cvetak zanovetak
Elita
- Poruka
- 16.704
Cika golube to ima samo kod profi tete
Verujem da znate
Verujem da znate
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zna se dal ste normalniji, pažljiviji il nežniji.![]()

Da li ima još normalnih,pažljivih i nežnih muškaraca?
Imam 41 godinu i volela bih da takvog upoznam ako još uvek postoji.
Sasvim sam obična devojka.
Jest, možda se june sagne po sapun.Cek da stanem u red iza georgejune, mozda mi se posreci.
Evo ja sam taj, a sad daj peachke!![]()

Citajuci temu, videh jako neumesne i neprijatne komentare upucenih zenama koje traze muskarca na ovaj nacin! A zasto? Zato sto su ocajne jer ne mogu u realnom svetu da upoznaju nekoga? Potpuno razumem jer sam ja takodje jedna od njih.
Lepo izgledam, devojka u dvadesetim, lepa, izrazene zenstvene konstitucije, harizmaticna, emotivna, socijalna, fakultetski obrazovana, sarmantna i duhovita, zargonski receno "opicena", svestrana, imam jasno izdefinisane zivotne ciljeve, radim na sebi.....i sad sasvim je i logicno da se ljudi koji citaju ovako nesto, zapitaju kako i zasto na ovaj nacin pokusava da nadje nekog ako je zaista takva kakvom se deklarise.
Potpuno je razumljivo, ali ja zaista kao takva ne mogu da nadjem to sto trazim. Muskarci su danas zeljni samo sexa, ne zele da pruze paznju. Ja zasluzujem mnogo vise, svaka zena zasluzuje, premda ima devojaka kojima odgovara da idu iz seme u semu, no to je vec njihova stvar. Svako ima pravo na izbor, pa tako i cini.
Ne znam sta je sa danasnjim muskarcima, toliko su pasivni, prvo kada je rec o prilazu, a da ne govorim generalno u samom odnosu, konverzaciji, i na kraju nemaju svoje JA, gube svoj identitet stapajuci se sa drustvenim plasmanom kakvi muskarci treba da budu!
Nemam koga da izaberem, iako upoznam mistera koji mi odgovara u neku ruku, ispostavi se da je vec zauzet, da ta koju ima zaista bude losija od mene, a da na kraju nastavi sa njom.Ok mozda je njemu dobra jer moze da manipulise ili voli da bude izmanipulisan. Umorna sam zaista od takvih igrarija, ne kazem da zelim da se udam, jednostavno mi treba muskarac koji je mentalno, intelektualno, verbalno jak, koji hoce, moze i zeli da pruzi paznju, koji zna da zavede, zaludi i zadrzi zenu pored sebe, koji zna i bez straha se zaljubljuje i voli, koji je svestan i sebe i zene i nesmetano bez ikakvih emocionalnih ili bilo kojih drugih barijera vodi vezu i uziva zajedno sa partnerkom! Muskarac koji je markantan, muzevan, privlacan, obrazovan i koji radi na sebi....osoba koja je opicena u komunikaciji, perverzna i ozbiljna u seksu i emocijama. Koji zna sa zenom, sto bi rekli know how, ali ne samo znati kako je*ati...... i to je umece da se razumemo, no mislim na kompletni odnos koji treba da bude izgradjen na poverenju, postovanju, iskrenosti, davanju, bezuslovnosti, dogovorima i sl.
Ne kazem da sam idealna, imam hiljadu i kusur mana, ali svi mi radimo na sebi, pa tako i na nasim manama dok ne postanu vrline.
Zivot je cudo, puno toga te izdefinise, promeni i isklese....ucis se i menjas se sve dok postojis.
Mozda ljudi koji su prosli previse burne i teske zivotne periode teze nalaze sebi partnera. Eto, ko smatra da se pronasao u ovom mom postu, ako zeli da ostane u kontaktu sa mnom (a ne vidim zasto pa i ne bi), neka se javi (zato sluze PP) mozda me i upozna. Mrtva sam ozbiljna jer mi se smucilo.Sledeca izjava mozda i zvuci kao hir, ali vise bih volela da to bude neki mladji muskarac (navela sam gore) jer sam tu blizu 25-te, no ako neko smatra da se pronasao a pritom ima malo vise godina, nije problem. Necu vise ni to da gledam. Ovo su neki ogoljeni standardi. Eto tako.... Pozdrav forumasi i drage dame forumasice![]()

Citajuci temu, videh jako neumesne i neprijatne komentare upucenih zenama koje traze muskarca na ovaj nacin! A zasto? Zato sto su ocajne jer ne mogu u realnom svetu da upoznaju nekoga? Potpuno razumem jer sam ja takodje jedna od njih.
Lepo izgledam, devojka u dvadesetim, lepa, izrazene zenstvene konstitucije, harizmaticna, emotivna, socijalna, fakultetski obrazovana, sarmantna i duhovita, zargonski receno "opicena", svestrana, imam jasno izdefinisane zivotne ciljeve, radim na sebi.....i sad sasvim je i logicno da se ljudi koji citaju ovako nesto, zapitaju kako i zasto na ovaj nacin pokusava da nadje nekog ako je zaista takva kakvom se deklarise.
Potpuno je razumljivo, ali ja zaista kao takva ne mogu da nadjem to sto trazim. Muskarci su danas zeljni samo sexa, ne zele da pruze paznju. Ja zasluzujem mnogo vise, svaka zena zasluzuje, premda ima devojaka kojima odgovara da idu iz seme u semu, no to je vec njihova stvar. Svako ima pravo na izbor, pa tako i cini.
Ne znam sta je sa danasnjim muskarcima, toliko su pasivni, prvo kada je rec o prilazu, a da ne govorim generalno u samom odnosu, konverzaciji, i na kraju nemaju svoje JA, gube svoj identitet stapajuci se sa drustvenim plasmanom kakvi muskarci treba da budu!
Nemam koga da izaberem, iako upoznam mistera koji mi odgovara u neku ruku, ispostavi se da je vec zauzet, da ta koju ima zaista bude losija od mene, a da na kraju nastavi sa njom.Ok mozda je njemu dobra jer moze da manipulise ili voli da bude izmanipulisan. Umorna sam zaista od takvih igrarija, ne kazem da zelim da se udam, jednostavno mi treba muskarac koji je mentalno, intelektualno, verbalno jak, koji hoce, moze i zeli da pruzi paznju, koji zna da zavede, zaludi i zadrzi zenu pored sebe, koji zna i bez straha se zaljubljuje i voli, koji je svestan i sebe i zene i nesmetano bez ikakvih emocionalnih ili bilo kojih drugih barijera vodi vezu i uziva zajedno sa partnerkom! Muskarac koji je markantan, muzevan, privlacan, obrazovan i koji radi na sebi....osoba koja je opicena u komunikaciji, perverzna i ozbiljna u seksu i emocijama. Koji zna sa zenom, sto bi rekli know how, ali ne samo znati kako je*ati...... i to je umece da se razumemo, no mislim na kompletni odnos koji treba da bude izgradjen na poverenju, postovanju, iskrenosti, davanju, bezuslovnosti, dogovorima i sl.
Ne kazem da sam idealna, imam hiljadu i kusur mana, ali svi mi radimo na sebi, pa tako i na nasim manama dok ne postanu vrline.
Zivot je cudo, puno toga te izdefinise, promeni i isklese....ucis se i menjas se sve dok postojis.
