C
clock
Gost
Nevena i Natasa iz Novog Sada?Peta W.:ivan iz ns:mozda dve devojke, stalno su zajedno, cuo sam svasta o njima, pa me interesuje vase misljenje, zovu se Nevena i Natasa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nevena i Natasa iz Novog Sada?Peta W.:ivan iz ns:mozda dve devojke, stalno su zajedno, cuo sam svasta o njima, pa me interesuje vase misljenje, zovu se Nevena i Natasa
Pazi da ih i dobijes 8)Iggy:Ja trazim 100 000 evra bespovratno!
DA,mislim na te dve devojke iz NS-a su, staznas o njima?clock:Nevena i Natasa iz Novog Sada?Peta W.:ivan iz ns:mozda dve devojke, stalno su zajedno, cuo sam svasta o njima, pa me interesuje vase misljenje, zovu se Nevena i Natasa

Ja sam 83 godiste, isla sam u Jovinu, aj kao dobro izgledam, makar ja tako mislim,ma garan se i znamo iz vidjenja, cesto sam u Sobi. ako bi mi mogao dati jos neke inf. o Aci naprimer da li se vidja s nekim i sl. Unapred hvala, CMOKIC

LEka je divan.Leka:luda:Hvala. Da, i ja sam videla Acu u Sobi mislim da je to bio prosli vikend. Definitivno sam se odlucila za njega, simpaticniji je a i Luka mi izgleda pomalo umisljen, tj. ne pomalo vec poviseJa sam 83 godiste, isla sam u Jovinu, aj kao dobro izgledam, makar ja tako mislim,ma garan se i znamo iz vidjenja, cesto sam u Sobi. ako bi mi mogao dati jos neke inf. o Aci naprimer da li se vidja s nekim i sl. Unapred hvala, CMOKIC
Jaaooooooooo ma sad znam ko si!!!Pa ti si ona devojka sto je ono vece dosla i rekla "cao ja idem u Jovinu" sa crnim carapama i malo sminke na licu,izgledala si prelepo.....heheJel sam blizu?
Nemoj da se brines,ako mislis da dobro izgledas verujem ti na rec,ionako o ukusima ne vredi raspravljati a sta te briga sta drugi misle,da je tako ja nikad ne bi izasao napolje,ufufuf al sam se sad spustio.Htedoh reci...Ne bi izasao jer bi me napadale devojke po ulici.
Eeee,pa fino sto si trece,ja vec mislio neka omladina(bez uvrede),osim ako ne lazes,ma nije ni vazno.
Sto se tice Ace,mislim da nema stalnu devojku pogotovo sto je sad u vojsci ali nemoj da me drzis za rec...ma kad te upozna nece ni biti vazno da li je ima ili ne,veruj u sebe :wink: .Sad se vise ne krecemo u istim krugovima,nekad jesmo.
Hvala za cmokic.ops:
ops:
Svi to trazimoIggy:Ja trazim 100 000 evra bespovratno!
underwater:a miodrag kostic? :wink:

guest:pokusavam da nadjem nekoga ko zna Gorana sa bulevara? `82 god, navijac Vojvodine. srela sam ga nekoliko puta u centru vaseg grada, pa.. posto nisam iz ns-a ..ako neko zna doticnog? gde se krece? devojke?

DOKONI UM:Mislim da je vreme da pređeš na biznismene.
Oni imaju sedište. :wink:
Ne sedište na stadionu nego sedište firme pa ih je lakše naći.![]()
Ovog navijača ćeš morati potražiti na severu ako pripada FIRMI ili na istoku ako pripada RED FIRM-u.
Brutalno.![]()
Kako god okreneš neka FIRMA je u igri :wink: