sto se tice Celsija e pa ove godine ce samo da prodaju igrace a nece nikog boljeg da dovedu
Hteli su Aguera i nudili kako je pisalo 55m funti sto je u eurima ..... a covek (aguero) ih je sam odbio jer je rekao da zeli da nastavi karijeru u Spaniji
Sada im je najaktuelniji Ribery(za koga nude 35m funti) o tome se za sada nista ne zna ,pa ce se valjda konacna odluka doneti na kraju EURO 08,mada mislim da od toga nece biti nista jer je covek tek prosle godine stigao u Bayern i mora da bude u Nemackoj bar jos jednu,dve godine da bi ga oni mozda prodali ali ne vidim razlog zasto bi to radili kada je covek bio najbolji igrac lige za proslu sezonu
ona varijanta sa Robinho je zavrsena,jer je Suster rekao da ne zeli ni po koju cenu da da svog igraca vec zeli da ostane na BERNA BEU
taman jos ako mu se pridruzi na leto C.Ronaldo to ce biti DUO tandem da samo gledas
nema Celsi ove godine kako je mogao da ima uspesnu sezonu i na kraju je ispala tragicna sezona,subdina je tako htela
Drogba zavrsava dogovore sa Milanom,prica se i da ce Eto'o u Milan,nema bacili se Italijani na africke napadace :-) (mozda im to i ispadne odlican izbor,a mozda i los,mada u svakom slucaju moga da kombinuju,ne moraju da obojicu drze u startnoj postavi,ali to bi bilo onda nezgodno jer obojica jos dosta zele da pokazu,mada vise vremena svakako ima Eto'o jer je mladji,dok Drogba je covek koji je se dobro probio u Celsiju
Venger se brine za Fabregasa da mozda ne ode,zarvsio je posao da ostalima igracima, skoro sve je ostavio u timu(jedino sto su otisli Flamini i najavljuje se odlazak Hleba verovatno u Barsu) i sa pojedinima produzio ugovore
Fabregas je na meti spanskih giganata REALa i BARSE (mada je i sam rekao da ne zeli da se vrati u Barsu jer je bio tamo u mladjim selekcijama,tako da ostaje opcija REAL koji je i prosle godine u par pokusaja hteo da dovede kreativnog spanca) mislim da bi taj potez REAL bio odlican,ali u tom slucaju pitanje bi bilo sta bi se desilo sa M.Diarom
u svakom slucaju to je odlican mogucnost