Tramvaj

Ja bih čak predložila da se adolescentima vežu ruke na leđima kad idu da spavaju, kako se ne bi dodirivali ...tamo dole...i kako bi sačuvali zdravlje tela, a naročito duha. U slučaju da uhvatite nedajbože svoje dete da se igra sa svojim polnim organom, zapretite mu večnim ognjem. Videćete kakav će celomudreni čovek od njega ispasti.

Evo ti nešto Hellen, ali nemam vremena da tražim još. Ti pitaš šta je čisto a šta bludno. Bludno je zloupotreba seksa, recimo oralni seks, pa ti sada uporedi sa tim igricama koje navodiš.

Е, а што је орални секс злоупотреба секса?

Мислим, шта је у ствари дозвољено у кревету а да није блуд (наравно, осим спавања)?

На пример, имаш мужа којег волиш и који те воли.
Пољубиш у образ? Теби лепо, њему лепо. Је л' то ОК?
Пољубиш га у врат. Теби лепо, њему лепо.Је л' то блуд?
Пољубиш му руку или раме? Обома лепо.Је л' то блуд?
Пољубиш му стомак. Обома лепо. Је л' то блуд?
Пољубиш га мало ниже од стомака - опппс, то је блуд, горећеш у паклу!!!

У чему је разлика?
Наиме, ако ни сам пољубац, било у који део тела или у усне - нема за циљ оплодњу и рађање деце, него телесни ужитак, да ли је и он блуд?

Ne budi isključiva, Hellen, upašćeš u zamku :D
Mislim da će sad da te razbije. Ja bih, da sam na njenom mjestu :mrgreen:

Btw, da ne bude zabune, za tvoju sam kokošiju juhuuu, jer njome tek beznačajno začinjavaš čednost Taisinog prebranca :)

A ne valja bez začina. Degustatorskih mi iskustava!

Da li mislite da stariji ljudi imaju pravo na ljubav?

I na seks?
Da li vam smeta kada vidite vremeshne parove da se ljube ili vole?

Smatrate li stare ljude ruzznima?

Ako mislite da ne trebaju da imaju ljubavni i seksualni zzivot,shta mislite sa koliko godina treba da prestanu da vole ili imaju seks?
Stariji ljudi imaju pravo na ljubav i sex više od nas mladih.

meni smeta jedna sitnica u celoj prici. o kakvom pravu mi ustvari pricamo? porodicnom, gradjanskom, politickom..? mislim, ko kome daje pravo za sta i odakle ikome pravo da sudi da li neko ima pravo na nesto ili ne....ajte ljudi, molim vas...

zamisli da te Tvorac dizajnira sa pet savrsenih cula !
Krenes da prepoznajes boje, nijanse, ... onda stvoris neki svoj svet (recimo svi nadrealisti)
prepoznas cuda u ritmovima, zvucima, pokretu, ..... pocnes da sviras i pleses..
osetljivo nepce sladis cudesima iz prirode stvorene od Tvorca
nervni zavrseci po celom telu rasporedjeni bas onako kako treba
...
i onda ti neko objasni da je seks......greh, nesto ruzno, bludno.... bla, bla, bla......
Onda zaboravimo da je "covek nastao po Bozjem liku" ... i kao svako Bozje savrseno delo, samo po sebi je lepo..... u svakom svom trenutku
Onda ti neko objasni Ko i Kada treba da se drzi za dupe, ruke, da se ljubi, da se ****, ... kenj, kenj, kenj, kenj........

Onda se ja pitam: kako to iskonski i slatko rade oni moji slatki, iskonski, primitivni ljudi iz kamenog doba, sto zive u Kalahariu??????????

Ja na Adu Bojanu idem od maja pa do kraja oktobra kad god stignem... kratki vikend, dugi, kratki.... dugi.....
... i redovno vidim neke preplanule dedice i babice kako su sami sebi dovoljni, kako iz dosadne Evrope zapucaju na Adu, setaju se goli, drze se za ruke, kreshu se ko mrsave svinje,.... vazda nasmejani, zaljubljeni....a uvece uz svecu sapucu, ko da su na prvom sastanku :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

e jedva cekam da budem baba :)

Nesto se setih Alberta Moravije i one njegove :lol::lol::lol:

®:
Ne budi isključiva, Hellen, upašćeš u zamku :D
Mislim da će sad da te razbije. Ja bih, da sam na njenom mjestu :mrgreen:

Btw, da ne bude zabune, za tvoju sam kokošiju juhuuu, jer njome tek beznačajno začinjavaš čednost Taisinog prebranca :)

A ne valja bez začina. Degustatorskih mi iskustava!

Ja mislim da se zove i onaj pi*vajz pa da sve bude po taman svima, i Hellenina supa i moj prebranac i tvoja iskustva i sve će da procveta.:D

Е, а што је орални секс злоупотреба секса?

Мислим, шта је у ствари дозвољено у кревету а да није блуд (наравно, осим спавања)?

На пример, имаш мужа којег волиш и који те воли.
Пољубиш у образ? Теби лепо, њему лепо. Је л' то ОК?
Пољубиш га у врат. Теби лепо, њему лепо.Је л' то блуд?
Пољубиш му руку или раме? Обома лепо.Је л' то блуд?
Пољубиш му стомак. Обома лепо. Је л' то блуд?
Пољубиш га мало ниже од стомака - опппс, то је блуд, горећеш у паклу!!!

