la dolcevita
Poznat
- Poruka
- 8.055
I meni je trbusni ples jako erotican, volela bih da ga naucim. Jedino mi se ne svidja kad te plesacice imaju stomacic/stomacinu.
Samo da dodam, mrzim sarmu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni je trbusni ples jako erotican, volela bih da ga naucim. Jedino mi se ne svidja kad te plesacice imaju stomacic/stomacinu.
Jeste sa dve ostrice, medjutim, nisi citala moju teoriju da je najjaca erekcija kod onih sto su u top sex formi?
Ova tema bi trebala da se zove "Trbušni ples" ili "Debele stomaklije" , a ne trbušnjaci...veceras sam gledao spot sa Shakirom i W Jean-om...Shakira + jos jedna trbusna plesacica...znaci,digle su mi kitu u delicu sekunde kada su pocele da igraju kukovima...pitanje za zene...umete li da uzbudite muskarca kao Shakira ili ne...???..i kako sve i na koje nacine uzbudjujete muskarca da on dozivi orgazam,a da nije klasicno trpanje...???
0077 :-)
Dugujem ti svirku pod prozorom:wink:
...a, 'el ovo znachi da mozze da mu bude dignut i do minimuma?Najvise volim varijantu kad mu je dignut do maksimuma, a ja jos nisam ni pocela. :-)
Samo da dodam, mrzim sarmu.![]()
Има то још једну практичну страну: одличне вежбе за лакши порођај.I kako uvijaju kukovima i tresu sisama ..
Al' da se ne pomisli kako sad neke od nas zena ne znamo da je to uvijanje kukovima, nesto zasta trebaju bogzna kakvi trbusni misici. Shakira je neodoljiva, ali vecina ovih sto "udaraju"(to mi rekla jedna iz Pazara da se tako kaze), trbusni, ne bi mogla ni polovinu vezbi za trbusne misice sa nekog klasicnog aerobika, da ne govorim o nekom profi treningu. I kakve su to skole trbusnog plesa? Ili imas taj ritam ili nemas...
Al' da se ne pomisli kako sad neke od nas zena ne znamo da je to uvijanje kukovima, nesto zasta trebaju bogzna kakvi trbusni misici. Shakira je neodoljiva, ali vecina ovih sto "udaraju"(to mi rekla jedna iz Pazara da se tako kaze), trbusni, ne bi mogla ni polovinu vezbi za trbusne misice sa nekog klasicnog aerobika, da ne govorim o nekom profi treningu. I kakve su to skole trbusnog plesa? Ili imas taj ritam ili nemas...