gost 41782
Elita
- Poruka
- 19.642
mozes da se prijavis za poslove koji se rade od kucePricam o mom malom mestu ,tako da kome da posaljem 100 -200 komada![]()
ne mozes da pricas da ti "treba veza" ako si se prjiavila na BUKVALNO 3 MESTA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozes da se prijavis za poslove koji se rade od kucePricam o mom malom mestu ,tako da kome da posaljem 100 -200 komada![]()
Mogu, ali ne volim staticne poslove ,inace da u nasem gradu bukvalno ti treba veza i nisam klinka znam sta pricam. Inace to su 3 mesta koja su pristojna,ovo ostalo sto je bilo u ponudi i dalje je u ponudi ,pitam se sto,tako da mozda vazi za neki veci grad to tvoje tumacenje za ove rupe od gradova gde ja na zalost zivim ,ne.mozes da se prijavis za poslove koji se rade od kuce
ne mozes da pricas da ti "treba veza" ako si se prjiavila na BUKVALNO 3 MESTA
mislim da se kod tebe radi o cistoj lenjostiMogu, ali ne volim staticne poslove ,inace da u nasem gradu bukvalno ti treba veza i nisam klinka znam sta pricam. Inace to su 3 mesta koja su pristojna,ovo ostalo sto je bilo u ponudi i dalje je u ponudi ,pitam se sto,tako da mozda vazi za neki veci grad to tvoje tumacenje za ove rupe od gradova gde ja na zalost zivim ,ne.
Ma da,inace radim ,to je bilo letos i inace radim od svoje 15 pa ti vidi,sve jesam samo lenja nisam,ali sta cu kad ne volim staticnost u poslu vec dinamicnost.mislim da se kod tebe radi o cistoj lenjosti
Pope ima tako nešto ali treba da si za upotrebu.Traze li negde direktora da konkurisem?
A ti jesi,muzi te krave i pazi da te neka ne osine repom.Pope ima tako nešto ali treba da si za upotrebu.
Pope veruj nema boljeg posla no timaiti i musti krave.A ti jesi,muzi te krave i pazi da te neka ne osine repom.
Vidim toliko pozitivne energije...Ponuda za posao
Tražimo osobu za mesto korespondencije sa kupcima. Za ovo mesto potrebno je:
- bar srednji nivo kompjuterske pismenosti
- svakodnevni pristup kompjuteru sa internetom
- poznavanje rada u Google Drive - u
- upućenost u to kako se koristi Google Sheets
- bar osnovni nivo engleskog jezika
- boravište na teritoriji Srbije
- urednost i preciznost u odgovaranja na mejlove i vođenju evidencija
Prijave sa CV-om slati na imejl adresu
biljnaishrana@gmail.com
Hvala!
Marina sa Biljne ishrane
objava sa fb
Pogledajte prilog 1098478
To bas i nije ni pametno ali hajde a nije ni prirodno...plus ako je mala sredina potpuno je prirodno da se ljudi preporucuju i da ce zaposliti nekoga koga znaju
preporuke su normalne i u vecim sredinama i velikim kompanijama
a na vecini poslova bez preporuke ne mozes ni da se zaposlis
Traze li negde direktora da konkurisem?