У чему је разлика?
Наиме, ако ни сам пољубац, било у који део тела или у усне - нема за циљ оплодњу и рађање деце, него телесни ужитак, да ли је и он блуд?

Ako si pažljivo čitala ništa od toga nisam izjavila niti iko od citiranih teologa. KAŽEM SAMO DA SE ČOVEK MOŽE OSEĆATI ISPUNJENIJE OVAKO (ČISTO).

Šta je čisto ja te ne mogu učiti, jer možda je to što ti radiš čistije od mojih reči, i ne hvataj se za svaku reč, jer posle ova gomila površnjaka pogrešno sve shvati. Ako nećeš mene radi, onda radi B.
Ma onome koga voliš možeš da ljubiš i stope kuda gazi, ali ako je tu slučajno neka prljavština, zaobići ćeš je.

Zašto mi namerno ubacuješ reči u usta.

Uostalom Hellen suština je u slobodi izbora, da li ćeš biti ovakav ili onakav, da li ćeš se osećati odvratno posle neke užasne avanture ili blaženo posle ljubljenja.
Ljubi ti slobodno kako hoćeš, ali nemoj se praviti da ne razumeš šta govorim.

Vi koji ne mislite kao ja radite takođe kako mislite. Odakle vam ideja da vam ja nešto određujem.

I da, Hellen ako ti nije teško idi na "Temu koja nikad nije bila" - LJiS, to je nečistota o kojoj govorim.

Ја ти не стављам речи у уста. Ја те само питам оно што ми није јасно. Не мислим да ти треба мене да убедиш да прихватим твоје виђење секса, нити ја покушавам да тебе убедим да ти прихватиш моје, само покушавам да сазнам и да разумем нешто што је мени непознато и ново.

Значи, ти рече да је орални секс злоупотреба секса и да је то блуд, па се питам како и зашто... То ми заиста није јасно.

Ко је тебе учио шта је чисто? Одакле ти то знаш? Кога ја да питам? И одакле ја то могу да знам ако не питам?

I da, Hellen ako ti nije teško idi na "Temu koja nikad nije bila" - LJiS, to je nečistota o kojoj govorim.

Aaa...сад видим! Анални секс је нечистота и блуд! А шта би с оралним?
А ако је тај анални секс у браку између двоје који се воле целомудреном љубављу? Да ли је и то блуд?

Aaa...сад видим! Анални секс је нечистота и блуд! А шта би с оралним?
А ако је тај анални секс у браку између двоје који се воле целомудреном љубављу? Да ли је и то блуд?

Jeste apsolutno, kaže se na crkvenom venčanju ...,"da vaša postelja bude neukaljana"....

Idi pitaj svog parohijskog sveštenika (shvatila sam da si hrišćanka), šta je bludno raditi, reći će ti on. Pitaj slobodno i za oralni seks, a ovaj drugi zaista ne spominji, da se čovek ne sablazni, a ako baš hoćeš pitaj i to.

Rekla si da te interesuje.

zabole me stomak breeeee :)

nego sad se nesto misim, pa da pitam Taisu:
a sta ako sam ja hriscanin - katolik?! ili protestant !? ..jezuit?!.... pa ako nam se parohiski svestenici ne sloze po pitanju seksa, sta onda? Zar nisu ti isti svestenici seks "od pozadi" proglasili za neprirodan?! A znas li da je u vreme inkvizicije zena mogla da otera muza na lomacu, ako ga prijavi inkvizitoru da je ovaj od nje iskao dupe ?!

Ali ajde sad da mi kazes, da li su oni moji Bushmani gresni, od Boga omrazeni, zato sto nisu imali Crkveno Vencanje vec tridesetak vekova??????? A nemaju ni vode da se kaljaju, i po blatu valjaju :)
I samo da znas da su od ovih nasih "brakova", po milion puta iskreniji, verniji, nezniji, ... a deca im se smeju :)
Eeeeee, sto nema par komada Parohijskih Svestenika da izvezemo u zemlje dalekog istoka i treceg sveta, da im svima svane :)

Jeste apsolutno, kaže se na crkvenom venčanju ...,"da vaša postelja bude neukaljana"....

Idi pitaj svog parohijskog sveštenika (shvatila sam da si hrišćanka), šta je bludno raditi, reći će ti on. Pitaj slobodno i za oralni seks, a ovaj drugi zaista ne spominji, da se čovek ne sablazni, a ako baš hoćeš pitaj i to.

Rekla si da te interesuje.

Неукаљана чиме?

На црквеном венчању се спомиње анални секс???

Неукаљана чиме?

На црквеном венчању се спомиње анални секс???

To su tvoji zaključci. Dosta je diskusije na ovu temu. Kod popa ili fratra ili hodže ili .....pa pitajte i Coffeinn i ti.

Šta sam rekla rekla sam, od mene toliko, a vi u potragu za istinom negde na drugom mestu!:roll:

А зашто ТИ не желиш да кажеш ту истину? Мислим, разговарамо, није ништа увредљиво... Или је можда саблажњив и сам разговор о томе?
(Ако по твојим мерилима јесте - ОК, прихватам!)

Back