hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.183
ma ti jednom rechju nemashshs manu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Primetio sam da postoje ljudi koji obicno traze najgore u ljudima koje video kao potencijalne prijatelje, partnere tj. u ljudima sa kojima zele neki dublji odnos.
Primera radi, neka osoba trazi da li imate neke poroke, analizira vase stavove, nacin ponasanja, razmisljanja, jednostavno trazi nesto lose, sto joj se ne svidja i kada to nadje, precrta vas sa liste.
Moje pitanje je, cemu trazenje mana i prvenstveno fokusu na mane drugih? Da li je to neki odbrambeni mehanizam, ili ti ljudi jednostavno imaju neke "kriterijume" sa kime zele da se druze i uspostavljaju neke znacajne odnose, ili misle da su oni najbolji, najsavrseniji, pa druge mere prema sebi, ili je nesto drugo u pitanju?
Trazite li vi neke mane i drugima i zasto, i kako prihvatate to kada neko ima neke osobine, ili se ponasa na nacin koji se vama iz nekog razloga ne dopada, kosi sa vasim nacinom zivota, moralnim ubedjenjem ili sta vec?
Kako reagujete ako je tu osobu vidite samo kao poznanika, drugara, potencijalnog prijatelja ili partnera?
Primetio sam da postoje ljudi koji obicno traze najgore u ljudima koje video kao potencijalne prijatelje, partnere tj. u ljudima sa kojima zele neki dublji odnos.
Primera radi, neka osoba trazi da li imate neke poroke, analizira vase stavove, nacin ponasanja, razmisljanja, jednostavno trazi nesto lose, sto joj se ne svidja i kada to nadje, precrta vas sa liste.
Moje pitanje je, cemu trazenje mana i prvenstveno fokusu na mane drugih? Da li je to neki odbrambeni mehanizam, ili ti ljudi jednostavno imaju neke "kriterijume" sa kime zele da se druze i uspostavljaju neke znacajne odnose, ili misle da su oni najbolji, najsavrseniji, pa druge mere prema sebi, ili je nesto drugo u pitanju?
Trazite li vi neke mane i drugima i zasto, i kako prihvatate to kada neko ima neke osobine, ili se ponasa na nacin koji se vama iz nekog razloga ne dopada, kosi sa vasim nacinom zivota, moralnim ubedjenjem ili sta vec?
Kako reagujete ako je tu osobu vidite samo kao poznanika, drugara, potencijalnog prijatelja ili partnera?
nebitno je da li zeli da mi pomogne ili ne, znaci nebitno je da li su dobre ili nose namere -- to sto neko ima dobre namere ne znaci da utice dobro na mene
uostalom, nije problem toliko kritikovanje samo po sebi. kad sam raspolozan, nemam nista protiv. stavise, onda mi cak prija, jer je sa viskom energije sve pozitivno
ono sto iritira je kad skrenes coveku paznju na to i on se UVREDI i onda pocne jos vise da smara. to je problem.
sta me boli kur ac sto si se uvredio, tvoj problem majmune. doso si u moju kucu, nisi obratio paznju na stanje u koje se nalazim, popeo si mi se na ku rac, sa dobrom ili losom namerom nebitno, znaci NAPRAVIO SI LOS KORAK
i umesto da prihvatis to ko muskarac, znaci da ZACEPIS GUBICU I NESTANES, ti mi tu sad kmecis kako su to osnovna pravila kulture i statijaznam
tripuju da su psih.retko kad trazim mane kod drugih,oni koji mi idu na stopalo.Primetio sam da postoje ljudi koji obicno traze najgore u ljudima koje video kao potencijalne prijatelje, partnere tj. u ljudima sa kojima zele neki dublji odnos.
Pa osobu nisi prihvatio kada si prihvatio njene vrline, već mane. A da bi znao da li možeš da prihvatiš te mane (koje su za tebe mane), prvo moraš da ih upoznaš.Moje pitanje je, cemu trazenje mana i prvenstveno fokusu na mane drugih? Da li je to neki odbrambeni mehanizam, ili ti ljudi jednostavno imaju neke "kriterijume" sa kime zele da se druze i uspostavljaju neke znacajne odnose, ili misle da su oni najbolji, najsavrseniji, pa druge mere prema sebi, ili je nesto drugo u pitanju?