Hag ili lokalni zatvor, nego svi bi isporucili tudjeg u ovom slucaju Mladica, i prodali tudje u slucaju Kosova i Metohije.

Sta je bilo slepci, guzice bi dali da vam ukinu vize....pa marvo nije ulazak u EU resenje vizama, eto vam brace hrvata, netreba im viza nigde sa "putovnicom" a nisu u EU, cak ih vise od pola boli racku i za EU i za NATO, pa doslo vreme da oni njih mole.....a ova nasa stoka u bulju se uvukla sam im palac iz pakshu viri... :D :P

da je on neki heroj kako ga neki predstavljaju trebaoje odavno sebi da puca u glavu kao sto to cine svi casni komandati kada izgube rat, ako vec to nije mogao trebao je sam da se preda a ne da deli sopstveni narod i da izaziva krv medju srbima zbog pitanja njegove isporuke haskom tribunalu....

anchi011:
da je on neki heroj kako ga neki predstavljaju trebaoje odavno sebi da puca u glavu kao sto to cine svi casni komandati kada izgube rat, ako vec to nije mogao trebao je sam da se preda a ne da deli sopstveni narod i da izaziva krv medju srbima zbog pitanja njegove isporuke haskom tribunalu....

E kukala ti majka stato pricas ko je izgubio rat balavce(ice), gospodin Mladic ima porodicu ko si ti pa da savetujes nekom da se ubije, 99% Srba voli Mladica da nije bilo njega i njemu slicnim Republika Srpska a ni Srbi koji zive u njoj nebi postojali, a tibi nekog da ubijes nisi ti kriv-va.......majka priroda

anchi011:

kakva gomila gluposti. Mladic nije izgubio rat , formirana je, branjena i odbranjena Republika Srpska . Sve da je i izgubio ne treba da se preda.

Back