Dakle ovako , obracam se Voyageru, koji je usao u forum 5 jula zbog mene, zatim Ambroziji , koja je usla u forum 7 jula , takodje zbog mene i Anakin odnosno Danici koja je takodje umetnica na zalost.
Zapravo , obracam se jednoj te istoj osobi Danici ili Anakin koja je u formi foruma kao polip zakacena na ovu temu ravno devetnaest puta , i jos nekoliko u vidu licnih poruka. Citiracu samo neke od njenih izjava:
20. aprila:"Nadobudni skriboman";
25 aprila:"Reklamiras se";
4.maja:" Grafoman";
6. maja:" Provociram;arogantni stav; nedostatak zelje da prokrstarim po ostalim forumima; arogancija; bahati upad sa zahtevom da mi se da ideja";
17. jun: "Jel ti zajebavas ovde ljude ili sta?";
18. jun: "zahtevas ; vredjas; reklamiras se a sve bez pokrica";
A u okviru licne poste;" Egocentrizam , bahatost , diletantski prizvuk" i "Meni je sad definitivno jasno da uopste nisi imao nameru da se upoznas sa mnom , nego si hteo da ti NE DOLAZIM NA TEMU i da te ne ZEZAM."
Zapravo , skinuo sam te iz licne poste , zato sto to ne zasluzujes. Ja bez obzira na to cenim tvoj umetnicki rad , tj. zalaganje da to neko primeti , jer znam da je umetnicima tesko. I zao mi je sto ides u Ameriku , jer nije izlaz bezati , vec boriti se. Drago mi je sto jos neko kao ti voli knjizevnost , slikarstvo i muziku. Zaista sam mislio da mogu da iz tebe izvucem pozitivan duh , ali rekao sam ti , da nemam vremena za iznurivanje. Prijateljstvo je kad prijatelju pruzas zadovoljstvo i pijetet , a ne kad mu neprestano popujes. Pametovanje se bogami dobro naplacuje. To rade savetnici , advokati , psiholozi i konsalting menadzeri. Ali oni nisu nasi prijatelji , vec vrece bez dna i pokretni novcanici. Kad ti neko kaze da ne zeli vise prijateljsko dopisivanje , to ne znaci da trebas da ga obaspes podmuklim udarcima i licemernim stavovima , vec da treba da se menjas , kako bi nekog novog , potencijalnog prijatelja zadrzala.
Sto se mene tice , ja sam rekao da vise necu na ovaj nacin da komuniciram , i to najvise zbog tebe. 8) :wink: