Alekasandar3
Buduća legenda
- Poruka
- 35.716
Neke neproverene glasine...
http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=43797&postdays=0&postorder=asc&start=24
http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=43797&postdays=0&postorder=asc&start=24
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Преносим ово са другог подфорума на Политику, зато што је ово место најфреквентније. Ко нешто зна нека помогне.
Pre nekih par meseci sam video slican apel sa video zapisom o nekoj nestaloj Amerikanki. Tek posto je nekoliko ljudi rasirilo celu pricu po internetu i apelovalo za pomoc, saznalo se je da je neki tip smislio drustvenu online igru na temu otmica i kidnapera i da ju je tako promovisao.
Ukoliko je ovaj nestanak stvaran, sve najbolje zelim i nadam se da ce sa devojcicom sve biti u redu.
Medjutim, iako u potpunosti shvatam hitnost situacije, postoji valjan razlog zasto cak i policija malo saceka. Mozda je stvar banalna (npr. devojcica je sve vreme kod drugarice ili tako nesto).
Pre nekih par meseci sam video slican apel sa video zapisom o nekoj nestaloj Amerikanki. Tek posto je nekoliko ljudi rasirilo celu pricu po internetu i apelovalo za pomoc, saznalo se je da je neki tip smislio drustvenu online igru na temu otmica i kidnapera i da ju je tako promovisao.
Ukoliko je ovaj nestanak stvaran, sve najbolje zelim i nadam se da ce sa devojcicom sve biti u redu.
Medjutim, iako u potpunosti shvatam hitnost situacije, postoji valjan razlog zasto cak i policija malo saceka. Mozda je stvar banalna (npr. devojcica je sve vreme kod drugarice ili tako nesto).

E ***** ti takav mozak ako je sve ovo igra!!!
'Si naivna bre...Pa u Bosni je za vreme rata postojao tzv. ratni turizam gde su snajperisti sa obe strane naplaćivali po hicu...Dolazili ljudi, bilo na vestima ,a onda zamuklo...
Moral je na ovom svetu odavno postao vrlo rastegljiva kategorija...
Dajte ljudi vi se sprdate,a ovo je ozbiljna stvar od koje moze da se rikne...
nasli su devojcicu mrtvu na obali dunava
Mogli bi ovu temu da stave kao lepljivu!
Čudi me da se ljudi čude što je devojka od 15 godina u diskoteci. Pa i ja sam tada izlazila i to čak u najozloglašeniju u gradu, pa mi se nikada nije desilo ništa loše. Imam baš lepe uspomene.
Strašno je to što se dogodilo.