TRAZIM NORMALNOG,PAŽLJIVOG I NEŽNOG MUŠKARCA

Eto, ko smatra da se pronasao u ovom mom postu, ako zeli da ostane u kontaktu sa mnom (a ne vidim zasto pa i ne bi), neka se javi (zato sluze PP) mozda me i upozna. Mrtva sam ozbiljna jer mi se smucilo.Sledeca izjava mozda i zvuci kao hir, ali vise bih volela da to bude neki mladji muskarac (navela sam gore) jer sam tu blizu 25-te, no ako neko smatra da se pronasao a pritom ima malo vise godina, nije problem. Necu vise ni to da gledam. Ovo su neki ogoljeni standardi. Eto tako.... Pozdrav forumasi i drage dame forumasice :)

"jer sam tu BLIZU 25-e" ?

Kad pre, u 24 godine, dođe do ovog stanja očaja? :lol:

Onda nemoj tako počinjati, nego uradi uvek ono što treba da uradi devojka, koja očekuje nešto više od muškog roda: prvo proanaliziraj situaciju. Na forumu uvek možeš da osetiš ko je ko i ko kako misli i oseća. Samo prati mišljenja i sučeljavanja mišljenja. Prilika će se sama stvoriti.

Ja sam uvek cenio devojke, koje žele nešto veoma ozbiljno, a dođu na forum.

Ne znam dal će joj se prilika stvoriti, al generalno sam saglasan s ovim. Budi aktivan na forumu, prati šta ko piše, vidi s kim se kapiraš... ne samo zbog nje, nego i zbog drugih.

Ja se nikad ne bih ovako na keca javio ribi na pp.

Citajuci temu, videh jako neumesne i neprijatne komentare upucenih zenama koje traze muskarca na ovaj nacin! A zasto? Zato sto su ocajne jer ne mogu u realnom svetu da upoznaju nekoga? Potpuno razumem jer sam ja takodje jedna od njih.
Lepo izgledam, devojka u dvadesetim, lepa, izrazene zenstvene konstitucije, harizmaticna, emotivna, socijalna, fakultetski obrazovana, sarmantna i duhovita, zargonski receno "opicena", svestrana, imam jasno izdefinisane zivotne ciljeve, radim na sebi.....i sad sasvim je i logicno da se ljudi koji citaju ovako nesto, zapitaju kako i zasto na ovaj nacin pokusava da nadje nekog ako je zaista takva kakvom se deklarise.
Potpuno je razumljivo, ali ja zaista kao takva ne mogu da nadjem to sto trazim. Muskarci su danas zeljni samo sexa, ne zele da pruze paznju. Ja zasluzujem mnogo vise, svaka zena zasluzuje, premda ima devojaka kojima odgovara da idu iz seme u semu, no to je vec njihova stvar. Svako ima pravo na izbor, pa tako i cini.
Ne znam sta je sa danasnjim muskarcima, toliko su pasivni, prvo kada je rec o prilazu, a da ne govorim generalno u samom odnosu, konverzaciji, i na kraju nemaju svoje JA, gube svoj identitet stapajuci se sa drustvenim plasmanom kakvi muskarci treba da budu!
Nemam koga da izaberem, iako upoznam mistera koji mi odgovara u neku ruku, ispostavi se da je vec zauzet, da ta koju ima zaista bude losija od mene, a da na kraju nastavi sa njom.Ok mozda je njemu dobra jer moze da manipulise ili voli da bude izmanipulisan. Umorna sam zaista od takvih igrarija, ne kazem da zelim da se udam, jednostavno mi treba muskarac koji je mentalno, intelektualno, verbalno jak, koji hoce, moze i zeli da pruzi paznju, koji zna da zavede, zaludi i zadrzi zenu pored sebe, koji zna i bez straha se zaljubljuje i voli, koji je svestan i sebe i zene i nesmetano bez ikakvih emocionalnih ili bilo kojih drugih barijera vodi vezu i uziva zajedno sa partnerkom! Muskarac koji je markantan, muzevan, privlacan, obrazovan i koji radi na sebi....osoba koja je opicena u komunikaciji, perverzna i ozbiljna u seksu i emocijama. Koji zna sa zenom, sto bi rekli know how, ali ne samo znati kako je*ati...... i to je umece da se razumemo, no mislim na kompletni odnos koji treba da bude izgradjen na poverenju, postovanju, iskrenosti, davanju, bezuslovnosti, dogovorima i sl.
Ne kazem da sam idealna, imam hiljadu i kusur mana, ali svi mi radimo na sebi, pa tako i na nasim manama dok ne postanu vrline.
Zivot je cudo, puno toga te izdefinise, promeni i isklese....ucis se i menjas se sve dok postojis.
Mozda ljudi koji su prosli previse burne i teske zivotne periode teze nalaze sebi partnera. Eto, ko smatra da se pronasao u ovom mom postu, ako zeli da ostane u kontaktu sa mnom (a ne vidim zasto pa i ne bi), neka se javi (zato sluze PP) mozda me i upozna. Mrtva sam ozbiljna jer mi se smucilo.Sledeca izjava mozda i zvuci kao hir, ali vise bih volela da to bude neki mladji muskarac (navela sam gore) jer sam tu blizu 25-te, no ako neko smatra da se pronasao a pritom ima malo vise godina, nije problem. Necu vise ni to da gledam. Ovo su neki ogoljeni standardi. Eto tako.... Pozdrav forumasi i drage dame forumasice :)

latest

Okej, iako tipican, ipak uvazavam odgovor.
No, koji su to visoki standardi koje sam navela, po tvom misljenju?
Zar ne polazis od toga sta tebi odgovara kod neke zene i u samom odnosu?

