Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

Pa to kažem. Pjaca je s 21 godinom dominirao HNLom, imao odličnu sezonu u EL, i odigrao vrh utakmicu protiv Španjolske na EURU. Šteta što ta je ozljeda uništila.
Olmo bi s bonusima (ima hrpu bonusa,kohi su lako ostvarivi) trebao biti oko 30-ak.

Grujic je posle 6 meseci u Zvezdi presao za 7 miliona u Liverpul, a imao je nepunih 20 godina...
Nije to bas neka velika lova, mislim nije ni mala, ali s obzirom gde je Zvezda tad bila, to je premija..

A sto se tice Luke Jovica kog si ispod spomenuo, ja sve nekako mislim da ce on uspeti u Realu...

Lako moguce da ce otici tamo...pre svega jer on navodno ina ludacku platu a Monako jer nema poreza moze ispratiti plus kovac....Sad je nesumbjam da ce Jovic trpati gde got ode ako ode kad dobije priliku u kontinuitetu....Mada bi ja iskreno volio da u Realu uspje jer je Real ipak Real stvar prestiza...
Naravno da je Real vrh. Ali on je u Realu izgubio godinu dana. I Zidane ne računa na njega i Lucasa Vadqueza za sljedeću sezonu. Sad, naravno da on to može preokrenuti, ali koliko je to realno? Jer igrao je stvarno malo, skoro ništa.

Pa ne znam da li ne racuna...bas...Benzema ih nosi al nece ni on doveka neka povreda kontijuitet da dobije jovic...I ono sto je igro onaj "garbige time" stobhi rekli u basketu ne znam sta ocekuju od njega vise...Jovicev je mnogo veci problem van terena toliko je napravio gluposti da covek vise ne moze ni da pohvata....Sjeti se prve Modriceve sezone kako je bila teska i kako su ga razapinjali...stim sto Jovicu jeste malo nelagodnije jer je spic traze se golovi al kazem zajebi medije taboliude da je razocaro kad mu vidis minute ono svakom je jasno pa kakav oces ucinak?

Al je dao vise golova od Azara ahahaha :D
Nisam znao to. Al Hazard je bio ozlijeđen dobar dio sezone. Iskreno, gledao sam dosta Real ove godine, a Jovića sam vidio 2-3 puta možda. I svaki put je igrao loše. On je u Frankfurtu pokazao što može. Ali u Realu jbg nije bio ni sjena tog igrača. A Real niti čeka, niti daje druge prilike. Kad ti ide, nema boljeg kluba na svijetu. Kad ti ne ide, nema goreg. A realno, kada pogledaš Realov roster, nije da ima 5 špiceva svjetske klase pa se nije uspio izboriti. Imaš Benzemu koji je siguran, i za 2 mjesta su se borili Jović, Vinicius, Rodrygo, Vasquez, Diaz i Asensio. Nije baš crem de la crem društvo ako pogledamo konkurenciju u drugim vrhunskim klubovima.

Pa ne znam da li ne racuna...bas...Benzema ih nosi al nece ni on doveka neka povreda kontijuitet da dobije jovic...I ono sto je igro onaj "garbige time" stobhi rekli u basketu ne znam sta ocekuju od njega vise...Jovicev je mnogo veci problem van terena toliko je napravio gluposti da covek vise ne moze ni da pohvata....Sjeti se prve Modriceve sezone kako je bila teska i kako su ga razapinjali...stim sto Jovicu jeste malo nelagodnije jer je spic traze se golovi al kazem zajebi medije taboliude da je razocaro kad mu vidis minute ono svakom je jasno pa kakav oces ucinak?
Sve stoji. Ali ima valjda neki razlog zašto je Jović igrao tako malo. Istina, Modriću je bilo teško na početku, ali igrao je pod Mourinhom, trenerom koji ga je doveo. Onaj gol na Old Traffordu je okrenuo sve.
To da ne računa na njega sam u Marci ja mislim pročitao. Bila je lista igrača koje će probati prodati/posuditi ovo ljeto.
To što si rekao van terena sam pročitao na par mjesta, ali nisam upoznat. Zato isto mislim da bi mu Kovač i Monaco sad sjeli. Kovač očito zna s njim, a u Monacu bi imao minutažu. Pogledaj Odegaarda. Ljudi već zaboravili na njega, al evo dečko ubija u Sociedadu i navodno se vraća i Luka će mu bit mentor svoju zadnju godinu u Madridu. Za Jovića je najbitnije da igra.