Mozda ljudi koji su prosli previse burne i teske zivotne periode teze nalaze sebi partnera. Eto, ko smatra da se pronasao u ovom mom postu, ako zeli da ostane u kontaktu sa mnom (a ne vidim zasto pa i ne bi), neka se javi (zato sluze PP) mozda me i upozna. Mrtva sam ozbiljna jer mi se smucilo.Sledeca izjava mozda i zvuci kao hir, ali vise bih volela da to bude neki mladji muskarac (navela sam gore) jer sam tu blizu 25-te, no ako neko smatra da se pronasao a pritom ima malo vise godina, nije problem. Necu vise ni to da gledam. Ovo su neki ogoljeni standardi. Eto tako.... Pozdrav forumasi i drage dame forumasice![]()
Nisi pomislila da nešto u čitavoj priči zavisi i od tebe?Citajuci temu, videh jako neumesne i neprijatne komentare upucenih zenama koje traze muskarca na ovaj nacin! A zasto? Zato sto su ocajne jer ne mogu u realnom svetu da upoznaju nekoga? Potpuno razumem jer sam ja takodje jedna od njih.
Ja zasluzujem mnogo vise, svaka zena zasluzuje, premda ima devojaka kojima odgovara da idu iz seme u semu, no to je vec njihova stvar. Svako ima pravo na izbor, pa tako i cini.
Nisi pomislila da nešto u čitavoj priči zavisi i od tebe?
Ti si ,,mrtav ozbiljna" kako napisa, te sve ostalo u superlativu o sebi, ali eto nešto ti se baš ne da..?
Od cega vise zasluzujes? Dobijes tacno onoliko koliko trzis i dajes, bar dok ne navrate Marsovci malo zbunjeni dok ne ukopcaju kulturu...mada, sta fali i nekom zalutalom kanadjaninu s Aljaske...
aha, baš ćeš takvog da nađeš preko oglasa, a ovde još i pre
a, nisi ga našla zato što je takvih tooooooooliko malo, a žena koje na takvog jurišaju toooooooooooooooooooooooooooolikooooooooooooooo mnooooooooooooogooooo da su šanse da ga nađeš gotovo nikakve
Onda nemoj tako počinjati, nego uradi uvek ono što treba da uradi devojka, koja očekuje nešto više od muškog roda: prvo proanaliziraj situaciju. Na forumu uvek možeš da osetiš ko je ko i ko kako misli i oseća. Samo prati mišljenja i sučeljavanja mišljenja. Prilika će se sama stvoriti.
Ja sam uvek cenio devojke, koje žele nešto veoma ozbiljno, a dođu na forum.
Kad neš da koristiš srpsku tastaturu 'ž' se piše sa dva 'z', vako: Lozzana.
Ovaj tip je bio besplatan, za svaki sledeći uplatite 500 dinara na račun sigurne kuće.
ti si samo klon, ali za one devojke koje zaista tako misle, evo besplatnog savetaTacno, ali kakvih zena? Nisu sve ni kvalitetne, ali se tako izdaju. Dok on to ukapira, prodje voooz
Pa forum i nije mesto za nalazenje, to je cinjenica. Ali nikad ne reci nikad.....Valjda mi se previse smucilo. Bice da je to.
Zahvaljujem na moralnoj podrsci
Pa vidis, u pitanju je bas onako kako pise (Lossana) a ne onako kako ti percipiras moj nik. Poz
sebi, odmah će vam laknuti, a i bolje ćete se osećati
ti si samo klon, ali za one devojke koje zaista tako misle, evo besplatnog saveta
kriterijumi su vam previsoki,
nije do muškaraca - do vas je,
i, najvažnije- umesto da radite na sebi, khm, uradite tosebi, odmah će vam laknuti, a i bolje ćete se osećati
![]()
Okej, iako tipican, ipak uvazavam odgovor.
No, koji su to visoki standardi koje sam navela, po tvom misljenju?
Zar ne polazis od toga sta tebi odgovara kod neke zene i u samom odnosu?
shvatam, tvoj posao je da postičeš teme i raspravu, kao i broj klikova i poseta, ali, ipak....