Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

Voli covek Italiju, inace na mesec bi ga poslali menadzeri i novinari. Jos od kada je sa novinarskih 150m dosao na 80. Bez obzira, kvalitet ima, ali da je pompa oko njega, jeste.
Ima kvalitetu. 190 cm, jak, udarac, pas, tehnika... Dovoljno da bez problema nađe jaču klub. Po meni mu je nedostatak igra u obrani (bez lopte), i mislim da je moguće da se radi o igraču sustava ( Srbija na SP). To je ono što sam ja vidio, al nisam ga gledao puno ( nije da baš često gledam Lazio). I iako je za svoju visinu izrazito tehnički potkovan, djeluje mi da nije toliko brz i okretan kao npr. Pogba (al to u biti i nije neki minus, toliko visokih veznjaka s tim karakteristikama jednostavno nema)

Poslednja izmena:
Ima kvalitetu. 190 cm, jak, udarac, pas, tehnika... Dovoljno da bez problema nađe jaču klub. Po meni mu je nedostatak igra u obrani (bez lopte), i mislim da je moguće da se radi o igraču sustava ( Srbija na SP). To je ono što sam ja vidio, al nisam ga gledao puno ( nije da baš često gledam Lazio). I iako je za svoju visinu izrazito tehnički potkovan, djeluje mi da nije toliko brz i okretan kao npr. Pogba (al to u biti i nije neki minus, toliko visokih veznjaka s tim karakteristikama jednostavno nema)
ali je jak na lopti. cim je ima, zna da je gradi, i tako stvara prostor za napadace. on je malo losija verzija pogbe (iz juventusa tada) i malo bolja od veratija, i ako ovaj drugi igra u PSG.
u Real umesto krosa ili modrica na godinu, to bi mu leglo. ionako nemaju naslednike, a na godinu imace 25 godina, i znaci skoro sigurno 8 godina vrhunskog fudbala.
da je presao prije 2-3 godine, nebi napredovao tako, i nebi izrastao u najboljeg veznog italije.

ali je jak na lopti. cim je ima, zna da je gradi, i tako stvara prostor za napadace. on je malo losija verzija pogbe (iz juventusa tada) i malo bolja od veratija, i ako ovaj drugi igra u PSG.
u Real umesto krosa ili modrica na godinu, to bi mu leglo. ionako nemaju naslednike, a na godinu imace 25 godina, i znaci skoro sigurno 8 godina vrhunskog fudbala.
da je presao prije 2-3 godine, nebi napredovao tako, i nebi izrastao u najboljeg veznog italije.
Ko dodjeljuje tu nagradu točno? Našao sam neku koja se dodjeljuje od prošle sezone.
Jel o ovome pričaš:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Serie_A_Awards

Ko dodjeljuje tu nagradu točno? Našao sam neku koja se dodjeljuje od prošle sezone.
Jel o ovome pričaš:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Serie_A_Awards
sta je tocno? sto bi rekao seselj: zenski pol tocka??? hahaha salim se
nisam ja rekao ove godine, nego uopste.
i da izvini, mozda nije najbolji, ali medju 3 najbolja jeste sigurno.
60 mil. je sasvim normalna cena za njega (ako pogledas, ko sve za te sume prelazi u druge klubove, ovo je i malo para)

Jer matematika je prosta. Za tri godine (a dužinu ugovora potvrdio je i klub), Vilijan će inkasirati skoro 35.000.000 evra?!

Vajme oca i sina...
Potpuno odsustvo mozga. U jednom Realu samo Bale ima veću plaću od Williana u Arsenalu 😂
Btw, Partizan prodao nekog klinca od 17 godina Unitedu za 12M. Ostaće još godinu na posudbi. Krilo mali igra. Stefanović, čini mi se. Nisam siguran

Potpuno odsustvo mozga. U jednom Realu samo Bale ima veću plaću od Williana u Arsenalu 😂
Btw, Partizan prodao nekog klinca od 17 godina Unitedu za 12M. Ostaće još godinu na posudbi. Krilo mali igra. Stefanović, čini mi se. Nisam siguran

Odakle ti ta informacija? U pitanju je sigurno Filip Stevanovic, dao je 9 golova prosle sezone za Partizan u prvenstvu...
Odlican tehnicar i vrhunski talenat..
Pogledaj ovaj gol koji je dao u finalu kupa

Pročitao na par portala, i Fabrizio Romano je rekao da je done deal.
Očito je veliki talent kad ide za toliko para. Ne sjećam se da je itko iz exyu uzeo tolike novce za klinca. Brekalo mi jedini pada na pamet. On je išao za 10M bez da je odigrao 10 utakmica za prvu momčad.

Pa Partizan je sad skoro prodao Pavlovica za 10+3 miliona, Zvezda pre 2 godine Radonjica za 12...
Dinamo vam je grdne pare namlatio od Pjace i Olma..
Sad zavisi sta je tebi klinac, Radonjic je npr. imao 22, ali Pavlovic ti je svega 1 godinu stariji od Stevanovica...

Olmo jeste 20 i nesto, ali Pjaca koliko je imao godina, ti znas bolje, mozda 19??

