Tranzitni Uran

• Začetnik teme Začetnik teme Jaxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hvala vam na odgovoru :)

Meni sad dolzi traznit Uran opozicija Pluton, ali natalno imam bas tu kojukciju Uran Mras, kako i Uran Venera ...pa traznit sigurno aktvira ove askpekte..ko zna sta ce se desiti :) S Uranom nikad se ne zna ..nadam se da nakon Plutonove transormacija ove ce biti lakse:) al sigurno napeto.Da ne znate gde mogu naci neki "Survivil tips " kad je Uran u akcii?

Mozda Joga? Neki krsistal? . Sta milsite? Na koju bi s e cakru trebalo raditi kad je Uran u akciju? Petu mozda? Sedmu ( mudrost ) ? Milsite da krstali pomazi kod negativnih uticaja planeta?

Za probleme sa komunikacijom mislim da pomaze Sodalit , za rad na petu cakru

Hvala puno za informacije .Nisam se ranije druzila S Uranom, prosla sam Saturn , Pluton i bilo je bas tesko, sad ocekujem da ce bar biti zanimlivije :)

..

Hvala puno Pozz

Ja sam nova na forumu, i mislim da je super. Cestitke adminstratorima :)

Poslednja izmena:
Ja volim Uran, revolucija :) i nikad nije dosadno. :) Radi promene tamo gde treba

Meni sad radi opoziciju sa Merkurom, nista se strasno ne dogaga, ma da znam da ljudi govere o meni :) e sad nadam se ne lose ..al sam sigurno da govore :):):)

opozicija je mozda vise na druge ljude ..a uskoro ocekujem Opzoicija Uran Sunce i nadam se da ne cu ici na put oko svjet ili na pusti ostrovo pokraj mora::) mozda nikad se nezna..taj sextil a Midheaven. sigurno cu se nege seliti...osecam to.

Uran nije negativna planeta ..sta god bude nije tako strasno :) Promena je uvjek dobra

Kako kaze konfucije " Ko zeli biti uvjek srecan, mora stalno da se menja:) "

Poslednja izmena:
Saturn pretstavlja druge ljude, ustanoveni red u opstesvu, Uran rusenje konvecija i tradicija, iz 7 polja mozda rusenje nekih tradicionalnih konvencija u vezi s brakom...ipak treba da se vidi cela karta..koje aspkete ima Saturn i Uran u tvoju kartu .,koje bi aspekte mogao da aktivira ovaj tranzit.

Ovo je generaciski tranzit moze se i ne oseti mnogu.

Si sigurna da je Saturn u 7 ? Ako ako je opzicija Uran u 2, onda je vise verojatno da je Saturn u 8? osim ako je krajni stepen sedme ?, pogledaj dobro.

Ipak postavi kratu Pozz

Poslednja izmena:

ne postoji generacijski tranzit, samo generacijski aspekt... svima istom brzinom tranzitiraju planete ali ne kroz iste kuće, i ne prave iste aspekte.

Da,na kraju 7 je.Pitam jer mi je SA vladar horoskopa.Evo i karte..:)
http://imageshack.us/photo/my-images/508/17218650.gif/

ovaj tranzit može da obeleži jedan anarhijski period, suprotstavljanje autoritetima, slušaš samo sebe i slično, beskompromisni period... pošto saturn vlada 12 kućom, u sedmoj, a uran prvom, sam tranzit urana može da donese i neku vrstu izolacije, probleme sa finansijama, u ovo sam sigurna i bez aflikacija. mada bi za probleme sa zakonom trebalo pogledati i ostale aspekta, a ovde ni tranzitni saturn ni jupiter ne prave loše aspekte... po ovom pitanju nisam sigurna.

taj uran pravi opoziciju i na sunce i na jupiter, što je bar po mom mišljenju teži aspekt od opozicije sa saturnom, koja ne mora da se oseti. a jupiter ti je vladar desete, ovo podržava priču sa finansijama, sunce sedme, pa može da se odrazi na brak, ako postoji, sedma kuća simbolizuje i javne neprijatelje, što opet dovodi do nekih papira, odnosno zakona.

tebi je uran vladar asc, samim tim i vladar horoskopa, saturn konjukcija sunce kaže da te rektko šta može dočekati nespremnu, mada malefik u aspektu sa svetlom generalno nije dobar, može da simbolizuje tešku sudbinu.
nisam se udubljivala, tako da bi malo pomoći dobro došlo... :lol:

Poslednja izmena od moderatora:
tebi je uran vladar asc, samim tim i vladar horoskopa, saturn konjukcija sunce kaže da te rektko šta može dočekati nespremnu, mada malefik u aspektu sa svetlom generalno nije dobar, može da simbolizuje tešku sudbinu.
nisam se udubljivala, tako da bi malo pomoći dobro došlo... :lol:

Rekla mi ELLE na nekoj temi da mi je ipak Saturn vladar ASC...sto ima logike u mom zivotu,sve sam SATURN na delu,cak i numeroloski..:confused:

ja sma imala sa venerom, raskinula jednu vezu i odmah usla u sledecu. i sve se zbilo odjednom. niko ne bi pomislio. :lol:

meni uran uvek svasta nesto donese. ne znma zasto...vladar je 8 i 9 kuce, a nalazi se u 5 u sextilu sa mesecom vladarem ac. mozda zato. a jupi i uran redovno kada se sretnu izbija kurslus, bilo pozitivni, bilo negativni. u natalu su u sextilu, ali separacionom. :think:

kada je tranzitni uran napravio opoziciju sa jupijem u 4 kuci iz 10, sve zivo pocelo da crkava i morala da se kupuje nova bela tehnika, nije joj bilo spasa...:zcepanje:

