Транссексуалци преузимају примат на такмичењима?

i ne moraju da znaju seksualni čin, ali ne vidim problem da im se objasni priroda senzacija i osećanja koja im se javljaju prvi put
Judge Judy No GIF by Agent M Loves Gifs

Ne, pitala sam i tako mi je receno pa sam odustala
U rubrici sa kim želiš stupiti u brak ti upišeš žensko ime a u ustavu brak je zajednica muškarca i žene.To je problem,ne postoji pitanje u kojoj zemlji stupate u brak i da li je to tamo,u toj zemlji dozvoljeno.Komplikovano,moraš se složiti.

Хвала на одговору, није као да нисам знао већ. Наставите по старом са саблажњавањем и претњама кастрирањем.
Ignorišem ti sve profile,šta tu nije jasno.

Poslednja izmena od moderatora:
Ignorišem ti sve profile,šta tu nije jasno
Све је јасно, немаш одговор и бежиш од дискусије уз помоћ игнорисања, ништа нејасно. Метод забијања главе у песак, што не видиш и не чујеш није се ни десило, јел.

Poslednja izmena od moderatora:
Океј, а шта са оним мањим бројем деце која то занемаре, било из радозналости или ма ког другог разлога, и злостављача не пријаве после првог, другог или ког већ пута, па ствар оде дођавола и деси се нешто још горе?
А мислиш ако им објасниш сам чин све до детаља неће се десити или ће дете то лакше прихватити...е, то је оно што су ми у вртићу објашњавали, ништа страшно...

Кад упаднеш на 62. страну теме, а не прочиташ ниједну објаву до
тада написану, па одвалиш бесмислицу типа ,,обесмишљавање полова". Сад да те питам како би то требало да изгледа тачно и шта да подразумева, не би умео да објасниш, и лево јаје смем на пањ да ставим да би почео да причаш о родовима.
A tebe banuju pre nego što pisneš...

Polovi vs rodovi? Sex vs Gender? Ili si nešto drugo mislio?
Suština je da ideja o trećem polu zamenjuje stari vid polova u većini kultura i u civilizaciji danas.
IT svet je među prvima prihvatio. Zatim državne službe pa sada i sportovi sve više...

Odgovorih na temu i komentar. Ne moram da čitam sve ostalo...

Baš je slatka mala Angelina Topić...

Suština je da ideja o trećem polu zamenjuje stari vid polova u većini kultura i u civilizaciji danas.
IT svet je među prvima prihvatio. Zatim državne službe pa sada i sportovi sve više...

Brzo se preobrazi u Malog Pericu,iskusan je on😂

i ne moraju da znaju seksualni čin, ali ne vidim problem da im se objasni priroda senzacija i osećanja koja im se javljaju prvi put
Али у посту који је иницирао целу расправу објашњен је цео сексуални чин, зато питам зашто би то деци у том узрасту било важно?

Али у посту који је иницирао целу расправу објашњен је цео сексуални чин, зато питам зашто би то деци у том узрасту било важно?
MTV ima serijal ili šta već,tinejdžerka a mama,vrlo pozitivno pričaju o tome,sve je bajkovito,prelepo.
Nekome je u interesu da uništi decu,nije teorija zavere,neko ozbiljan radi na tome a krenuli su od obdaništa.Da dodje dete kući i na pitanje šta ste radili u obdaništu odgovori dirali smo jedni drugima piše.Jel to u cilju zaštite od silovatelja,pedofila,to su priče za malu decu.

MTV ima serijal ili šta već,tinejdžerka a mama,vrlo pozitivno pričaju o tome,sve je bajkovito,prelepo.
Nekome je u interesu da uništi decu,nije teorija zavere,neko ozbiljan radi na tome a krenuli su od obdaništa.Da dodje dete kući i na pitanje šta ste radili u obdaništu odgovori dirali smo jedni drugima piše.Jel to u cilju zaštite od silovatelja,pedofila,to su priče za malu decu.
Ја сам мислила да смо тај концепт слободне љубави и рушења табуа завршили са Децом цвећа, пре пола века.
Изгледа да се некоме чини да баш све баријере треба порушити.
Неке бих ја ипак оставила, Мајка природа то свакако све доведе у ред.

Ја сам мислила да смо тај концепт слободне љубави и рушења табуа завршили са Децом цвећа, пре пола века.
Изгледа да се некоме чини да баш све баријере треба порушити.
Неке бих ја ипак оставила, Мајка природа то свакако све доведе у ред.
Veruj,stalno pišem o tome i molim se Bogu da priroda odradi svoje.

pa ako ih zanima, što da ne? ne razumem kako obično objašnjavanje priprema decu za pedofile

А мислиш ако им објасниш сам чин све до детаља неће се десити или ће дете то лакше прихватити...е, то је оно што су ми у вртићу објашњавали, ништа страшно...
Не говорим о прихватању... Ако им објасниш да је сам чин болно искуство, велика је шанса да се ништа неће десити, да ће страх надвладати знатижељу и да ће дете пријавити злостављање чак и у случају да му не буде непријатно са злостављачем, што се нажалост деси с једним делом деце. Ни ја не мислим да је потребно баш толико детаљисати као у оној сликовници или шта је већ оно било о чему си причала на почетку. Ал мислим да није довољно дати му само неке крајње површне смернице које у том узрасту може и погрешно да схвати.

