- Poruka
- 33.100
Možda tamo, ali ovde je sve ok.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod mene u provinciji devojčice od 13 leta izlaze uveče u 12,1,2 u minićima...Tako da ovo absolutno nije nimalo čudno...
Majke koje to dozvoljavaju, najobicnije su profuknjace i verovatno po ceo dan puse i piju kafu sa komsinicama i nista u zivotu pametno ne rade.
Kad izadjem u grad prosto mi je degutantno videti sve te klinkice kako su obucene i kako se ponasaju. Sve i jedna kao da je ispala sa grand show-a i iz velikog brata...
Tako ti je to kad nam kulturu vode nvo i zuti.

E a mi Srbi brate odma u losem trazimo lose...Sad devojka je pila,grand ovo ono...pink televizija...na kraju ajde sto je Nikola Tesla izmislio struju...da nije ne bi bilo granda i diskoteka...U pitanju je izgibljen mlad zivot
Izvini Ana ali u ovom ne mogu da nadjem nista dobro. Uglavnom, osvrnuo sam se na komentar Ce Gevare a ne konkretno na slucaj devojcice.... iako ima veze.
Majke koje to dozvoljavaju, najobicnije su profuknjace i verovatno po ceo dan puse i piju kafu sa komsinicama i nista u zivotu pametno ne rade.
Kad izadjem u grad prosto mi je degutantno videti sve te klinkice kako su obucene i kako se ponasaju. Sve i jedna kao da je ispala sa grand show-a i iz velikog brata...
Nisam mislila da trazimo dobro...Nego mi odam 'e deca izlaze ovako,e deca izlzae onako,e grand,e pink' e ***** brate...Zato sam rekla da je kriv Nikola Tesla sto imamo struju i tv i grand i ostalo.
TURBO FOLK i umrtvljivanje naroda je nastalo za vreme crveno-crne koalicije...
Hej - uzmu ti pare iz banke ti ćutiš...
Ubiju ti komšiju - ti ćutiš da ne ubiju i tebe...

Ја сам баш прочитала да гардероба одговара оној у којој је девојчица била кад су је видели да трчи....мислим у Блицу.Ne zna se jos,ali sam negde procitala da garderoba ne odgovara onoj u kojoj je sitrcala iz kafica