Trampov saradnik Čarli Kirk upucan na univezitetu u Juti

• Začetnik teme Začetnik teme iig
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

What REALLY happened in Charlie Kirk's FINAL DAYS? | Sam Shamoun​

What really happened before Charlie Kirk’s shocking death—and who was pressuring him behind the scenes? In this powerful and eye-opening video, Sam Shamoun exposes the tangled web of political pressure, billionaire influence, and theological conflict that surrounded Charlie Kirk in his final days. From secret meetings in the Hamptons to million-dollar rewards, the story raises serious questions about Christian Zionism, Israel, and the manipulation of evangelical leaders.Sam Shamoun warns believers not to turn Charlie Kirk into a hero or martyr while revealing how billionaire Bill Aman, pro-Israel donors, and Christian Zionist theology all played a role in the mounting tension. Sam connects this tragedy to a deeper biblical truth: the real “Israel of God” is not a modern nation-state but the Church of Jesus Christ, as taught by the apostles and preserved by the ancient Christian faith.This discussion challenges popular end-times teachings, exposes the dangers of political Zionism, and calls Christians to return to the historic interpretation of Scripture. Whether you are Catholic, Orthodox, or Protestant, this investigation will make you rethink what you believe about Israel, prophecy, and the church.

Pre ceremonijal u belom uz vatromete, nego memorijal...

Sluzbe za preminule kad postanu politicka govornica, mogu samo sablazan a ne pocast da donesu

Razne zemlje razni obicaji
ni politicki govori nisu za osudu jer se mora protivniku pokazati sloga i snaga, pa kako ko primi

mada je bio jedan neprikladan detalj koji ni sama sebi nisam mogla objasniti ali bih to preskocila da ne skrecem temu u drugom pravcu

i sta je tu posebno?
sve pokusavaju da iskoriste momenat i Izrael i globalisti sto ne bi i Tramp
Tramp nije svetac, moze da prica sta hoce, sa njim je manje vise igra otvorenih karata /nadam se/
i sad odoh na sve vrste detoksikacije posle ovog videa i to ne radi sadrzaja koji je ovaj 'analiticar' postavio nego radi prezentacije
ko mi je kriv sto sam gledala do kraja :roll:

Има, окретање Христу је спас...
Има логике. Ако те убије Мосад, иди у хришћанство и обожавај мртвог Јеврејина.

Ја сам већ поставио снимак да ови из његовог обезбеђења су давали сигнале, али и даље тврдим да је погодак био лош.

Има логике. Ако те убије Мосад, иди у хришћанство и обожавај мртвог Јеврејина.

Ја сам већ поставио снимак да ови из његовог обезбеђења су давали сигнале, али и даље тврдим да је погодак био лош.

Који ти то "сигнал" или асистенција треба као снајперисти од некога ко стоји поред циља?

Charlie Kirk on abortion: "He opposed exceptions for rape, including for children as young as 10."

Jezivo.
Vidim ovaj snimak i setim se tvog posta. Ta beba, koja je ujedno originalan primerak dnk, ništa nije skrivila da bi je ubili. Ima mnogo dece koja su zahvalna jer im je dopušteno da se rode i žive, kao što ima onih koji nisu, ne možemo mi to da znamo unapred. Smrtna kazna za silovatelje i pedofile bi rešila problem skoro do kraja, s čim bi se Čarli složio.

Vidim ovaj snimak i setim se tvog posta. Ta beba, koja je ujedno originalan primerak dnk, ništa nije skrivila da bi je ubili. Ima mnogo dece koja su zahvalna jer im je dopušteno da se rode i žive, kao što ima onih koji nisu, ne možemo mi to da znamo unapred. Smrtna kazna za silovatelje i pedofile bi rešila problem skoro do kraja, s čim bi se Čarli složio.

Jedini je problem što smrtna kazna ne rešava temeljno ama baš ništa u kontekstu silovanja, kao što su sva moguća i nemoguća istraživanja pokazala.

Jedini je problem što smrtna kazna ne rešava temeljno ama baš ništa u kontekstu silovanja, kao što su sva moguća i nemoguća istraživanja pokazala.
Bar ne bi bilo povratnika poput malčanskog berberina koji je više puta ponavljao zločin kad je pušten s lanca, što očigledno nisu uračunali u istraživanja. Primetio sam i da se velika većina ljudi, pogotovo starijih, mnogo plaši smrti, daleko više nego zatvora.

Back