TRAZIM NORMALNOG,PAŽLJIVOG I NEŽNOG MUŠKARCA

Qjac je njoj dovoljan normalan muškarac. Ona bi još da je pažljiv. Ajde to, ali još oće i romantičnog??? :eek:

Ženo, gde ti uludo potroši 41, još malo 42 godine. :roll:

:rotf:

Kako gde potroši? Pa na uzaludnu potragu.

Da je umesto što traži muškarce našla neku domaćicu da od nje nauči umetnost pravljenja sarme,
ne bi mogla da se odbrani od pažljivih i nežnih muškaraca.
Normalni muškarci ne vole usamljene ljepotice, nego usaRmljene

Qjac je njoj dovoljan normalan muškarac. Ona bi još da je pažljiv. Ajde to, ali još oće i romantičnog??? :eek:

Ženo, gde ti uludo potroši 41, još malo 42 godine. :roll:

:rotf:

pa tek je sada otvorila oci i potrazila princa na konju.

- - - - - - - - - -

Kako gde potroši? Pa na uzaludnu potragu.

Da je umesto što traži muškarce našla neku domaćicu da od nje nauči umetnost pravljenja sarme,
ne bi mogla da se odbrani od pažljivih i nežnih muškaraca.
Normalni muškarci ne vole usamljene ljepotice, nego usaRmljene

a pa vidi molim te

to mi ne dostaje

uvijanje sarmi

Pa nije to nesto..znaci kad oces nekog da startujes posaljes mu sarmu..pitam za drugaricu

Ma ne... :fdlan:
Sve mora da se crta ovoj omladini današnjoj...
Pozoveš ga na sarmu.
Dočekaš ga prikladno obučena. Ajde i to da pojasnim: Prikladno obučena=dekolte takav da ti sisa skoro ispadne kad se nagneš da poslužiš sarmu.
Dužina suknja takva da, kad se okreneš da isečeš hleb i malo naguziš tom prilikom, on primeti da ili imaš tange ili nemaš gaće uopšte, pri čemu je bitno da ne bude siguran šta je od to dvoje u pitanju.
Kad se dobro nakrka i ode da opere ruke i iscedi mast sa danas moderne brade, u kupatilu treba da stoje na strateški odabranom mestu, dakle ne ispred nosa nego malo sa strane ali ipak dobro vidljivi, kondomi.
Kad izadje iz kupatila, dočekuješ ga sa predlogom da predjete u sobu gde možete opuštenije da se smestite, ali samo prvo da presvučeš stvari koje se osete na pripremano jelo. Naravno da se presvlačiš u sobi otvorenih vrata pri čemu on može da vidi tvoj odraz u (opet strateški postavljenom) ogledalu. Vraćaš se u sobu još oskudnije obučena nego što si bila (ukoliko je tako nešto moguće), pružaš mu prst da vidi kako si se opekla spremajući sarmu za njega i da poljubi da prodje... valjda je posle toga sve jasno.

Kad ga odereš vaginom, dopuniš ga sa još par sarmi. Neće moći da se pokrene, dakle ostaje da prenoći. Ujutro ga probudiš sa skuvanom kafom i spremljenim doručkom. Ako ne mora nigde da ide odereš ga vaginom još jednom, čisto da ga podsetiš kako to izgleda. Ako mora na posao, staviš jarko crveni karmin, uradiš mu ******** do kraja i pošalješ ga napolje sa tako musavom tuki - da se seti tebe kad na šljaci skokne do klonje.

Ebote, sve mora da vam se crta, nije ni čudo što je toliko usedelica.

Pozoveš ga na sarmu.
Dočekaš ga prikladno obučena. Ajde i to da pojasnim: Prikladno obučena=dekolte takav da ti sisa skoro ispadne kad se nagneš da poslužiš sarmu.
Dužina suknja takva da, kad se okreneš da isečeš hleb i malo naguziš tom prilikom, on primeti da ili imaš tange ili nemaš gaće uopšte, pri čemu je bitno da ne bude siguran šta je od to dvoje u pitanju.
Kad se dobro nakrka i ode da opere ruke i iscedi mast sa danas moderne brade, u kupatilu treba da stoje na strateški odabranom mestu, dakle ne ispred nosa nego malo sa strane ali ipak dobro vidljivi, kondomi.
Kad izadje iz kupatila, dočekuješ ga sa predlogom da predjete u sobu gde možete opuštenije da se smestite, ali samo prvo da presvučeš stvari koje se osete na pripremano jelo. Naravno da se presvlačiš u sobi otvorenih vrata pri čemu on može da vidi tvoj odraz u (opet strateški postavljenom) ogledalu. Vraćaš se u sobu još oskudnije obučena nego što si bila (ukoliko je tako nešto moguće), pružaš mu prst da vidi kako si se opekla spremajući sarmu za njega i da poljubi da prodje... valjda je posle toga sve jasno.

