Ne mogu da otvaram postu. Odmah mi izbacuje da mi je sistem inficiran i poruku Spyware on line/on your PC. Ako neko zna kako da se resim ovog problema unapred hvala 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ona:Ne mogu da otvaram postu. Odmah mi izbacuje da mi je sistem inficiran i poruku Spyware on line/on your PC. Ako neko zna kako da se resim ovog problema unapred hvala![]()
Uradila....skinula adaware ali i dalje kad otvorim email odmah se pojavi neki drugi sajt koji ne mogu da kontrolisem tj, uklonim. Imam Kaspersky anti virus.clan:pa imas o tim spyware-ima ovde na forumu koliko hoces
skini adaware ili spybot... imas li neki antivirus?
chlan:Uradila....skinula adaware ali i dalje kad otvorim email odmah se pojavi neki drugi sajt koji ne mogu da kontrolisem tj, uklonim. Imam Kaspersky anti virus.clan:pa imas o tim spyware-ima ovde na forumu koliko hoces
DIOGEN1:chlan:Uradila....skinula adaware ali i dalje kad otvorim email odmah se pojavi neki drugi sajt koji ne mogu da kontrolisem tj, uklonim. Imam Kaspersky anti virus.clan:pa imas o tim spyware-ima ovde na forumu koliko hoces
Za to skini SPYBOT 1.3 free je, adware ne moze to da resi a sa ovim ces to sigurno obrisati. Spajvare i advare imaju slicne ali razlicite funkcije!!!
DIOGEN1:DIOGEN1:chlan:Uradila....skinula adaware ali i dalje kad otvorim email odmah se pojavi neki drugi sajt koji ne mogu da kontrolisem tj, uklonim. Imam Kaspersky anti virus.clan:pa imas o tim spyware-ima ovde na forumu koliko hoces
Za to skini SPYBOT 1.3 free je, adware ne moze to da resi a sa ovim ces to sigurno obrisati. Spajvare i advare imaju slicne ali razlicite funkcije!!!
ALI GA PRVO OBAVEZNO ABDEJTUJ treba da ima preko 16000 stavki koje brise i prebaci ga na srpski!!!