Ja imam baš visoke standarde koje postavljam pred jednu damu: da je verna, odana, posvećena i trpeljiva. Za uzvrat dobija i više od mene celog. Obrazovanje, materijalni status, kao i mesto prebivališta dolaze na samom kraju. Naravno što se izgleda tiče, dama bi trebalo da se makar trudi da izgleda pristojno. Fitnes, pilates i tome slično je zaista od manjeg značaja. Nije nužno ni da zna da skuva supu iz kesice, niti bilo šta od toga.

Uz savremenu tehniku i tehnologiju, uz mogućnost da čovek može dobro da zaradi (makar danas svako, ko želi nešto da zaradi, može da zapali preko), tražiti od jedne dame ova četiri zahteva je sasvim dovoljno, mada u današnjem vremenu i prilikama, ti zahtevi su postali astronomski.

Постави слику па нека ти се јаве заинтересовани кандидати.

Taj predlog vise pije vodu kod neke maloletne ili maloumne osobe kojoj treba potvrda sa strane da nesto vredi.
Znam kako izgledam i svoj izgled necu argumentovati niti potencirati nikome.
Sad naravno, ide se na tezu, "da si lepa postavila bi sliku".
Sad ja kazem , lepa jesam, al nisam glupa.
Situacija je komplikovanija jer ovakve postove obicno pisu devojke koje ruku na srce "majka moze da voli"
...da sam ruznija mozda bi me ozbiljnije shvatali, pa bi lakse i nasla....em ruzna em glupa em podlozna manipulaciji...milina za muskarca...takvu drzi za stalno, ostale cepa sa strane kako mu odgovara i milina svima :zper:
Danas muskarcima ne trebaju lepe i pametne. Ako je lepa obicno ide uz to da mora da je glupa, ako je pametna, onda sigurno da je ruzna.........
.... Spoj lepote i pameti zene ne prastaju, muskarci usled slepila previde ovo drugo i tako
Posle kazu, lepe zene nemaju problema. Neke nemaju, neke imaju, zavisi kako se kome zalomi:cool:

Ма мене ни рођена мајка не воли.

- - - - - - - - - - -

Лоссана, ти си фул пакетић.
Наиће неки по твом укусу, само буди стрпљива.

Kako kazu stari ljudi "strpljenje je majka uspeha"
Iz tvojih usta u bozije usi
...pa da raspalim :vatromet:

- - - - - - - - - -

A kako to ispadaš glup ako postaviš sliku?

Hm, o tome mogu da ti drzim predavanje.
Ko se cuva i Bog ga cuva.
Sad ti je sigurno jasnije.

Hm, o tome mogu da ti drzim predavanje.
Ko se cuva i Bog ga cuva.
Sad ti je sigurno jasnije.

mmmmm... ne, nije. Ja bih razumeo da neko dođe na forum da bi diskutovao, našao neke informacije i slično, pa neće da postavi sliku, jer ga to prosto ne interesuje. Ti si ovde došla i napisala da ti se zainteresovani likovi u skladu sa navedenim kriterijumima (od kojih je "privlačan" jedan od njih, bikaz ofkors) jave. Ti si ovde došla da bi ostvarila ne samo onlajn, nego i fizičku interakciju sa ljudima. Od koga se onda čuvaš?

Kako ja to vidim... ili kenjaš ili si jako nesigurna osoba. Ta nesigurnost ne mora nužno da proizilazi iz toga da si skrndelj, al u svakom slučaju, nije ti to dobro.

mmmmm... ne, nije. Ja bih razumeo da neko dođe na forum da bi diskutovao, našao neke informacije i slično, pa neće da postavi sliku, jer ga to prosto ne interesuje. Ti si ovde došla i napisala da ti se zainteresovani likovi u skladu sa navedenim kriterijumima (od kojih je "privlačan" jedan od njih, bikaz ofkors) jave. Ti si ovde došla da bi ostvarila ne samo onlajn, nego i fizičku interakciju sa ljudima. Od koga se onda čuvaš?

Kako ja to vidim... ili kenjaš ili si jako nesigurna osoba. Ta nesigurnost ne mora nužno da proizilazi iz toga da si skrndelj, al u svakom slučaju, nije ti to dobro.

Od koga se cuvam?
Od ljudi koji ne treba da vide moj fizicki opis.
Oni koji budu na tom levelu konverzacije i sopstvene procene, upoznace me.

Back