Trbusnjaci...

..veceras sam gledao spot sa Shakirom i W Jean-om...Shakira + jos jedna trbusna plesacica...znaci,digle su mi kitu u delicu sekunde kada su pocele da igraju kukovima...pitanje za zene...umete li da uzbudite muskarca kao Shakira ili ne...???..i kako sve i na koje nacine uzbudjujete muskarca da on dozivi orgazam,a da nije klasicno trpanje...???
Ova tema bi trebala da se zove "Trbušni ples" ili "Debele stomaklije" , a ne trbušnjaci.

Al' da se ne pomisli kako sad neke od nas zena ne znamo da je to uvijanje kukovima, nesto zasta trebaju bogzna kakvi trbusni misici. Shakira je neodoljiva, ali vecina ovih sto "udaraju"(to mi rekla jedna iz Pazara da se tako kaze), trbusni, ne bi mogla ni polovinu vezbi za trbusne misice sa nekog klasicnog aerobika, da ne govorim o nekom profi treningu. I kakve su to skole trbusnog plesa? Ili imas taj ritam ili nemas...

Al' da se ne pomisli kako sad neke od nas zena ne znamo da je to uvijanje kukovima, nesto zasta trebaju bogzna kakvi trbusni misici. Shakira je neodoljiva, ali vecina ovih sto "udaraju"(to mi rekla jedna iz Pazara da se tako kaze), trbusni, ne bi mogla ni polovinu vezbi za trbusne misice sa nekog klasicnog aerobika, da ne govorim o nekom profi treningu. I kakve su to skole trbusnog plesa? Ili imas taj ritam ili nemas...

da zamisljam kako pridrzavam noge svojoj dragoj dok ona radi trbusnjake..ne prolazi...radila bi ona profi na kiti mojoj sve u 16 poza..

aha, ajde neko bez kursa da plese trbusni ko sakira i slicne njoj, bas da vidim ko to jednostavno samo "ima taj ritam"..iza takvog plesa stoje godine vezbanja, i to dooobrog vezbanja...

Back