tommy gun
Poznat
- Poruka
- 9.137
Sta mislite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi kad i meni oči tako rade!!! :shock:inagadadavida:
jomini:Da ga prodamo. Tražena roba, razumeš?
molim?jedite_kod_Joa:Који кретенизам поставити једну овакву тему за српску НГ!!!!
Enfroz2891.:Naravno da treba,bez iporuchivanja Mladica nikada necemo nastaviti pregovore o pridruzivanju i nikada nas nece primiti u EU.Ali za to niko od nashih politichara nema muda.Zato i jesmo banana republika.
Ne moze Srbin da slavi sa takvim pritiskom.daj da resimo to pitanje pa da docekamo 2008 kao gradjani EVROPEjedite_kod_Joa:Који кретенизам поставити једну овакву тему за српску НГ!!!!
Mislim da ti je pitanje glupo, i postavljeno po 100ti put.Eto to mislimtommy gun:Sta mislite?
anchi011:da je on neki heroj kako ga neki predstavljaju trebaoje odavno sebi da puca u glavu kao sto to cine svi casni komandati kada izgube rat, ako vec to nije mogao trebao je sam da se preda a ne da deli sopstveni narod i da izaziva krv medju srbima zbog pitanja njegove isporuke haskom tribunalu....
anchi011:da je on neki heroj kako ga neki predstavljaju trebaoje odavno sebi da puca u glavu kao sto to cine svi casni komandati kada izgube rat, ako vec to nije mogao trebao je sam da se preda a ne da deli sopstveni narod i da izaziva krv medju srbima zbog pitanja njegove isporuke haskom tribunalu....
jomini:Da ga prodamo. Tražena roba, razumeš?