TRAZIM NORMALNOG,PAŽLJIVOG I NEŽNOG MUŠKARCA

Постави слику па нека ти се јаве заинтересовани кандидати.

postavi ti svoju

Jel ti se neko javio na pp?

ko da se javi? pa iza tog nika je sabastijan, ili nina, ili neki drugi moderator koji ima zadatak da da infuziju kako bi forum živnuo :lol:
pazi, ona je , kao, tek učlanjen član, a ovamo vlada svim opcijama foruma, kao da je ovde sto godina :lol:
stvarnom novom članu treba malo vremena da shvati i nauči sve opcije foruma, izbor smajlija, pp, višestruko citiranje, kao i druge opcije
a, lossana?
ah, ona je toliko pametna, da sve to razbija u prvim minutama od svoje registracije

- - - - - - - - - -

čak je i ona meni poslal pp, da mi očita bukvicu :lol:

postavi ti svoju

ko da se javi? pa iza tog nika je sabastijan, ili nina, ili neki drugi moderator koji ima zadatak da da infuziju kako bi forum živnuo :lol:
pazi, ona je , kao, tek učlanjen član, a ovamo vlada svim opcijama foruma, kao da je ovde sto godina :lol:
stvarnom novom članu treba malo vremena da shvati i nauči sve opcije foruma, izbor smajlija, pp, višestruko citiranje, kao i druge opcije
a, lossana?
ah, ona je toliko pametna, da sve to razbija u prvim minutama od svoje registracije

- - - - - - - - - -

Ih bre sta sitnicaris,sibnes pp kazi zakljucavaj temu nasla si ga

Uf, jaka nauka da se snađeš na forumu. Kad vidiš jedan, kao da si video sve forume.

To jeste tačno. I ja sam se snalazio od početka, jer sam već ranije pomalo pisao na Sport klub forumu, koji koristi identičnu skriptu kao ovaj. Svi alati su bukvalno isti... opcije pri postovanju, citiranje, pretraga, inboks, reputacije, sve što ima ovaj forum ima i onaj.

Baj d vej

Bez naslova.jpg

:mrgreen:

Sve je moguće. Možda je trol, možda nije... nećemo znati dok ne otkloni sve sumnje. Ergo, dok ne postavi sliku. :lol:

како неко буде банован на спорт клубу лол

једино ако због дербија, не видим како може неко да се напушава због..не знам, тениса :Д
шта се пише тамо, је л било пуно лопта није ушла у гол кме кме : )))))

како неко буде банован на спорт клубу лол

једино ако због дербија, не видим како може неко да се напушава због..не знам, тениса :Д
шта се пише тамо, је л било пуно лопта није ушла у гол кме кме : )))))

Ma kakav derbi, ja se em nikad nisam pržio na to, em sam digao ruke od domaćeg sporta skroz. FKP bojkotujem već skoro 10 godina, KKP sam tolerisao do ubistva Saleta Mutavog i utakmice sa Olimpijom. Tad sam shvatio da je licemerno da i dalje podržavam taj klub. Pogledaću još uvek samo košarkašku reprezentaciju, ovo ostalo me ne interesuje.

Ljudi se napušavaju zbog svega, pa i tenisa. Samo pogledaj ovde temu o Đokoviću... eno vrhovni noloman Boki je danas opet banovan.

Na taj forum sam došao baš gledajući neki tenis kad je Višković u prenosu reklamirao forum i pozivao ljude da se registruju, hvalio kako se tamo vode odlične diskusije. I tako odem da vidim šta je i vidim da imaju teme o NBA i NFL ligama npr. o čemu nisam mogao ni sa kim od drugara da pričam, jer to malo ko prati, NFL pogotovo. Mahom ljudi pišu klišee jer nemaju pojma šta gledaju, rasprave o opštim mestima i milion puta prežvakanim temama tipa jel bolji Džordan ili Lebron... koga briga ko je bolji jbt. Ali ne, mora da se zna ko je najbolji, mora da postoji red, jer ako ne postoji, valjda će nas progutati crna rupa ili šta god. To nije zanimljivo... ali bilo je kul diskusija o igri, analitičkih postova o utakmicama i igračima tipa seciranje i objašnjavanje akcija, pregled jakih i slabih strana igrača itd... To me zanima. To i smešna strana sporta.

