Travian

• Začetnik teme Začetnik teme SaL3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
u rs2...mislite da ja imam pojma kako se to igra...pa skoniste mi je na 6 nivo...produkcija joj nesto oko po 30ak na sat

ja imam 110 stanovnika a produkcija mi je

Дрво: 141 по сату
Глина: 141 по сату
Гвожђе: 101 по сату
Жито: 90 по сату

I imam obezbedjeno da ne mogu da me farmuju jer mi je skloniste vece od skladista ;);) tako da hocu prvo ekonomiju da razvijem a tek onda medjuljudske odnose :lol::lol:

sa galima je najlakse poceti, jer im je skladiste dva puta vece od obicnog, tako da im cak ni tevtonci ne mogu opljackati ress

a ja se zeznuo pa poceo sa tevtoncima...sta ces kad sam bio noob

trenutni status :
stanovnishtvo 214
drvo 240 po satu
glina 240 po satu
i na kraju
zito 188 po satu ...
kao shto vidite i ja otju prvo da razvijem ekonomiju , pa tek onda sve ostalo :):):)
( inache igram na rs1 )

trenutni status :
stanovnishtvo 214
drvo 240 po satu
glina 240 po satu
i na kraju
zito 188 po satu ...
kao shto vidite i ja otju prvo da razvijem ekonomiju , pa tek onda sve ostalo :):):)
( inache igram na rs1 )
a kako bre ljudi nabijete toliku produkciju:?::?::?:
P.S.ako ima neko dobrog srca(i bogatog sela) a igra na rs1 mogo bi mi poslati koji resursic,eto onako bez nekog razloga(poznanici sa foruma:lol:)nick mi je zlatnik.......:worth:

a kako bre ljudi nabijete toliku produkciju:?::?::?:
P.S.ako ima neko dobrog srca(i bogatog sela) a igra na rs1 mogo bi mi poslati koji resursic,eto onako bez nekog razloga(poznanici sa foruma:lol:)nick mi je zlatnik.......:worth:

nisi trebala pocinjati na rs1 zato sto je stariji server i svi su jaci [prirodno]...dok je rs2 mladji server i imala bi vremena da ih stignes...

ps. produkciju nabijaj tako sto ako igras sa galima, gradi samo skloniste, skladiste, silos [srazmerno da budu iste velicine ili skloniste cak vece zbog teutonaca] i resurse, gradi npr jednu njivu na nivo 5 pa onda drugu, pa onda ovu sa 5 pomeri na 6-7, itd itd... :D

Sve dok imas skloniste vece od skladista ne moze ti niko nista mozes samo resurse da gradis...a posle ces lako graditi vojsku i to...

heheh paz ti ovo...jos ljudi pocelo igra...ako ako valja se :D
ja cepam na 1 i na 2...malo se zamlacujem...na kecu sam se vec smoriJo...k`o i uvek kad izgradim 5-6 sela...evo imao sam naseljenike mesec dana a nisam ih slao uopste da osnivaju 6. selo....sad je malo zatisje...raskantali smo empire na kecu pa me mrzi da terorisem ostale :lol: :twisted:

a na 2. igram na 2 naloga...ali bas me briga svi igraju sa 2 naloga a i da me uvate znam glavnog multihantera tako da necu mlogo da nastradam :D :lol: :mrgreen:

trenutni status :
stanovnishtvo 214
drvo 240 po satu
glina 240 po satu
i na kraju
zito 188 po satu ...
( inache igram na rs1 )

ovo ti je proizvodnja na rs1...vau...cak toliko...
meni je ovo u 9 croperu proizvodnja...
Производња:
Дрво: 1689 по сату
Глина: 1557 по сату
Гвожђе: 1557 по сату
Жито: 85 по сату
al dobro imam oko 1000 imperatora i 600-700 cezara u tome koji su razbacani svud redom po selima da se hrane...:D
jedu k`o alavi al zato de udare tu trava ne nice...k`o fridrih nice :lol: :D

heheh paz ti ovo...jos ljudi pocelo igra...ako ako valja se :D
ja cepam na 1 i na 2...malo se zamlacujem...na kecu sam se vec smoriJo...k`o i uvek kad izgradim 5-6 sela...evo imao sam naseljenike mesec dana a nisam ih slao uopste da osnivaju 6. selo....sad je malo zatisje...raskantali smo empire na kecu pa me mrzi da terorisem ostale :lol: :twisted:

a na 2. igram na 2 naloga...ali bas me briga svi igraju sa 2 naloga a i da me uvate znam glavnog multihantera tako da necu mlogo da nastradam :D :lol: :mrgreen:

