- Poruka
- 71.601
P brate vredjaj i ti. Pukni nazad uvredu, da boli.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја не знам да вређам, нећу да вређам никог без разлога јер презирем такву олош, а и нисам ту дошао да се нон-стоп свађам са будалама него да се упознам с неким.P brate vredjaj i ti. Pukni nazad uvredu, da boli.
Upravo si ih izvredjao.Ја не знам да вређам, нећу да вређам никог без разлога јер презирем такву олош, а и нисам ту дошао да се нон-стоп свађам са будалама него да се упознам с неким.
Само њих и треба, оне који незаслужено вређају друге, и никог више.Upravo si ih izvredjao.
Pa naravno, neces sigurno vredjati divne drage nicim zasluzne devojke koje vole cvrste zagrljaje.Само њих и треба, оне који незаслужено вређају друге, и никог више.

Наравно да нећу да вређам оне који мени и мени сличнима ништа лоше нису урадили. Али већина то ради, гази друге само да би се изд*кавала, то није нека мањина, таква је већина људи, већина људи се понаша као психопате, е са таквима се свађам, нећу им дати мира, ја и браним многе друге који су нападани од стране таквих, невероватно је колико тога има на фејсу, људи ту не крију мишљења, ту се стварно говори оно што се мисли. Типа један каже "кад видиш да неко нема шутни га у гу*ицу да још више нема", онда и разна вређања и предрасуде, разне људе вређају без икаквог разлога. А зашто сам на тим местима, зато што немам девојку у реалу и морам негде да је тражим, мислиш да бих ја био и овде да имам некога.Pa naravno, neces sigurno vredjati divne drage nicim zasluzne devojke koje vole cvrste zagrljaje.
A ovako neku ostrokondzu? Kazi joj bre: bezi sljamu, ima tebe ko voli sigurno.