Poslednja izmena:
a kada sam davno upisivala fax tranzitni uran je bas u tom periodu uskakutao u 9 kucu i ja sam umesto da upisem nesto sto su svi ocekivali ili nesto slicno tome, odjednom otisla na desteu stranu i upisala nesto sto niko ne bi verovao da cu upisati.

ima ona knjiga velicanstveni saturn, ja bih pre rekla velicanstveni uran moja omiljena planeta. :zaljubljena:

venera8:
Mislim da su uranovi tranziti najintersintnii :) Party time :)

upravo. :lol:

Poslednja izmena:
Saturn pretstavlja druge ljude, ustanoveni red u opstesvu, Uran rusenje konvecija i tradicija, iz 7 polja mozda rusenje nekih tradicionalnih konvencija u vezi s brakom...ipak treba da se vidi cela karta..koje aspkete ima Saturn i Uran u tvoju kartu .,koje bi aspekte mogao da aktivira ovaj tranzit.

Si sigurna da je Saturn u 7 ? Ako ako je opzicija Uran u 2, onda je vise verojatno da je Saturn u 8? osim ako je krajni stepen sedme ?, pogledaj dobro.

Ipak postavi kratu Pozz

meni ide u prvoj polovini marta tranzitni uran (27. februar - 15. mart), opozicija na natalni saturn, a saturn je vladar 7. bas da vidim sta ce se desiti. medjutim, uran i saturn mi nemaju kontakt u natalu, cak ni neki mali aspekt. istovremeno ce napraviti trigon sa natalnim marsom, posto su mi mars i saturn u natalu u sextilu egzaktno.

Hvala ti na odgovoru :) zanimljivo :)Ja sad imam opoziciju sa Merkurom, pa pricam svasta a mozak mi radi 300 na sat :):):) Imam neke lude ideje u glavi :D:):):) A primetim i da me ljudi pogresno shvate sta govorim :):):) mali haos :) Ocekuje me opozicija sa Suncem, bojim se da ne uradim nesto , odletim negde pa se odna pokajem :):)

Slazem se, velicanstveni Uran :)

meni ce posle tebe napraviti opoziciju sa suncem, napisi sta ti se dogadjalo, ako se nesto bude dogadjalo.
a inace, kod mene je u natalu konjukcija urana i merkura, aplikaciona. nije ni cudo sto nekada izgleda kao da sam 24 sata ukljucena u struju. :zcepanje:

gledaj cime ti vlada to sunce u natalu i u kojoj kuci se nalazi. delovace na nesto od ta dva ili za stvari kojima ti vlada kuca, ciji je vladar sunce ili konkretno za stvari vezane za kucu u kojoj je sunce.

meni je jupi npr. vladar 6 kuce, ali je u 4 i to mi je donelo crkavanje masina u kuci, najverovatnije.
a sto se tice slucaja uran opozicija venera. venera mi je u trecoj, ali je vladar 5 kuce. da ne opisujem detaljnije, ali mi je jasno sta se dogadjalo tih dana, posto tog tipa sa kojim sam s esmuvala sam prvi put srela tek nekih nedelju dana pre nego sto je aspekt posato egzaktan.

Poslednja izmena:
Uran je malefik.Gde vam je Uran tamo pucate.Ako ti je o Venera pucas u ljubavima.Donosi neobicnu vezu ili jacu avanturu ali je i prekida relativno brzo.

On je visa sila.U vezi sedmog polja raskid braka.

Tako je i sa kvadratima i opozicijama,u trigonima slabije.Ako je u aspektu sa Saturnom iliu Marsom,pucaju kosti,vase ili vasih bliznjih (trece).

Uran-Merkur,Mars zivcanost,nervna rastrojstva,udari struje,groma.

Uran je planeta transcendencije i samo ljudima koji su trancendentovali razum,moze dati dobra,obicnim ljudima nista.

On je lesina u raspadanju i salje nam ubitacne radioaktivne zrake.Simbol kolektiva,takvo mu je i delovanje na globalnom nivou.Ulazak u Ovna-Fukushima.

da za fukusimu sam provalila odma. cim je dosao na nulti stepen ovna krenulo je.
ali se ne slazem da donosi samo lose, barem ne kod mene, meni je donosio i lepo i ruzo, a i to ruzno se brzo prebrodi. ili primer za fax, niti je lepo, niti je nesto posebno ruzno, samo iznenadna promena po slobodnoj volji. :lol:
a sumnjam da mi je razum bas transcedentovan. :lol:

uran je nasa sloboda, nasa slobodna volja i tamo gde je uran tamo najvise slobodnu volju mozemo koristiti. ali, ok. ne deluje na svakoga isto, mozda zavisi i od natala. kod mene je kao sto napisah u sextilu sa mesecom, koji je vladar ac i u konjukciji sa merkurom, oba slucaja aplikaciono i sextil sa jupiterom, ali separacioni. i polusextil sa suncem, egzaktno, mali aspekt najverovatnije nema toliki uticaj.

eto.

Back