Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.098
Ne, pitala sam i tako mi je receno pa sam odustalaJesi pokušala upisati ime osobe s kojom planiraš brak? Mene je ovo sad bas zainteresovalo.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ne, pitala sam i tako mi je receno pa sam odustalaJesi pokušala upisati ime osobe s kojom planiraš brak? Mene je ovo sad bas zainteresovalo.
Хвала на одговору, није као да нисам знао већ. Наставите по старом са саблажњавањем и претњама кастрирањем.Ideš na ignor bez obzira na nik
Sa 4 godine.i ne moraju da znaju seksualni čin, ali ne vidim problem da im se objasni priroda senzacija i osećanja koja im se javljaju prvi put
Ja bih napisala pa da vidim sta ce biti.Ne, pitala sam i tako mi je receno pa sam odustala
i ne moraju da znaju seksualni čin, ali ne vidim problem da im se objasni priroda senzacija i osećanja koja im se javljaju prvi put
U rubrici sa kim želiš stupiti u brak ti upišeš žensko ime a u ustavu brak je zajednica muškarca i žene.To je problem,ne postoji pitanje u kojoj zemlji stupate u brak i da li je to tamo,u toj zemlji dozvoljeno.Komplikovano,moraš se složiti.Ne, pitala sam i tako mi je receno pa sam odustala
Zapravo postoji, na pocetku onog dokumenta sto sam okacila.ne postoji pitanje u kojoj zemlji stupate u brak i da li je to tamo,u toj zemlji dozvoljeno.Komplikovano,moraš se složiti.
Ignorišem ti sve profile,šta tu nije jasno.Хвала на одговору, није као да нисам знао већ. Наставите по старом са саблажњавањем и претњама кастрирањем.
Све је јасно, немаш одговор и бежиш од дискусије уз помоћ игнорисања, ништа нејасно. Метод забијања главе у песак, што не видиш и не чујеш није се ни десило, јел.Ignorišem ti sve profile,šta tu nije jasno
Da,ponovo sam pročitao,vidim piše i državljanstvo osobe sa kojom želiš stupiti u brak,jel osoba naša,iz Srbije,možda je to kočnica.Zapravo postoji, na pocetku onog dokumenta sto sam okacila.
Pogledajte prilog 1401274
А мислиш ако им објасниш сам чин све до детаља неће се десити или ће дете то лакше прихватити...е, то је оно што су ми у вртићу објашњавали, ништа страшно...Океј, а шта са оним мањим бројем деце која то занемаре, било из радозналости или ма ког другог разлога, и злостављача не пријаве после првог, другог или ког већ пута, па ствар оде дођавола и деси се нешто још горе?
A tebe banuju pre nego što pisneš...Кад упаднеш на 62. страну теме, а не прочиташ ниједну објаву до
тада написану, па одвалиш бесмислицу типа ,,обесмишљавање полова". Сад да те питам како би то требало да изгледа тачно и шта да подразумева, не би умео да објасниш, и лево јаје смем на пањ да ставим да би почео да причаш о родовима.
Brzo se preobrazi u Malog Pericu,iskusan je onA tebe banuju pre nego što pisneš...
Polovi vs rodovi? Sex vs Gender? Ili si nešto drugo mislio?
Suština je da ideja o trećem polu zamenjuje stari vid polova u većini kultura i u civilizaciji danas.
IT svet je među prvima prihvatio. Zatim državne službe pa sada i sportovi sve više...
Odgovorih na temu i komentar. Ne moram da čitam sve ostalo...
Baš je slatka mala Angelina Topić...
Али у посту који је иницирао целу расправу објашњен је цео сексуални чин, зато питам зашто би то деци у том узрасту било важно?i ne moraju da znaju seksualni čin, ali ne vidim problem da im se objasni priroda senzacija i osećanja koja im se javljaju prvi put
MTV ima serijal ili šta već,tinejdžerka a mama,vrlo pozitivno pričaju o tome,sve je bajkovito,prelepo.Али у посту који је иницирао целу расправу објашњен је цео сексуални чин, зато питам зашто би то деци у том узрасту било важно?
Ја сам мислила да смо тај концепт слободне љубави и рушења табуа завршили са Децом цвећа, пре пола века.MTV ima serijal ili šta već,tinejdžerka a mama,vrlo pozitivno pričaju o tome,sve je bajkovito,prelepo.
