Све океј, само немој о циљевима, агендама и намерама на основу нечега што чујеш или прочиташ јер по правилу такве изјаве немају никакво покриће и потичу од познатих поборника теорија завере, значи није то ,,за мене" него јесте теорија завере. Ајде да макар неки доказ постоји или барем нешто на основу чега се може закључити тако нешто, али тога нема, има само флоскуле ,,пробудите се, престаните да будете овце, отворите очи" и ништа више. Не може нико да ме убеди да је икако уопште могуће постићи толерисање и нормализацију педофилије, камоли класификовање као опредељење, па таман се и показало ван сваке сумње да стварно постоји некакав план, нечија жеља и циљ за тако нешто. Једноставно је немогуће, неизводљиво, ни за 1000 година ни у 100 пута либералнијем друштву. Најближе што се икад дошло у покушају да се ,,обезбеде сексуална права" деце млађе од 15 година било је седамдесетих година у Француској, а чак и то је било само краткотрајна последица протеста и сукоба цивила с властима '68 године, када су се петиције низале једна за другом па се десило и да се појави петиција за уклањање закона о старосној граници за давање пристанка која је била постављена на 15 година. Сакупљено је неколико десетина потписа проминентних личности и даље се није одмакло одатле. То је био врхунац, најдаље што је свет икад отишао у покушају да се декриминализују сексуални односи одраслих особа с малолетницима и најдаље што ће икад и отићи. Притом имај на уму да су тада у фокусу била деца од 12-13 година, отприлике кад започињу улазак у пубертет. И онда ће неко да ти прича како постоје планови, циљеви, агенде да се сексуални односи одраслих људи с малом децом, предшколског узраста (алооо!), декриминализују, легализују, нормализују, поставе у оквир сексуалног опредељења. Без намере да икога увредим овим, али ко може да искрено у тако нешто поверује је за мене идиот, кратко и јасно, и од тебе покушава да прави идиота. Треба бити ментално оболео па помислити да би се икад могло десити тако нешто.
Једно је бити свестан стварних опасности, а друго је параноисати због бабароге неких да не кажем шта пошто их има и овде и јадни се вређају кад их се назове правим именом, а све што имају је крештање, цичање, инвокације Бога и саблажњавање као неке бабетине од 100 година које се крсте кад први пут угледају телефон, јер су прочитали на неком смрдин.инфо или чули на телевизији неког дегенерика како ****, истим оним медијима који доводе шарлатане, врачеве, магове, разноразне аналитичаре и поборнике небулоза да слуђују већ слуђени народ.
Ма важи, филозоф. Хвала на јасном одговору и извини до неба што сам те уопште деранжирао простим питањем.