krvolok
Poznat
- Poruka
- 8.262
Ma, sta se tu ludirate i terate bes !?! Lepo kupite deci po Alkatel DB, polovan, ( jak signal, dobar prijem i NISTA VISE ! ), a za preostalih 300 i kusur evra ih posaljite, ako zasluze, na letovanje!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mudro zboriš, krvoloče. Čak, za 50 EUR mogu i dva bolja od Alcatel DB.krvolok:Ma, sta se tu ludirate i terate bes !?! Lepo kupite deci po Alkatel DB, polovan, ( jak signal, dobar prijem i NISTA VISE ! ), a za preostalih 300 i kusur evra ih posaljite, ako zasluze, na letovanje!
A da im damo svakom po goluba pismonosu pod misku, pa da ustedimo jos vise? Svasta od tebe!krvolok:Ma, sta se tu ludirate i terate bes !?! Lepo kupite deci po Alkatel DB, polovan, ( jak signal, dobar prijem i NISTA VISE ! ), a za preostalih 300 i kusur evra ih posaljite, ako zasluze, na letovanje!
Cemu takav odnos prema deci? Ako mogu da im priuste, treba da im pruze bobre stvari. I da ih nauce da o njima vode racuna, da to cene. A mislim da ni taj odnos `ako zasluzis` nicemu ne vodi. Decu ne treba uslovljavati, vec objasniti razloge bog kojih treba da budu kvalitetne mlade osobe (ponasanje, uspeh u skoli, pomoc u kuci..). Mozda gresim, ali ovo je moje misljenje..krvolok:Ma, sta se tu ludirate i terate bes !?! Lepo kupite deci po Alkatel DB, polovan, ( jak signal, dobar prijem i NISTA VISE ! ), a za preostalih 300 i kusur evra ih posaljite, ako zasluze, na letovanje!
krvolok:A sto se mi, sad raspravljamo oko TUDJE dece, pedagoskog pristupa i kojecega ? Evo, neka sami roditelji kazu da li su im ( tehnicki ) saveti pomogli, pa da smo svi mirni!!!
A ti Alex, ili ko god, sto imas tako LEP i POZITIVAN stav, dodji na neki drugi forum, pa da odgovoris nekim drugim roditeljima, koji, ohrabreni tvojim pristupom, kupe deci telefon vrednosti necije tromesecne ( postene ) plate, sta da rade, kad im deca dodju kuci, izudarana, i BEZ telefona, jer su im ga ukrali ili razbili MALI, PRLJAVI, ZLI vrsnjaci, koji nemaju ni za patike, sa pijace!!!
Mislim da ti je codemaker lepo rekao.krvolok:A sto se mi, sad raspravljamo oko TUDJE dece, pedagoskog pristupa i kojecega ? Evo, neka sami roditelji kazu da li su im ( tehnicki ) saveti pomogli, pa da smo svi mirni!!!
A ti Alex, ili ko god, sto imas tako LEP i POZITIVAN stav, dodji na neki drugi forum, pa da odgovoris nekim drugim roditeljima, koji, ohrabreni tvojim pristupom, kupe deci telefon vrednosti necije tromesecne ( postene ) plate, sta da rade, kad im deca dodju kuci, izudarana, i BEZ telefona, jer su im ga ukrali ili razbili MALI, PRLJAVI, ZLI vrsnjaci, koji nemaju ni za patike, sa pijace!!!
Jak signal i dobar prijem? Pa svaki novi telefon ima jak signal i dobar prijem , a to sto ti preporucujes ne treba ni da se ubraja u telefone! OVO JE 21. VEKkrvolok:Ma, sta se tu ludirate i terate bes !?! Lepo kupite deci po Alkatel DB, polovan, ( jak signal, dobar prijem i NISTA VISE ! ), a za preostalih 300 i kusur evra ih posaljite, ako zasluze, na letovanje!