gost 281699
Zainteresovan član
- Poruka
- 431
Hvala vam na odgovoru
Meni sad dolzi traznit Uran opozicija Pluton, ali natalno imam bas tu kojukciju Uran Mras, kako i Uran Venera ...pa traznit sigurno aktvira ove askpekte..ko zna sta ce se desiti
S Uranom nikad se ne zna ..nadam se da nakon Plutonove transormacija ove ce biti lakse
al sigurno napeto.Da ne znate gde mogu naci neki "Survivil tips " kad je Uran u akcii?
Mozda Joga? Neki krsistal? . Sta milsite? Na koju bi s e cakru trebalo raditi kad je Uran u akciju? Petu mozda? Sedmu ( mudrost ) ? Milsite da krstali pomazi kod negativnih uticaja planeta?
Za probleme sa komunikacijom mislim da pomaze Sodalit , za rad na petu cakru
Hvala puno za informacije .Nisam se ranije druzila S Uranom, prosla sam Saturn , Pluton i bilo je bas tesko, sad ocekujem da ce bar biti zanimlivije
..
Hvala puno Pozz
Ja sam nova na forumu, i mislim da je super. Cestitke adminstratorima
Meni sad dolzi traznit Uran opozicija Pluton, ali natalno imam bas tu kojukciju Uran Mras, kako i Uran Venera ...pa traznit sigurno aktvira ove askpekte..ko zna sta ce se desiti
S Uranom nikad se ne zna ..nadam se da nakon Plutonove transormacija ove ce biti lakse
al sigurno napeto.Da ne znate gde mogu naci neki "Survivil tips " kad je Uran u akcii? Mozda Joga? Neki krsistal? . Sta milsite? Na koju bi s e cakru trebalo raditi kad je Uran u akciju? Petu mozda? Sedmu ( mudrost ) ? Milsite da krstali pomazi kod negativnih uticaja planeta?
Za probleme sa komunikacijom mislim da pomaze Sodalit , za rad na petu cakru
Hvala puno za informacije .Nisam se ranije druzila S Uranom, prosla sam Saturn , Pluton i bilo je bas tesko, sad ocekujem da ce bar biti zanimlivije
..
Hvala puno Pozz
Ja sam nova na forumu, i mislim da je super. Cestitke adminstratorima

Ma,ateisti![]()
Poslednja izmena: