ТРАЖИ СЕ ДЕВОЈЧИЦА!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene u provinciji devojčice od 13 leta izlaze uveče u 12,1,2 u minićima...Tako da ovo absolutno nije nimalo čudno...

Majke koje to dozvoljavaju, najobicnije su profuknjace i verovatno po ceo dan puse i piju kafu sa komsinicama i nista u zivotu pametno ne rade.

Kad izadjem u grad prosto mi je degutantno videti sve te klinkice kako su obucene i kako se ponasaju. Sve i jedna kao da je ispala sa grand show-a i iz velikog brata...

Tako ti je to kad nam kulturu vode nvo i zuti.

Majke koje to dozvoljavaju, najobicnije su profuknjace i verovatno po ceo dan puse i piju kafu sa komsinicama i nista u zivotu pametno ne rade.

Kad izadjem u grad prosto mi je degutantno videti sve te klinkice kako su obucene i kako se ponasaju. Sve i jedna kao da je ispala sa grand show-a i iz velikog brata...

Tako ti je to kad nam kulturu vode nvo i zuti
.

Тачно тако, али ми још не знамо ни да ли је то та девојчица, ни шта је разлог и узрок њене смрти...
У сваком случају тужно.:cry:

vremena su se promenila,danas su deca od 15 godina u stanju da izvrse suicid,znam za slucaj u crnoj gori,decko od 15 godina se posvadjao sa ocem zbog keca iz matematike,otac strog,policajac i mali mu samo rekao"vidi sta cu da uradim",dovati pitolj i pucao je sebi u glavu

E a mi Srbi brate odma u losem trazimo lose...Sad devojka je pila,grand ovo ono...pink televizija...na kraju ajde sto je Nikola Tesla izmislio struju...da nije ne bi bilo granda i diskoteka...U pitanju je izgibljen mlad zivot

Izvini Ana ali u ovom ne mogu da nadjem nista dobro. Uglavnom, osvrnuo sam se na komentar Ce Gevare a ne konkretno na slucaj devojcice.... iako ima veze.

TURBO FOLK i umrtvljivanje naroda je nastalo za vreme crveno-crne koalicije...
Hej - uzmu ti pare iz banke ti ćutiš...
Ubiju ti komšiju - ti ćutiš da ne ubiju i tebe...

Nisam mislila da trazimo dobro...Nego mi odam 'e deca izlaze ovako,e deca izlzae onako,e grand,e pink' e ***** brate...Zato sam rekla da je kriv Nikola Tesla sto imamo struju i tv i grand i ostalo.

Ako je Nikola Tesla kriv što danas imaš struju i daljinski onda nemoj da piješ vodu - ribe su se mrestile u njoj...
Seti se ovoga kad god hoćeš da popiješ čašu vode.

TURBO FOLK i umrtvljivanje naroda je nastalo za vreme crveno-crne koalicije...
Hej - uzmu ti pare iz banke ti ćutiš...
Ubiju ti komšiju - ti ćutiš da ne ubiju i tebe...

Јел? А колико је времена прошло од тада?
У неким земљама (САД на пр.) за 8 година смене се два председника...

Зато сад са банкама немамо никакав приблем јер имамо искључиво стране банке, које нас одиру
највишим каматама, кад смо ми њима дужни....

А што се тиче убијања комшија, па и целих породица, то је кренуло да се дешава задњих пар година
и све некако везано за грађевинску мафију...

tu grandshow kulturu je plasirao SPS....pa se narod nalozio, jer misli valjda da je to srpski, patriotski.......

...леш из воде се најтеже идентификује...промени се лични опис, не личи на особу док је била у животу...маст сва из тела исплива на површину, па леш буде прекривен жутом пресвлаком...веруј ми...најгоре су те обдукције....најнепријатнијег ''мириса''.:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back