krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
zna li neko gde mogu kupiti Tri posleratna druga Balaseviceva.
Znam ja. Poslala sam ti poruku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zna li neko gde mogu kupiti Tri posleratna druga Balaseviceva.

Hvala unapred!!...da li je neko citao"Sivog vuka"od naseg pisca,skoro je knjiga izasla iz stampe ...

Izvini, a koji je NAŠ pisac u pitanju?![]()

Tu sam knjigu i ja videla. Nisam čitala, ali, deluje interesantno. Malo si me zbunio, priznajem...![]()

problem je taj sto sam obisao sve biblioteke,a nema ih puno,u Obrenovcu,i nigde nema. inace interesuje me da li je toliko dobra koliko je hvale?Skupa je samo zato što je rasprodata. Mogo si da je uzmeš iz biblioteke, a kad naletiš na povoljnu cenu, tada da kupiš...![]()

Da li ima neko, ili zna nekog, da prodaje knjige: "Solaris" - Stanislav Lem; "Džoni je krenuo u rat" - Dalton Trambo
Poslala sam ti pp.
, Fokner
, Junsenar
, nista.....trebalo mi je nesto vise "edzi" pa sam uzeo Lolitu, nabokov...
,ali ne...
ma znam, ali kad trazim tako definisano,nekako ispadne uvek 48zakona moci , sto je ziva dosada!knjiga o moći = moćna knjiga![]()
Dragi prijatelji,
Ovih dana sam u potrazi za dobrom (po mom ukusu) knjigom i to je postalo iznenadjujuce tesko. Prvo sam poceo citati popular literaturu, bicu kulturan pa necu reci sund, pa sam odlucio da odem na svetske klasike, Dostojevski, Dzojs, Fokner
, Junsenar
, nista.....trebalo mi je nesto vise "edzi" pa sam uzeo Lolitu, nabokov...
,ali ne...
Treba mi neka knjiga o moci, sukobima, snaznim verbalnim duelima, interesantnom fabulom....itd. Da nije game of thrones, tj, da nije fantastika!
preporuka?!?!?!?!
......
Ako imate informaciju gde da pronađem knjigu:
Paul Auster "Otkrivanje samoće" , javite![]()