Poslednja izmena:
Nisam znao to. Al Hazard je bio ozlijeđen dobar dio sezone. Iskreno, gledao sam dosta Real ove godine, a Jovića sam vidio 2-3 puta možda. I svaki put je igrao loše. On je u Frankfurtu pokazao što može. Ali u Realu jbg nije bio ni sjena tog igrača. A Real niti čeka, niti daje druge prilike. Kad ti ide, nema boljeg kluba na svijetu. Kad ti ne ide, nema goreg. A realno, kada pogledaš Realov roster, nije da ima 5 špiceva svjetske klase pa se nije uspio izboriti. Imaš Benzemu koji je siguran, i za 2 mjesta su se borili Jović, Vinicius, Rodrygo, Vasquez, Diaz i Asensio. Nije baš crem de la crem društvo ako pogledamo konkurenciju u drugim vrhunskim klubovima.

Svi ti koje si nabrojao osim Mariana Diaza su krilni napadaci, a Luka Jovic je spic... Nije on bio toliko los, jednostavno je Benzema osetio konkurenciju i odigrao sezonu zivota, bio je i povredjen neko vreme.. Kad kazem konkurenciju mislim na to da je Luka bas dosta placen, cak i za Real.. Ja sam gledao neke Realove utakmice na kojima su mu ponistavali po 2 gola, u nekima je igrao odlicno za tim, iako nije dao gol, itd.. Ima kvalitet i sve predispozicije da uspe...

U sledecoj sezoni nek da 10 golova, i one tamo moze postati prva opcija, Benzema ce vec imati 34-35 godina..
Slozices se da je Zidan malo izmenio tu Perezovu filozofiju skupocenih pojacanja sve i odma..
Mislim nije da Real ne trosi, ali u neka stara vremena do sad bi vec doveli Mbapea, Halanda i jos gomilu zvezda...

Nego Messi u Inter aaa....Mozda jedini klub strani na koji sam slab kao...jos od zube ronalda rekobe pa dekija i mihe posle i sve one Juventusove kradje...iako su se u jednom periodu bas trudili da mi zgade igre ni u najjavi na sve to doveli su 4 hrvata sacirija plus jos neki shipac je bio...
Ali ako dodje D10S ☺️☺️☺️☺️

Ok
Svi ti koje si nabrojao osim Mariana Diaza su krilni napadaci, a Luka Jovic je spic... Nije on bio toliko los, jednostavno je Benzema osetio konkurenciju i odigrao sezonu zivota, bio je i povredjen neko vreme.. Kad kazem konkurenciju mislim na to da je Luka bas dosta placen, cak i za Real.. Ja sam gledao neke Realove utakmice na kojima su mu ponistavali po 2 gola, u nekima je igrao odlicno za tim, iako nije dao gol, itd.. Ima kvalitet i sve predispozicije da uspe...

U sledecoj sezoni nek da 10 golova, i one tamo moze postati prva opcija, Benzema ce vec imati 34-35 godina..
Slozices se da je Zidan malo izmenio tu Perezovu filozofiju skupocenih pojacanja sve i odma..
Mislim nije da Real ne trosi, ali u neka stara vremena do sad bi vec doveli Mbapea, Halanda i jos gomilu zvezda...
E, to nisam bio siguran. Da li može igrati i po krilu, ili isključivo srednjeg špica. Znači, njemu je u biti Benzema glavna konkurencija.
Znam da Real ne kupuje najsjajnije zvijezde već neko vrijeme. Ali zašto da kupuju kad su u 5 godina uzeli 4 CL. Otiđe im Ronaldo, oni uzmu La Ligu.
Ne sumnjam da ako bude stiska, potreba, da će oni bez beda iskeširat pare za Mbappea.

