Tražim devojku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Постоји, али тако је само док сам у кревету и док не размишљам о томе да сутра, за пар дана (било кад у будућности) морам на посао међу људе, све док сам максимално скроз изван реалности, али тако не могу нон-стоп, чим се спремам да изађем на улицу до продавнице изађем из тог својег света и уђем у овакав мод, чим видим било ког другог човека, чим ме ђаво натера чак да дођем на овај форум. Да бих то успео морам заувек да живим ван реалности, да постанем дементан, да будем психотичан.
Šta je tebe davno povredilo?
Šta nisi sebi i drugima oprostio?
Ako možeš, ovaj moj, što bi Englezi rekli "unsolicited advice" (ne traženi savet) da usvojiš....molim te, preokreni taj unutrašnji autodestruktivni mehanizam u sebi... Sigurno je taj "prekidač" negde duboko i mali je i treba ga samo obrnuti na "plus"

Ja to kod sebe pokušavam jer sam shvatio da niko i ništa to neće umesto mene uraditi... A jako bih voleo da imam i devojku i sex i ljubavni život

Taj "prekidač" je do mene... A sve drugo nije toliko do mene

Čini mi se da je kod tebe isti slučaj

Постоји, али тако је само док сам у кревету и док не размишљам о томе да сутра, за пар дана (било кад у будућности) морам на посао међу људе, све док сам максимално скроз изван реалности, али тако не могу нон-стоп, чим се спремам да изађем на улицу до продавнице изађем из тог својег света и уђем у овакав мод, чим видим било ког другог човека, чим ме ђаво натера чак да дођем на овај форум. Да бих то успео морам заувек да живим ван реалности, да постанем дементан, да будем психотичан.
Ne moraš da budeš dementan. Psihotičan još manje.
Zašto na to ne gledaš kao na različitost? Mnogi se ljudi ne uklapaju, često nije do njih, mnogima odgovara samoća ( koja ume biti jako lepa, ako mene pitaš ). Za početak ne biti prekritičan prema sebi. Budi blag. Oprosti. Otpusti..
Neka sve loše ode.
Probaj tako..

Sta si navalio na Beograd, umesto da hrlis u provinciju gde bi se vrlo verovatno i ozenio do sada i bio uspesan sa (ispod)prosecnom platom.

Mnogi prave gresku sto hrle u Beograd i tu naravno propadnu, u smislu ostanu bez porodice jer su nekretnine preskupe a beogradske devojke bas i takve da ih mnogo zanima udaja.
Ја сам из Београда, не намеравам да будем призетко или да се са неком виђам једном у пар месеци јер смо далеко, желим да будемо близу, иначе привлаче ме оне које нису из Београда али не да ја негде будем туђинац. Ако бих се одселио посао не бих више ни имао.

Šta je tebe davno povredilo?
15-ак година љубавне самоће и одбачености. Мени као самцу, сваки дан је исти као неком ко је у раскиду везе. Не рачунам ранији период где сам, по правилу, био одбациван у свим колективима.

Šta nisi sebi i drugima oprostio?
Другима нисам опростио што су ме одбацивали, вређали, смејали ми се, себи нисам опростио што сам стидљив, што не знам да причам и да се дружим и кад бих то хтео.

Ne moraš da budeš dementan. Psihotičan još manje.
Zašto na to ne gledaš kao na različitost?
Не знам да ли сам различит. У теорији јесам различит али волео бих да нисам и често нимало не делујем различито на прву лопту јер се трудим да се прилагођавам, поготово сада кажу "сви смо ми различити и сви смо ми сами" па сам небитан. Ја не припадам ни тим различитима јер они имају заједничке карактеристике по којима се нађу (нпр. осетљивост, интелектуалност, смисао за уметност) а ја не, тако да не припадам ни њима, значи нигде не припадам.

