Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ne mogu da otvaram postu. Odmah mi izbacuje da mi je sistem inficiran i poruku Spyware on line/on your PC. Ako neko zna kako da se resim ovog problema unapred hvala
Ne mogu da otvaram postu. Odmah mi izbacuje da mi je sistem inficiran i poruku Spyware on line/on your PC. Ako neko zna kako da se resim ovog problema unapred hvala
Ako NESTO izbacuje poruku da si inficirana (sistem to sigurno ne radi)onda je to zahvaljujuci virusu ili spyware-u Vidjao sam ovakve POP-UP prozore na pojedinim sajtovima... NISI VALJDA PRISTALA?
Prelistaj odgovore (zato sam i otishao odavde - te koji virus kiler, te koji antispy... svakih 30min neko pita umesto da prelista)
EJ MODERATOR...
AJDE SROCHI NEKI TEKSTITJ O SPYWARETU...
Uradila....skinula adaware ali i dalje kad otvorim email odmah se pojavi neki drugi sajt koji ne mogu da kontrolisem tj, uklonim. Imam Kaspersky anti virus.
Probaj da nadjesh programchicj HijackThis.exe i skini ( isto je dzabe, ali se ne secam oklen sam skinuo) i isntaliraj. AKo je komp "otet" (ne kontrolishesh neke stranice kada se i gde pojavljuju), ovo bi trebalo da reshi problem.
Uradila....skinula adaware ali i dalje kad otvorim email odmah se pojavi neki drugi sajt koji ne mogu da kontrolisem tj, uklonim. Imam Kaspersky anti virus.
Nemoj da te sekira sto stalno prijavljuje DSO EXPLOIT - to je NAMERAN PROPUST Microsofta. Obavezno da uglavish stopiranje rekonfiguracije explorera!!! To ti se nalazi na Glavnom Panelu ispod IMUNIZE opcije