Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

Ok mozda si upravu ocigledno si ga vise puta gledo ja nista nisam kod njega zapazio...Sta mislis oce li se naigrati u Holandiji? Tom opisu gore odgovara Rodic iz Rada sto je otiso u Svedsku cini mi se zanimljiv igrac samo nezna sta ce u Svedskoj(****** mora od neceg i da se zivi)...Srnic sto igra ofanzivije je sasavim solidan igrac za nase prilike ****** dao je neke bitne golove mora malo hajpa svi se danas hajpuju...Stoijljkovic napadac je takodje sasvim dobar za nase prilike...

Bivši Zvezdin napadač Filip Kasalica karijeru nastavlja u Hrvatskoj

Bivši napadač Crvene zvezde Filip Kasalica potpisao je dvogodišnji ugovor sa hrvatskim prvoligašom Istrom.

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropsk...Filip-Kasalica-karijeru-nastavlja-u-Hrvatskoj

Kakav je? Vidim da je igrao za U21 Crnu Goru. Ako valja, imat će Istra solidan napad s njim i Radonjićem.
Sad malo gledam klipove, prilično je brz, voli loptu u prostor. Taman za drugog napadača, pošto je radonjić klasična 9-ka. Makar se i ovaj dobro snalazi u 16 m.
Al YT klipovi znaju zavarat :)

Poslednja izmena:
Kakav je? Vidim da je igrao za U21 Crnu Goru. Ako valja, imat će Istra solidan napad s njim i Radonjićem.
Sad malo gledam klipove, prilično je brz, voli loptu u prostor. Taman za drugog napadača, pošto je radonjić klasična 9-ka. Makar se i ovaj dobro snalazi u 16 m.
Al YT klipovi znaju zavarat :)

Padalica? Odlican je ali malo ga zeza balans tj ravnoteza. Oce da padne kad ga niko ne dira.

Lacio odbio 27 miliona za Bilju. Oce da ga puste samo u slucaju ako se neko isprsi i grune 50 miliona. Svaka cast Lacio tako treba !

Gaitan potpisuje za Mancester Junajted.

Everton odbio 42 miliona za Stounsa koliko je Celzi ponudio.

Lavecija traze Junajted i Valensija.

Ceka se da se vidi sta ce biti sa De Brujneom. Siti navodno spreman da ponudi izmedju 60 i 70 miliona.. Svi svetski mediji bruje o tome vec neko vreme.

Romanjoli potpisao za Milan i zvanicno je predstavljen. Vrednost transfera 25 miliona. I jos 5 miliona eventualno na ime bonusa.

Vicel nikad blizi Milanu. Danas,sutra se ocekuje potpis !!!

Ajmo Milan ! Forza Milan ! Samo jako !

Barsa neda Pedra.(strasno kolko me nerviraju,znaci ne podnosim tu Barselonu,jedini igraci tamo koje gotivim su Nejmar i Pike ovo ostalo ne mogu da zamislim uzasni su a pogotovo mali lesi i uprava. Oce sve najbolje igrace na svetu da kupe da igraju za njih a nece da prodaju nikoga ! Nikog nedaju ! A oce da kupuju ! Ma moreee.. Ja bi im udario zabranu jos 2 godine.. Imaju lesija,Nejmara,Suareza i doveli jos Ardu Turana i jos nece da puste Pedra da ide,a jos dovode Nolita,... pa dokle bre vise majku mu ?? Nedaju Maskerana.. Imaju Iniestu,Buskeca,Rakitica i jos oce Pogbu... ma da najbolje je da i Kristijano i Azar predju u Barsu i Matic i Kompani i Tiago Silva...... kolko ih mrzim Bozeeee ! ! Uuuaaaaaaa barsa !!!!!! )

A Napoli ponudio Torinu 18 miliona za Nikolu Maksimovica.. Ovi se natezu nedaju ga ispod 20.