Mnogi se ljudi ne uklapaju, često nije do njih, mnogima odgovara samoća ( koja ume biti jako lepa, ako mene pitaš ).
Мени не одговара самоћа, све време кукам на самоћу и на недостатак друштвених веза. Кад ми на пар сати зафали самоћа, лако ћу с тим, шта ако ми готово увек зафали друштво, како да нађем пријатеље и љубав, никако.

Za početak ne biti prekritičan prema sebi. Budi blag. Oprosti. Otpusti..
Neka sve loše ode.
Probaj tako..
Пре почетка, морају други да не буду критични према мени такав какав јесам, ја се свакако трудим да не будем критичан према себи.

15-ак година љубавне самоће и одбачености. Мени као самцу, сваки дан је исти као неком ко је у раскиду везе. Не рачунам ранији период где сам, по правилу, био одбациван у свим колективима.

Другима нисам опростио што су ме одбацивали, вређали, смејали ми се, себи нисам опростио што сам стидљив, што не знам да причам и да се дружим и кад бих то хтео.
Isti slučaj kod mene
Molim te preokreni to u sebi

Isti slučaj kod mene
Molim te preokreni to u sebi
Не верујем јер од мене нема горе, ја немам ни пријатеље, ни блискост са родитељима, не верујем ником и немам никог на свету, само је недостатак љубавне везе био најглавнији проблем јер то је најприоритетније, мада више не знам... Са родитељима сам непријатељ, с ким другим онда да имам блискост, сам сам на свету, немам у реалу пријатеље, немам комшије, не могу да се зближим са родбином а да се родитељи не умешају.

Не верујем јер од мене нема горе, ја немам ни пријатеље, ни блискост са родитељима, не верујем ником и немам никог на свету, само је недостатак љубавне везе био најглавнији проблем јер то је најприоритетније, мада више не знам... Са родитељима сам непријатељ, с ким другим онда да имам блискост, сам сам на свету, немам у реалу пријатеље, немам комшије, не могу да се зближим са родбином а да се родитељи не умешају.
Imaš sebe
Za početak

Imaš sebe
Za početak
Како имам себе? Шта имам од себе? Јел треба да изађем на улицу и да причам са самим собом, да се мазим са самим собом јер имам себе? (а и како би то уопште изгледало?). Јер могу да зарађујем уз самог себе без сарадње и са ким другим... Јел кроз вечити контакт са самим собом могу да научим о свету и другим људима?

Како имам себе? Шта имам од себе? Јел треба да изађем на улицу и да причам са самим собом, да се мазим са самим собом јер имам себе? (а и како би то уопште изгледало?). Јер могу да зарађујем уз самог себе без сарадње и са ким другим... Јел кроз вечити контакт са самим собом могу да научим о свету и другим људима?
Imaš sebe kao potencijal

Imaš sebe kao potencijal
Хаха.. Извини, али у процесу сам старења. Готово да немам времена за губљење, данас сам ок, вечерас ће бити касно за све јер ћу бити стара, болесна наказа која не заслужује ничију привлачност.

Ja vas ne razumem, ali zaista, kako meni nikad nije problem bio navi de ojku, semi, varijantu itd Po cemu sam ja to bolji od vas? Ni po cemu! Samo mi proradi neka vatra kad mi se dopadne i sve ide ko noz kroz puter.
A kad one mene muvaju, biram kako mi se hoce. Ako mogu ja moze svako
Pa lakše ti je bar 20 puta jer si bolji frajer
I nisi sjeban u glavi
(ovo drugo je bitnije)
Mi koji nismo u tom rangu moramo nešto da poradimo u sebi i na sebi

Ali nemaš 70 godina druže
Ја са 35 већ нисам леп као са 25. Можда сада имам и рак а да не знам (иде то с годинама), можда ћу сутра ујутру добити шлог или инфаркт, и шта ћу иком такав? Шта је са оним млађим временом када сам био лепши, са више наде, савршенији, а док сам био скроз сам, џаба сам тада пазио на свој изглед и здравље, џаба сам се трудио. Шта ако сам све време раније био финансијски способан да будем у вези а баш сада више нисам? Не могу неке ствари да се врате, ја ако постанем скроз ружан, болестан чак и од безазлених болести, и незапослен, то је тотални крај, још увек постоји делић наде али ускоро ће бити крај.