Brate, isprica se ti o nekim ljudima sa instagrama jutjuba fba gde vec.Наравно да нећу да вређам оне који мени и мени сличнима ништа лоше нису урадили. Али већина то ради, гази друге само да би се изд*кавала, то није нека мањина, таква је већина људи, већина људи се понаша као психопате, е са таквима се свађам, нећу им дати мира, ја и браним многе друге који су нападани од стране таквих, невероватно је колико тога има на фејсу, људи ту не крију мишљења, ту се стварно говори оно што се мисли. Типа један каже "кад видиш да неко нема шутни га у гу*ицу да још више нема", онда и разна вређања и предрасуде, разне људе вређају без икаквог разлога. А зашто сам на тим местима, зато што немам девојку у реалу и морам негде да је тражим, мислиш да бих ја био и овде да имам некога.
И још ће о мени да причају како ја нешто нападам без разлога, како сам негативан, и слично??
Просечан човек код нас осуђује што неко мења пуно партнера а сам то ради. Ја који то не радим чак и имам разумевања према томе иако би требало у ствари и да сам према томе мање толерантан због своје никакве ситуације. Није у томе проблем и толерантнији сам од тих лицемера. Али оно што ми смета је њихово лицемерно осуђивање, то је страшно одвратно од људи, а људи ће увек давати таквог материјала јер већина људи је насилна а лицемерје користи као оружје. И онда ће о мени причати како сам ја негативан, нетолерантан, а како су они предивни.... Ја једино немам разумевања према насиљу које није одбрана или освета, поготово ако се лицемерје користи као оружје, за то зло не могу да имам разумевања, за све остало имам, немам разлога да мрзим гејеве, бескућнике, наркомане, ако ником ништа лоше не чине, често их и браним од онаквих људи па се свађам и у њихово име, кад видим ко мрзи такве могу да кажем и да их волим.
Па ту и живим, шта имам у реалу, неку девојку коју сам запоставио због фејса? Ту људи говоре право мишљење, немају разлога да се крију, и видим колико је већина људи зла. У реалном животу су све непознати људи који су исти такви, то су исти људи.Brate, isprica se ti o nekim ljudima sa instagrama jutjuba fba gde vec.
A ovde obrnuto. Filter na max.Oni tamo su tek svi polupani u glavu, ajde ovde ostaju poruke pa se koliko toliko vodi racuna sta se pise, tamo nema filtera.
Ljudi su ti po prirodi jos gori nego to. To na netu je smesno. Ljudi ubijaju jedni druge. Civilizacija je nesto sto ih samo sprecava i u nekom malom pomaku menja na bolje. Ali malo, jer do sada sto si imao kao moralni reper je bila religija. Ne ubij jer ces goreti u paklu, ne ne ubij jer je to zivo bice kao i ti i raduje se i veseli i nada i boli i td.Па ту и живим, шта имам у реалу, неку девојку коју сам запоставио због фејса? Ту људи говоре право мишљење, немају разлога да се крију, и видим колико је већина људи зла. У реалном животу су све непознати људи који су исти такви, то су исти људи.
Pa nije baš tako. Ne posmatraj stvari jednosmerno. Opusti se , nasmej , našali. Kada je čovek napet - to vrišti iz njega i odbija.Па ту и живим, шта имам у реалу, неку девојку коју сам запоставио због фејса? Ту људи говоре право мишљење, немају разлога да се крију, и видим колико је већина људи зла. У реалном животу су све непознати људи који су исти такви, то су исти људи.
Evo i čuvenog pobednikaJa tražim devojku, ali ne za neku neozbiljnu vezu, već zbog braka i dobijanja potomstva. Samim tim je bitno da nema decu, a da želi i može da ima decu. Živim u BG i imam karakterne osobine i finansijske mogućnosti da ženi i deci pružim lep život. Ako postoji neko kome to odgovara, može da mi se javi privatnom porukom![]()
Evo i čuvenog pobednika
Od njega svašta korisno možete naučiti, kako uštedeti, kako kupovati skoro pa trulo povrće na Zelenom vencu pred zatvaranje (naravno radi uštede), kako slaviti rodjendan sa grisinama i medeno srce umesto torte
Da ne misliš da hejtujem, iskreno meni su tvoja pisanja bila hit i smehotres, posebno kad one tamo dožive fras zbog tvoje štednje
Jesi i ti otišao sa Ane?
Ne pišem više na Ani.Форум Ана је изгледа баш цоол.
Био сам тамо пре десетак година јер су имали одличну тему за полагање правосудног испита, али никада нисам залазио по осталим темама.
Nisi pažljivo čitala moje tamošnje postove, ili si previše čitala njihova izvrtanja postova.Evo i čuvenog pobednika
Od njega svašta korisno možete naučiti, kako uštedeti, kako kupovati skoro pa trulo povrće na Zelenom vencu pred zatvaranje (naravno radi uštede), kako slaviti rodjendan sa grisinama i medeno srce umesto torte
Da ne misliš da hejtujem, iskreno meni su tvoja pisanja bila hit i smehotres, posebno kad one tamo dožive fras zbog tvoje štednje
Jesi i ti otišao sa Ane?

Nisi pažljivo čitala moje tamošnje postove, ili si previše čitala njihova izvrtanja postova.
Ja sam gurman, i uživam u hrani, tako ne kupujem skoro trulo povrće. Na Zelenom Vencu i na pijacama je kvarljivije voće i povrće poput jagoda povoljnije i boljeg kvaliteta nego u prodavnicama.
Grisine ne volim i ne kupujem ih ni za sebe ni za rođendanske žurke. Tačno je da je Medeno srce gotovo nezaobilazno na mojim rođendanskim i novogodišnjim žurkama, ali nije tačno da je ono zamena za tortu. Za rođendan pravim torte po sopstvenim receptima.
Nisam otišao sa Ane, samo sam počeo i ovde da pišem![]()
Meni je pobednicko( lol) to sto nema mobilni, pa uzima od brata da se registruje na Tinder xDEvo i čuvenog pobednika
Jesi i ti otišao sa Ane?
Mogu, ali na odgovarajućoj temi ako je ima na forumu.
А кад се нашалим тад ме неко пресече како сам прост, досадан, како су ми незанимљиве форе, и слично. Ја бих лако прилазио девојкама да саме оне нису у хејт фазону, свака ће те увредити да си манијак ако би им пришао и правио фазоне. Ја само не желим да ме неко увреди или опомене што сам опуштен.Pa nije baš tako. Ne posmatraj stvari jednosmerno. Opusti se , nasmej , našali. Kada je čovek napet - to vrišti iz njega i odbija.
Opušteno, ležerno, našali se malo , ako ništa - stekneš prijatelje.