- Poruka
- 6.984
Imam svasta .. sve moguce zenske atribute.
kao i sve..da nemas 3 sise??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vazi,da probamo...evo ja cu i sarmu da zavijem..mozda ga to uzbudi![]()
...pa za tri rupe bi' morao da prodjem kroz chernobilj na konju lagano da bi mogao da im udowoljim...Al njena zlatica umesto tri zelje ima tri rupe pa su sve tri zelje ispunjene...![]()

kao i sve..da nemas 3 sise??
Shakira me mallllo nervira, svi spotovi joj i postoje samo da bi pokazala kako zna da mrda kukovima, a da zna znanje, zna!
Ni jedan moj jos nije bez dodira dozivio orgazam!
Dragane, ispadam li i ja kao Tara?![]()

ili da razvijesh sarmu pa da se valjash po listovima kiselog kupusa u prinshu i mlevenim orasima i biberu jer je posna...vazi,da probamo...evo ja cu i sarmu da zavijem..mozda ga to uzbudi![]()

zavijaces i ti sarme![]()

Shakira me mallllo nervira, svi spotovi joj i postoje samo da bi pokazala kako zna da mrda kukovima, a da zna znanje, zna!
Ni jedan moj jos nije bez dodira dozivio orgazam!
Dragane, ispadam li i ja kao Tara?![]()
ili da razvijesh sarmu pa da se valjash po listovima kiselog kupusa u prinshu i mlevenim orasima i biberu jer je posna...![]()

cek ,cek ,Tara...
a sta je to sa tim zamisljanjem muskaraca
sta je to bilo?

Paaa, pune je....recimo...pecurkama...to mi pade na pamet....
Sarma + posna =Oksimoron ...![]()
ops:au to su neki novi momenti :shock:zbog sakire ili zbog onog druga koga zamisljas nekada?![]()
Uuuh, posna sarma, to je ludilo. Najbolja je ona sa nadevom od pirincha i oraha. Ni ne sanjas kako je to dobro.Sarma, pa posna!
Ne idu mi ta dva pojma jedan uz drugi, ali nikako!
Acid, a cim je pune?![]()

bas me zanima sta to imas da ih bas tako uzbudis??