Одакле теби, и било коме, то да сам дошао по савете? Где је дружење, подршка, па и то да се зближим са девојкама? Чак је и наслов теме јасан да не може бити јаснији, нигде не пише "Тражим савет како да нађем девојку".

Него шта него јесам жртва. Није ваљда да мислиш да су онај и она добронамерни према мени? Ја можда делујем као лака мета за вређање али уживам у томе када се испостави да сам тврд камен, пре сам био глуп и ћутао али сада ником нећу ћутати.

Овде сам да ћаскам, да пишем своје ставове, да се дружим, да упознам некога, савети ми не требају.
Мислим да јесу били добронамерни, а онда изгубили вољу за добром намером, јер су наишли на зид.

Што се тиче жртве, свако је некад жртва. Сви се тако осећамо, неко чешће, неко ређе.

А оно што сам рекао, да девојке не воле када неко истиче да је жртва,

то је значило да девојке и жене од мушкарца очекују да кад је жртва, да стисне зубе и настави да гура даље. То се од мушкарца очекује. Да стисне зубе и вуче. Да вуче и вуче док не цркне и да никада не посустане већ да тегли и да вуче. То је, у ствари, сврха мушкарца на овом свету. Да тегли и да вуче. Што више буде теглио и вукао, већа ће му, на послетку, бити награда. Ономе ко одустане, следи казна.

А оно што сам рекао, да девојке не воле када неко истиче да је жртва,

то је начило да девојке и жене од мушкарца очекују да кад је жртва, да стисне зубе и настави да гура даље. То се од мушкарца очекује. Да стисне зубе и вуче. Да вуче и вуче док не цркне и да никада не посустане већ да тегли и да вуче. То је, у ствари, сврха мушкарца на овом свету. Да тегли и да вуче. Што више буде теглио и вукао, већа ће му, на послетку, бити награда. Ономе ко одустане, следи казна.
Ок, мене привлаче емпатичне и нешто доминантније девојке. Оне којима вечито морам да се доказујем и којима ваљам само док сам савршено, нису ми привлачне, чак и да сам успешан увек бих се осећао несигурно јер увек се може пропасти, ништа није гарантовано. Баш зрачим на онај начин којим бих привукао ону која ми је привлачна и уз коју бих научио шта је љубав, ако уопште икога привучем. То што можда таквих нема (сигурно има само су ретке) то је друга ствар.

Druze, sta tacno ocekujes od ljudi ovde?

Da rese tvoj problem umesto tebe?

Ne zelis da promenis ista u vezi sebe ali hoces da promenis druge ljude da
razmisljaju na tvoj (los) nacin kako bi se ti osetio bolje?

Neces se osetiti bolje sve dok ne ulozis snagu da promenis svoje crne misli
i pogled na svet

Iskoristi bar 1% od svoje kreativnosti koju koristis da objasnis sebi i drugima koliko
si u bezizlanoj situaciji, samo jedan posto, da smislis nacin da promenis nesto u svojoj
navici i razmisljanju, pa bice ti mnogo lakse

Kao i za sve u zivotu, svaka promena stare navike je teska i zahteva rad

Ali najbolje deo toga je - da je to zaista i moguce i da se isplati na kraju

Ok modulatori, ne vidim po čemu je moja poruka vređanje i spam kada nigde nema ni jednog ni drugog ali kapiram da ovaj kmeči pa brišete.
Elem, pošto tema gde ovaj poziva ljude da se ubijaju i dalje stoji, vidim da gore uređujete forum od nazi undead sa ane. 👎👋

Ovde je daleko veca tolerancija na trolove i ne postoji trajni ban tj. mozes da se vratis sa klon nalogom odmah posle trajnog bana.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back