***...eto ja "ne igram na dva naloga" :lol::lol::lol:

sta je najsmesnije sela mi imaju identicna imena...

ma bre imam dva naloga sa ovog kompa al jedan je babin a drugi je moj :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Kako bre mozete da igrate na nasim serverima? Pa nije ni cudo sto se smorite. Com serveri su najbolji kada se cepas sa internacionalnom ekipom.Mi upravo zavrsili na com2 bila ludnica. Jedino sto smo svi bili pocetnici pa smo ucili to nam je bio hendikep ali na kraju smo bili 22.alijansa a i uspeli smo da zveknemo WW jednom i to sa preko 100000 vojnika plus smo bili u jednoj velikoj grupu alijansi BGS/Hellas.
100 puta je zanimljivije nego na nasim serverima.Ja poceo i na nasim ali ugasio nalog posto je glupo.Na com je show program tj bar je tako bilo sada na com2.Znam ovaj Zikica igra to vec duze i recimo ima onaj neki grabun on je bolesnik i sigurno jos par likova.Mi smo sada na com2 svi upali onako pa smo bili razbacani ali smo bili zajebani pa nas niko nije smeo farmovati.Ali ako bi dogovorili stranu recimo SE i krenuli od starta bila bi fina igra.

Mozda bi trebala ekipa sa srpskog servera da se izdogovara pa kad se restartuje ovaj com2 server recimo da uleti na njega i da razvaljujemo zutace ( ovo kazem posto smo se mi sa filipincima bas klali) i ostalu gamad na internacionalnom nivou.Da se napravi 1-2 jake SRB alijanse.
mi smo osvojili s7...prosle god u oktobru se zavrsiJo...na listi saveza smo bili oko 30. mesta ali uz saveznike i semu G6 pile glodje kosku smo ga osvojili odnosno WW je bilo na lvl 100...sta reci osim mloogo smo opasni...baja do jaja i vitez koja :worth::super:
eeeeej...ne diraj mi grabunka....on je teeeeeeska zamlata...ali je mloogo dobar lik :D :D:lol: :D
a verovatno po ostalim serverima vise seven, srpski heroj i ostale zamlate...mene mrzi....mrzi me i na ovim srpskim da igram ali kad sam vec kreno greota da propadne :D :lol: :D

***...eto ja "ne igram na dva naloga" :lol::lol::lol:

sta je najsmesnije sela mi imaju identicna imena...

ma bre imam dva naloga sa ovog kompa al jedan je babin a drugi je moj :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ja na 2 naloga...razlicite sifre i imena sela...bas me briga...a i da me uvate kazem sevenu i nece mi niko nista :lol: :D
svi ovi koji igraju cepaju na 2 komada...samo postavis u profilu da kao dvoje ljudi igra na istom kompu napises tamo ime i cepas...ne moze ti niko nista :lol: :D

ja na 2 naloga...razlicite sifre i imena sela...bas me briga...a i da me uvate kazem sevenu i nece mi niko nista :lol: :D
svi ovi koji igraju cepaju na 2 komada...samo postavis u profilu da kao dvoje ljudi igra na istom kompu napises tamo ime i cepas...ne moze ti niko nista :lol: :D

pa to i kazem...ako me bude neko smarao recicu da baba igra na jednom nalogu :lol::lol:

koji ti je nick na rs2? daj jedan bar :lol:

ako me ne nadjes odma treba se bacis u ladnu moravu :lol:
vidi u najjacem savezu na oba servera(mada pravo ti kazem ne znam kako stojimo na rs2 ali i tu ce se kidamo :D )ko je baja do jaja i vitez koja...odnosno ko ima najbolju titulu po zvucnosti :lol: :mrgreen:

ako me ne nadjes odma treba se bacis u ladnu moravu :lol:
vidi u najjacem savezu na oba servera(mada pravo ti kazem ne znam kako stojimo na rs2 ali i tu ce se kidamo :D )ko je baja do jaja i vitez koja...odnosno ko ima najbolju titulu po zvucnosti :lol: :mrgreen:

hahaha nasao sam te :D:D ja sam u neku ruku pocetnik jos uvek...ali polako ;);)

Back