Veruj,stalno pišem o tome i molim se Bogu da priroda odradi svoje.
То је дакле твој метод превенције, па реци слободно, што се уздржаваш.

Питам се шта о свему мисле верујући родитељи чија деца доживе несрећу да прођу кроз пакао злостављања, упркос силним молитвама. Да ли мисле да их Бог кажњава јер су то заслужили или им то пољуља веру из темеља.

Ма какви, говорио сам ја прилично пре него што сам добио казну због глупости, па сам у афекту особу која ми је доделила бесмислену казну измарширао. Преболеће.

И како се тиме ,,обесмишљавају полови"? Да си реко ,,обесмишљавање родова" сложио бих се с тобом.

pa ako ih zanima, što da ne? ne razumem kako obično objašnjavanje priprema decu za pedofile
Ако их занима, сазнаће кад дође време.
Мом детету је било довољно да кажем да се родила из велике љубави и да је изашла из мог стомака. Схватићеш кад још мало порастеш.
И то је то.
Сазнала је кад је напунила 12 година, претходно припремљена на пчелама, цветићима, амебама, довољно да схвати да је то природан чин.
Њу је са 5 година занимало и шта је ДНК, чула на тв-у, па јој нисам цртала ланац и објашњавала стручно, него нашла начин који је примерен њеном узрасту.
И на крају, нисам рекла да детаљи припремају децу за педофиле, него да нема потребе да дете зна све детаље да би схватило да је у опасности. Довољно је да препозна увод.

Niko nije rekao da je lako sačuvati dete od svih opasnosti koje vrebaju na svakom koraku.Velika je obaveza i uloga roditelja u tome uz podršku društva,institucija.
Mišljenja sam da je bilo koja edukacija sem redovnog sistema obrazovanja deteta suvišna i kontraproduktivna a posebno vezana za sex.
Pričati detetu o nečemu njemu stranom može samo izazvati veće probleme i stvoriti veoma neprijatna dešavanja ako dete iz neznanja a iz radoznalosti krene da istražuje ono što je čulo a nije razumelo.Da ne pišem o svemu što bi se tu moglo izroditi i uništiti dete i njegovu /njenu budućnost.Ne igrajte se decom,visoka je to cena za experimente.

Nekome je u interesu da uništi decu,nije teorija zavere
Познајем човека који ми је тако ентузијастично и самоуверено прво признао да је имао контакт с ванземаљцима, да би у наставку препричао како је примећивао убрзо после тога чудне погледе пролазника уз коментар ,,није параноја". Паралеле нека свако сам повуче.

neko ozbiljan radi na tome a krenuli su od obdaništa.Da dodje dete kući i na pitanje šta ste radili u obdaništu odgovori dirali smo jedni drugima piše.Jel to u cilju zaštite od silovatelja,pedofila,to su priče za malu decu.
То што ти причаш су приче за малу децу, јер је васпитач који је то радио попио отказ, а ти би сад да то представиш као да је било по програму рада. И поред тебе други раде то исто, хватају се за екстремне случајеве и покушавају да их представе као нормалу.

Не говорим о прихватању... Ако им објасниш да је сам чин болно искуство, велика је шанса да се ништа неће десити, да ће страх надвладати знатижељу и да ће дете пријавити злостављање чак и у случају да му не буде непријатно са злостављачем, што се нажалост деси с једним делом деце. Ни ја не мислим да је потребно баш толико детаљисати као у оној сликовници или шта је већ оно било о чему си причала на почетку. Ал мислим да није довољно дати му само неке крајње површне смернице које у том узрасту може и погрешно да схвати.

То је дакле твој метод превенције, па реци слободно, што се уздржаваш.

Питам се шта о свему мисле верујући родитељи чија деца доживе несрећу да прођу кроз пакао злостављања, упркос силним молитвама. Да ли мисле да их Бог кажњава јер су то заслужили или им то пољуља веру из темеља.

Ма какви, говорио сам ја прилично пре него што сам добио казну због глупости, па сам у афекту особу која ми је доделила бесмислену казну измарширао. Преболеће.

И како се тиме ,,обесмишљавају полови"? Да си реко ,,обесмишљавање родова" сложио бих се с тобом.
О томе и говорим, без детаља објаснити како да препозна да ће му се десити нешто опасно и болно.
Детаљи самог чина му неће појаснити трауму која га може задесити.

Back