I tamo ima jedan pdf o komentatorima, pre svega o komentatorima na SK-u. Većina njih i čita šta tamo ljudi pišu, tj. bar je čitala, ne znam sad. A ja tu garnituru ljudi... pa mrzeti je možda prejaka reč, ali me izluđuju kad ih slušam. Svi osim Viškovića, Pralice i Srkija Radojevića. Jer se vidi da, iako i oni imaju svoje mane i nisu ispolirani komentatori, bar smisleno pričaju i rade domaći. Spremaju se za prenos ozbiljno. Ovi ostali su profesionalni lopovi. Kradu pare od televizije. Kovačić npr. ne radi ništa, njegov prenos se svodi na to da kaže ime igrača koji ima loptu i dal je koš, promašaj, faul, aut... Njegova priprema za prenos NBA utakmice ti se svodi na to da sluša šta pričaju američki komentatori sa televizije od koje SK preuzima prenos. Oni umanje njihov ton, da bi se čuo domaći komentator, ali oni i dalje mogu njih da čuju u studiju. I ako oni kažu nešto što može da bude interesantno, Kovačić će to da eventualno ponovi, ako je čuo. I tačno znaš kada se to dešava, kada zaćuti na desetine sekundi dok je neki prekid tipa faul i slobodna bacanja... zaćuti da čuje šta oni pričaju, da može da ponovi. To je njegova priprema.

I recimo da sam jednom na tom pdf-u iskazao svoja osećanja, koloritnijim rečnikom. :mrgreen:

Pa probudila si interesovanje ljudi, kako si sebe opisala i koje atribute od muškarca tražiš ako ne izgledaš kao Monika Beluči u filmu Malena ništa neš uradit.
Pih doslo vreme da istinu ne smes reci. Ajd da razumem za drzavu i drustvo, ali ne smes reci nikakvu cinjenicu ni za sebe.
No dobro sto se kaze, prasina se za dobrim konjem dize. Zivi bili pa videli
Ja sam sebe opisala kako jeste, a to sto je Belucijeva tvoj tip pa si tako percipirao to je vec tvoja stvar sinko :lol:
Sad znamo i na koga se lozis

postavi ti svoju

a, lossana?

- - - - - - - - - -

Iza nika se kako kazes ne krije niko, iza nika sam samo ja :D Nijedna osoba koju si naveo ili na koju si pomislio
A to sto baratam forumom, pa jbga, sta da ti kazem.....nekome treba puno, a nekome manje vremena. Iskustvo je cudo
Brzo kapiram ono sto me interesuje za vasu informaciju, a vama ako je draze da verujete u sopstveno izgradjenu zabludu da sam Nina, Sebastijan ili bilo koji drugi postojeci clan, onda u to verujte.

Uf, jaka nauka da se snađeš na forumu. Kad vidiš jedan, kao da si video sve forume. A ako lepo iščitaš uputstva, sve piše šta, kako i gde. Ali ne, najlakše vam je da kažete da je neko klon, umesto da priznate da ne trebaju svima godine da nauče da se snađu ovde...

godine ne, nemoj po sebi suditi o svima
uopšte, nemoj svoju malenu glavicu mnogo da lupaš, idi, mesi kolače
ili pomozi onoj komšinici da čuva ovce, to ti dođe kao rekreativno trčanje, da izgubiš koji kilogram
inače, ko god se ovde pojavio kao novi korisnik, koliko se ja sećam, a takvih je bilo malo, nije se od prvog minuta snalazio kao da godinama postuje na ovom forumu

- - - - - - - - - -

Pih doslo vreme da istinu ne smes reci. Ajd da razumem za drzavu i drustvo, ali ne smes reci nikakvu cinjenicu ni za sebe.
No dobro sto se kaze, prasina se za dobrim konjem dize. Zivi bili pa videli
Ja sam sebe opisala kako jeste, a to sto je Belucijeva tvoj tip pa si tako percipirao to je vec tvoja stvar sinko :lol:
Sad znamo i na koga se lozis

Iza nika se kako kazes ne krije niko, iza nika sam samo ja :D Nijedna osoba koju si naveo ili na koju si pomislio
A to sto baratam forumom, pa jbga, sta da ti kazem.....nekome treba puno, a nekome manje vremena. Iskustvo je cudo
Brzo kapiram ono sto me interesuje za vasu informaciju, a vama ako je draze da verujete u sopstveno izgradjenu zabludu da sam Nina, Sebastijan ili bilo koji drugi postojeci clan, onda u to verujte.
da,da
i ovo jebga sasvim slučajno umeš da napišeš tako da ne bude skremblovano na naešem učitvom forumu na kojem postuju akademski građani

godine ne, nemoj po sebi suditi o svima
uopšte, nemoj svoju malenu glavicu mnogo da lupaš, idi, mesi kolače
ili pomozi onoj komšinici da čuva ovce, to ti dođe kao rekreativno trčanje, da izgubiš koji kilogram
inače, ko god se ovde pojavio kao novi korisnik, koliko se ja sećam, a takvih je bilo malo, nije se od prvog minuta snalazio kao da godinama postuje na ovom forumu

Jao, izvini što tebe nisam pitala kako da živim. Evo, neće se ponoviti, mnogo ti hvala. :zaljubljena:

Back