Nekome je u interesu da uništi decu,nije teorija zavere,neko ozbiljan radi na tome a krenuli su od obdaništa.Da dodje dete kući i na pitanje šta ste radili u obdaništu odgovori dirali smo jedni drugima piše.Jel to u cilju zaštite od silovatelja,pedofila,to su priče za malu decu.
Veruj,stalno pišem o tome i molim se Bogu da priroda odradi svoje.Ја сам мислила да смо тај концепт слободне љубави и рушења табуа завршили са Децом цвећа, пре пола века.
Изгледа да се некоме чини да баш све баријере треба порушити.
Неке бих ја ипак оставила, Мајка природа то свакако све доведе у ред.
Али у посту који је иницирао целу расправу објашњен је цео сексуални чин, зато питам зашто би то деци у том узрасту било важно?
Не говорим о прихватању... Ако им објасниш да је сам чин болно искуство, велика је шанса да се ништа неће десити, да ће страх надвладати знатижељу и да ће дете пријавити злостављање чак и у случају да му не буде непријатно са злостављачем, што се нажалост деси с једним делом деце. Ни ја не мислим да је потребно баш толико детаљисати као у оној сликовници или шта је већ оно било о чему си причала на почетку. Ал мислим да није довољно дати му само неке крајње површне смернице које у том узрасту може и погрешно да схвати.А мислиш ако им објасниш сам чин све до детаља неће се десити или ће дете то лакше прихватити...е, то је оно што су ми у вртићу објашњавали, ништа страшно...
То је дакле твој метод превенције, па реци слободно, што се уздржаваш.Veruj,stalno pišem o tome i molim se Bogu da priroda odradi svoje.
Ма какви, говорио сам ја прилично пре него што сам добио казну због глупости, па сам у афекту особу која ми је доделила бесмислену казну измарширао. Преболеће.A tebe banuju pre nego što pisneš...
И како се тиме ,,обесмишљавају полови"? Да си реко ,,обесмишљавање родова" сложио бих се с тобом.Polovi vs rodovi? Sex vs Gender? Ili si nešto drugo mislio?
Suština je da ideja o trećem polu zamenjuje stari vid polova u većini kultura i u civilizaciji danas.
IT svet je među prvima prihvatio. Zatim državne službe pa sada i sportovi sve više...
Odgovorih na temu i komentar. Ne moram da čitam sve ostalo...
Baš je slatka mala Angelina Topić...
Ако их занима, сазнаће кад дође време.pa ako ih zanima, što da ne? ne razumem kako obično objašnjavanje priprema decu za pedofile
Познајем човека који ми је тако ентузијастично и самоуверено прво признао да је имао контакт с ванземаљцима, да би у наставку препричао како је примећивао убрзо после тога чудне погледе пролазника уз коментар ,,није параноја". Паралеле нека свако сам повуче.Nekome je u interesu da uništi decu,nije teorija zavere
То што ти причаш су приче за малу децу, јер је васпитач који је то радио попио отказ, а ти би сад да то представиш као да је било по програму рада. И поред тебе други раде то исто, хватају се за екстремне случајеве и покушавају да их представе као нормалу.neko ozbiljan radi na tome a krenuli su od obdaništa.Da dodje dete kući i na pitanje šta ste radili u obdaništu odgovori dirali smo jedni drugima piše.Jel to u cilju zaštite od silovatelja,pedofila,to su priče za malu decu.
О томе и говорим, без детаља објаснити како да препозна да ће му се десити нешто опасно и болно.Не говорим о прихватању... Ако им објасниш да је сам чин болно искуство, велика је шанса да се ништа неће десити, да ће страх надвладати знатижељу и да ће дете пријавити злостављање чак и у случају да му не буде непријатно са злостављачем, што се нажалост деси с једним делом деце. Ни ја не мислим да је потребно баш толико детаљисати као у оној сликовници или шта је већ оно било о чему си причала на почетку. Ал мислим да није довољно дати му само неке крајње површне смернице које у том узрасту може и погрешно да схвати.
То је дакле твој метод превенције, па реци слободно, што се уздржаваш.
Питам се шта о свему мисле верујући родитељи чија деца доживе несрећу да прођу кроз пакао злостављања, упркос силним молитвама. Да ли мисле да их Бог кажњава јер су то заслужили или им то пољуља веру из темеља.
Ма какви, говорио сам ја прилично пре него што сам добио казну због глупости, па сам у афекту особу која ми је доделила бесмислену казну измарширао. Преболеће.
И како се тиме ,,обесмишљавају полови"? Да си реко ,,обесмишљавање родова" сложио бих се с тобом.