Jovic je dobio premalo minuta u Realu da bi pokazao bilo sta...
Ocigledno je da je Zidanov ljubimac Benzema,u xy utakmicama gde je utakmica bila resena vec na poluvremenu je drzao Benzemu u igri do 80`minuta da bi potom Jovic dobijao sansu zadnjih desetak minuta...
Za mene licno Jovic nije toliko promasaj koliko Azar,pa i Vinisijus koji je dosao pre par sezona,koji je najavljivan kao super/mega/giga talenat...

Jovic je dobio premalo minuta u Realu da bi pokazao bilo sta...
Ocigledno je da je Zidanov ljubimac Benzema,u xy utakmicama gde je utakmica bila resena vec na poluvremenu je drzao Benzemu u igri do 80`minuta da bi potom Jovic dobijao sansu zadnjih desetak minuta...
Za mene licno Jovic nije toliko promasaj koliko Azar,pa i Vinisijus koji je dosao pre par sezona,koji je najavljivan kao super/mega/giga talenat...

A ****** brate azirska veza habibi heheheh Al treba reci iskreno da je Benzema tip igraca koji bi u svakoj drugoj ekipi bio nosilac i prva zvezda sem u Ronaldovoj i Messijevoj on...njemu svaka cast njegov doprinosni u Realu je nemerljiv i kako se podredio timu i napokon doceko svojih 5 minuta i ono pa odbveo ih do titule bezobzira na sve barsine pizdarije...
Ps sto nevolis Vinisjijusa ima fizikalije kao konj na steroidima eksplozivnost tehnika je neki prosek ali stice rutinu jest da je sebican ali je dete prakticno...generalno sam steko utisak da su ti ovi igraci super sem ako nemaju nas pasos heheheheh...ovi i umetnici iz krajnosti u krajnost ...
Inace po pitanju Brazilaca Real je neverovatan znaci otkad su ispustili Nejmara sve sto prohoda i da znak talenta dovode iz Brazila kontaju jednom cemo ga ubosti a ostali ako nisu za real izhavicemo 70% 80% love a moze i neka trampa kad nam nesto fali....

A ****** brate azirska veza habibi heheheh Al treba reci iskreno da je Benzema tip igraca koji bi u svakoj drugoj ekipi bio nosilac i prva zvezda sem u Ronaldovoj i Messijevoj on...njemu svaka cast njegov doprinosni u Realu je nemerljiv i kako se podredio timu i napokon doceko svojih 5 minuta i ono pa odbveo ih do titule bezobzira na sve barsine pizdarije...
Ps sto nevolis Vinisjijusa ima fizikalije kao konj na steroidima eksplozivnost tehnika je neki prosek ali stice rutinu jest da je sebican ali je dete prakticno...generalno sam steko utisak da su ti ovi igraci super sem ako nemaju nas pasos heheheheh...ovi i umetnici iz krajnosti u krajnost ...
Inace po pitanju Brazilaca Real je neverovatan znaci otkad su ispustili Nejmara sve sto prohoda i da znak talenta dovode iz Brazila kontaju jednom cemo ga ubosti a ostali ako nisu za real izhavicemo 70% 80% love a moze i neka trampa kad nam nesto fali....
Vinicijus me nije odusevio,Brazilac mora da bude umetnik sa loptom a ne trkacko grlo....
Nema to veze sa pasosem i dalje stojim kod svojih reci da mi trenutno nemamo vrhunske igrace,vec samo radnike i vodonose...

Nemam pojma neki katalonski mediji javili da je saopstio Kumanu da oce da ide....ugovor ima do 2021ve...ne znam ko moze pre isteka da ga plati sem Sitija ili PSGa isto tako ako mu poslednja utakmica u Barsi bude 8:2 to je bas ruzno...i nesvidja mi se ideja da ide u plasticne klubove...
Ja nekontam Bartomeua koliko je to tvrsoglav covek...sve da nekim cudom osvoji Ligu Sampiona slece godine...izgubice izbore...a on idalje kadrira i otrrace i messija o cemu se radi??? Sta je upitanju cist ego inat? Jer nema izlaza...