Dinje iz PSZ potpisao za Romu, i Salah i Dzeko isto..Mislio sam da ce Roma da uradi.. nista u ovom prelaznom roku a mozda su se zapravo i najbolje pojacali od svih timova u Italiji. Svaka cast Roma.. Ne volim ih ali su me prijatno iznenadali... Fenomenalna pojacanja.. Jedva cekam da krene Serija A.

Mnoge novine pisu da je poslednja ponuda Reala za De Heu 30 miliona..

Ja isto mislim. Za njega je najbitnije da stalno igra. Imat će minute, al teško da će bit u prvih 11. Možda neka posudba, ko zna.

Lazar Markovic je prosle godine za 25 miliona presao u Liverpul.

I celu sezonu je ulazio sa klupe..

Tako ce isto biti i sa Kovacicem.

Propadaju bez veze.. Ti mladi super talentovani fudbaleri bolje da ostanu jos 2 ili 3 godine makar u nesto slabijim timovima kao sto su Benfika i Inter..

Da steknu neko iskustvo a ne odma u top tim... Sta im znaci da ulaze u 80. minutu ? !

Lazar Markovic je prosle godine za 25 miliona presao u Liverpul.

I celu sezonu je ulazio sa klupe..

Tako ce isto biti i sa Kovacicem.

Propadaju bez veze.. Ti mladi super talentovani fudbaleri bolje da ostanu jos 2 ili 3 godine makar u nesto slabijim timovima kao sto su Benfika i Inter..

Da steknu neko iskustvo a ne odma u top tim... Sta im znaci da ulaze u 80. minutu ? !

Zato što ne postoji puno igrača koji odbijaju Real Madrid. Eventualno ikone Barcelone ( od nedavno) i to je to. Svi žele igrat u Realu.

Prosle sezone je Real kuburio sa povredama u veznom redu, tako da, ko zna, mozda Kovacic bude imao solidnu minutazu.

Zato ga vjerojatno i dovode. jer Illaramendi nije kapacitet za Real. Prosle godine se ozlijedio Modrić i sezona je za Real završila. A vjerojatno je posebna želja Beniteza, radio je 2 godine u Italiji, imao ga preilike gledat. Al u tim godinama bi trebao igrat puno više nego što će vjerojatno imat priliku u Realu, volio bi da sam u krivu. Vidjet ćemo.

Zato što ne postoji puno igrača koji odbijaju Real Madrid. Eventualno ikone Barcelone ( od nedavno) i to je to. Svi žele igrat u Realu.

Meni je to nelogicno skroz..

Sta sad treba da sedim na klupi u Realu samo da bi mogao da se hvalim kako sam nosio dres Real Madrida..

A to sto propadam nema veze..

Pa bolje valjda da igra jos sledece 3 godine u Interu redovno da bude standardan...

Za 3 godine bi ga isto trazio Real ako bi postao jos bolji igrac i imao bi tad sigurno vecu minutazu...

A verovatno da bi postao jos bolji igrac jer je talentovan i igrao bi stalno..

U Realu nema napretka sad za njega.

Meni je to nelogicno skroz..

Sta sad treba da sedim na klupi u Realu samo da bi mogao da se hvalim kako sam nosio dres Real Madrida..

A to sto propadam nema veze..

Pa bolje valjda da igra jos sledece 3 godine u Interu redovno da bude standardan...

Za 3 godine bi ga isto trazio Real ako bi postao jos bolji igrac i imao bi tad sigurno vecu minutazu...

A verovatno da bi postao jos bolji igrac jer je talentovan i igrao bi stalno..

U Realu nema napretka sad za njega.

Kako da ostane u Interu kad ga je Inter htio prodat? Mancini tvrdi da su morali radi FFP-a, možda sere zbog navijača, al ko zna. A s druge strane te traži Real, Pa ko to odbija?
I di piše da će propast? To što neće igrat svaku 90 min, ne znači da će propast. Modrić je u njegovim godinama bio u Dinamu. Drugo je da on s 25 u Realu skuplja minute na kapaljku. Al on ima 21 godinu. Ako za godimu, dvije vidi da ne ide, ima još gro vremena promjenit sredinu.

Back