Kad ga odereš vaginom, dopuniš ga sa još par sarmi. Neće moći da se pokrene, dakle ostaje da prenoći. Ujutro ga probudiš sa skuvanom kafom i spremljenim doručkom. Ako ne mora nigde da ide odereš ga vaginom još jednom, čisto da ga podsetiš kako to izgleda. Ako mora na posao, staviš jarko crveni karmin, uradiš mu ******** do kraja i pošalješ ga napolje sa tako musavom tuki - da se seti tebe kad na šljaci skokne do klonje.

сине много је то труда за 2-3 секса

Pozoveš ga na sarmu.

Kad se dobro nakrka nek mu namesti krevet.Cim stavi glavu na jastuk zahrce.

A šta drugo može da se očekuje posle ovoliko sarme... :roll:
Možda bi pametnije bilo da se sarma sačuva za posle, da nadoknadi potrošene kalorije. Nem' pojma, ne zavijam sarmu.

Nego ja sad razmišljam, šta ću ja, jadna, kad ne budem više imala babu da mi pravi sarmu.... :rida:

A šta drugo može da se očekuje posle ovoliko sarme... :roll:
Možda bi pametnije bilo da se sarma sačuva za posle, da nadoknadi potrošene kalorije. Nem' pojma, ne zavijam sarmu.

Nego ja sad razmišljam, šta ću ja, jadna, kad ne budem više imala babu da mi pravi sarmu.... :rida:

Pa to i kazem,nikako krkljanac.

- - - - - - - - - -

Sa moje tacke gledista,vise sa imala srece pa nalet na avijaticara.Tako da oni moraju da imaju rezim ishrane poseban.

- - - - - - - - - -

Ja jos imam i babu i mamu i sekivo.Kad mu se prijede nek bira gde ce da gostuje:manikir:

сине много је то труда за 2-3 секса

Ništa ne kapirate, to je navlačenje.
Pa jel moguće da nikad niste dilovale heroin?? :dontunderstand:

Prvo nadješ nekog ko bi samo malo da proba, pa bi onda da proba još jednom, pa da proveri da li je to stvarno i dalje tako... I onda kad ga ortaci pitaju - gde si ti brate, nigde te nema, on krene neku žvaku pa - tu sam, kod nje prespavam samo ponekad, eto prošlog meseca samo 26 dana, to što sam išao kod njenih da nacepam 5 metara drva i otpušim kanalizaciju je zato što joj ćale ima problema sa išijasom, pa malo da pomognem jer sam duševan...

Brate, mnogo tražiš :lol: Prvo ti nama reci nešto o sebi. Ko meni garantuje da ti imaš sve ruke i noge ? :lol: Ili da nemaš šizofreniaparanoids :rotf:
Drugo, nisi nam objasnila šta tačno tražiš ? Jel ti to treba za brak, za opa-cupa ? :rotf:

Meni isto treba neko(žena), zato sam i prijavio svoju kandidaturu, ali za putovanja i za izlaske po Bg-u. Da ne izlazim više sa drugovima :lol:

Ćitam ovo o sarmi i tako to..dranje vaginom.. ne mogu da ne primetim izrazit talenat i maštu, svaka ćast, fenomenalna fantazija, ali ja sam siguran da će danas pre da bude priča u realnosti o "ukusnim" Nudlama koje smrde na kari i kao predjelo i supa i glavno jelo, baš praktične tako a u medjuvremenu bivaš isciman za sve i svašta dok ne provališ da je riba frigidna, aseksualna i sa začetkom šizofrenije. Postoje i druge solucije, da je riba nifomanka ali ne voli npr da se ljubi u usta ili recimo isto interesantna moderna kul priča kad ti na kraju agonije oko toga da li će da legne sa tobom, potpuno nepotrebne, na samom početku seksa kad ulaziš u nju kaže "ne mogu da verujem" u smislu da je pristala i da joj se to dešava..naravno sva preparirana.. Tako da sarma i dobar seks u nekad slavnoj Srbiji danas su naučna fantastika i to bez šale.

Pa svi tvrde da svaki brak bez izuzetaka postane nesrećan ako dovoljno čekaš.
Mene zanima koliko treba da se čeka...
Ja volim sve da isplaniram unapred, pa moram to sad da znam.... :sad2:

30 godina

pa sad ti vidi

- - - - - - - - - -

a vidi vidi sve ozenjeni i udate na temi...:mrgreen:

a jok , nije

ih

ups

to si rekla za ove zemljane

dobro

Pozoveš ga na sarmu.

hahahahaha

Back