Nisam ni mislio da su to za United velike pare. Mislim da je prilično jasno što sam rekao. Klubovi (većina) s "ovih prostora" rijetko prodaju igrače za te novce. Pogotovo tako mlade. Zato kažem da se očito radi o velikom talentu. U redu je otići u United. Išao je i Pašalić u Chelsea pa kroz posudbe potpisao za Atalantu. Jedino mislim da bi možda bilo bolje da je odmah išao na posudbu negdje van.

Nisam ni mislio da su to za United velike pare. Mislim da je prilično jasno što sam rekao. Klubovi (većina) s "ovih prostora" rijetko prodaju igrače za te novce. Pogotovo tako mlade. Zato kažem da se očito radi o velikom talentu. U redu je otići u United. Išao je i Pašalić u Chelsea pa kroz posudbe potpisao za Atalantu. Jedino mislim da bi možda bilo bolje da je odmah išao na posudbu negdje van.
Cudan igrac deluje tako obicno prosjecno al ima opasan nos za gol i ubaciti se i drugog plana...neki lampard za siromasne iz vaseg sokaka hehehehe...pri tome Atalanta jes igra ofanzivno ali ovaj uvjek je u sansi evo gledam dao je 9 golova a mogo ih je brat bratu 15 naslagati...

Na to mislim, na klince do 18 godina. Velika,je razlika 17-18, i 21-22. Sa 21-22 si po našim livadama najbolji igrač lige, odigrao si koju Euro sezonu i tako. Sjetio sam se još jednog, Kovačić je išao sa 18 ja mislim za nekih 12 koliko se sjećam
To je bilo davno i tesko je porediti HR ie je Eu netroris pravilo stranca druga stvar svi znaju da je dinamo finansijski stabilan a treca stvar je hrvatska imala ozbiljne rezultate tako zbog reputacije realno da talenat ide skuplje....
I jos nesto Kovacic je talentom cudo od Piksija se na ovim prostorima nije pojavio talentovaniji nadareniji...to sto on dugo vec igra alibi fudbal sa povremenim bljeskovima druga prica i oce li ispuniti potencijal...

Proverio sam, Marko Pjaca je imao 21 godinu kada je potpisao za Juve...
Pa dobro, eto Strahinja Pavlovic ti je sa 18 godina pravo iz Partizana u Monako za 10 m + dodatna 3 kroz bonuse
Pa to kažem. Pjaca je s 21 godinom dominirao HNLom, imao odličnu sezonu u EL, i odigrao vrh utakmicu protiv Španjolske na EURU. Šteta što ta je ozljeda uništila.
Olmo bi s bonusima (ima hrpu bonusa,kohi su lako ostvarivi) trebao biti oko 30-ak.

To je bilo davno i tesko je porediti HR ie je Eu netroris pravilo stranca druga stvar svi znaju da je dinamo finansijski stabilan a treca stvar je hrvatska imala ozbiljne rezultate tako zbog reputacije realno da talenat ide skuplje....
I jos nesto Kovacic je talentom cudo od Piksija se na ovim prostorima nije pojavio talentovaniji nadareniji...to sto on dugo vec igra alibi fudbal sa povremenim bljeskovima druga prica i oce li ispuniti potencijal...
To sa EU je dvosjekli mač. Talijani svake sezone odvedu hrpu klinaca. Serie B je puna naših igrača koje su pokupili za kikiriki. Igrača iz Dinama moraju platiti, al talenata ima i u klubovima koji nemaju novaca i njih odvode za dž.

To sa EU je dvosjekli mač. Talijani svake sezone odvedu hrpu klinaca. Serie B je puna naših igrača koje su pokupili za kikiriki. Igrača iz Dinama moraju platiti, al talenata ima i u klubovima koji nemaju novaca i njih odvode za dž.
Da ali kad platis finu lovu i kad igrac baguje trpis ga a kad je doso za DZ lakse se skartira i salje na pozajmicu....ali kazem ti tipa istibigrac iz dinama u partizana naprimer po defaultu ide iz dinama nesto skuplje...ono netrosimo mesto EU...klub stabilniji finansijski tezak pregovarac....jos ako ina nastup u A timu...

Kovač je preuzeo Monaco i navodno želi Jovića opet. Po meni bi to bilo odlično za Jovića.
Lako moguce da ce otici tamo...pre svega jer on navodno ina ludacku platu a Monako jer nema poreza moze ispratiti plus kovac....Sad je nesumbjam da ce Jovic trpati gde got ode ako ode kad dobije priliku u kontinuitetu....Mada bi ja iskreno volio da u Realu uspje jer je Real ipak Real stvar prestiza...

Pa Olmo mora ici za ogromne pare i ako ispuni te bonuse opravdano je svaki cent imas lika koji je iz Dinama pozvan u repr zentacije spanije a u21 evropsko bio najbolji igrac...
Olmo je odlična stvar za Dinamo. Došao jeftino, izrasao u najboljeg igrača lige, igrao fenomenalno u CL, postao reprezentativac Španjolske, i otišao za hrpu para. A prije par mjeseci Dinamo doveo i kapetana U-23 momčadi Arsenala. Robbie Burton. Ima 20 godina.

Back