Nemam pojma neki katalonski mediji javili da je saopstio Kumanu da oce da ide....ugovor ima do 2021ve...ne znam ko moze pre isteka da ga plati sem Sitija ili PSGa isto tako ako mu poslednja utakmica u Barsi bude 8:2 to je bas ruzno...i nesvidja mi se ideja da ide u plasticne klubove...
Ja nekontam Bartomeua koliko je to tvrsoglav covek...sve da nekim cudom osvoji Ligu Sampiona slece godine...izgubice izbore...a on idalje kadrira i otrrace i messija o cemu se radi??? Sta je upitanju cist ego inat? Jer nema izlaza...
I ja bi poludio na njegovom mjestu. Zašto da karijeru završi tamo? Neki bi rekli da ima moralnu obavezu koliko im je para uzeo, ali im je i dao. Napravio je od njih trofejni klub u europskim okvirima. Ali zadnjih godina igra s idiotima. I kako je taj klub vođen je potpuno ludilo. Rakitić je bio igrač s najviše nastupa od kad je došao. Odjednom klupa bez objašnjenja. Ok ide se na mlađe, šta je tu je. Onda dovedu Pjanića za Arthura. WTF. Messi nagovori Neymara da se vrati, ovaj mu dovede Griezmanna. Kupe Coutinha za 150M, daju ga na posudbu, on im zabije 2 gola i doda asistenciju u polufinalu CL. Sada odlazi Suarez, obrana ne postoji, pukao je jbg. On je taj koji se sramoti. Niko neće pričati o Piqueovoj karijeri i kako su ga redom šamarali Roma, Liverpool, Bayern iz godine u godinu.

https://www.google.com/amp/s/www.da.../marcelo-bielsa-pay-leeds-united-22555959.amp

Pregovara se i nesto se zateze oko novog ugovora Bijelse...ako ovoga cojeka sjebu i nedaju mu sve sto oce...onda su ovi iz Lica totalni idoti....
Znaš kako gledaju. Ušli su u Prem, dobili su hrpu para, ali da bi ostali moraju i potrošiti sada. Momčadi koje uđu u Prem i be ulože u pojačanja se uglavnom odmah vraćaju u Chsmpionship. Oni očito misle da sa pojačanjima koje dovedu mogu ostat u EPL i sa jeftinijim trenerom.
Ja ga osobno cijenim još od 2002. kad je vodio Argentinu. Tada sam prvi put čitao koliki je fanatik i koliko živi nogomet iz dana u dan.

Znaš kako gledaju. Ušli su u Prem, dobili su hrpu para, ali da bi ostali moraju i potrošiti sada. Momčadi koje uđu u Prem i be ulože u pojačanja se uglavnom odmah vraćaju u Chsmpionship. Oni očito misle da sa pojačanjima koje dovedu mogu ostat u EPL i sa jeftinijim trenerom.
Ja ga osobno cijenim još od 2002. kad je vodio Argentinu. Tada sam prvi put čitao koliki je fanatik i koliko živi nogomet iz dana u dan.
Samo sto se ta Argentina isprivaljivala dosli su sa orelom nekog favorita i jakim imenima ali stara je bila...nisu grupu prosli...cuo sam za njega odavno i zmam da ga svi cene ja najbolje pamtim njegov Bilbao koji je drzo fudbalsko predavanje jedna od prvih ekipa negde koja je toliko visoko izlazila rizicno agresivno...

Konte izgleda ide...Ono njegovo gubljenje po medijima u poslednjih par sedmica ne kontam uopste svi su me nesto krivi koda on igrace placa iz svog dzepa....i nesto nije zasticen...Meni djeluje koda oce da ih satjera u corsokak da mu daju otkaz...jer ima neki ludacki ugovor moraju mu isplatiti neke silne milione u slucaju otjaza da 50 daj 70 nesto van pameti...

Back