Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.179
Dogovoreno, čuvaj energijuМолим те не постављај безвезна питања. Немам времена и енергије.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dogovoreno, čuvaj energijuМолим те не постављај безвезна питања. Немам времена и енергије.
I sad kad znamo bole nas laktovi za američkim židima i njhovim međusobnim obračunima,60 strana o liku za koga 99% Srbadije nije čulo dok nije ubijen u live-u. Zanimljivo.
Inače ubistvo čoveka zbog stavova je zlo, pa neka su mu stavovi i najgluplji na svetu.
Po onome što sam video posthumno, čovek je bio neki anti-woke influenser, za primesama konzervativnog i verskog fanatizma. One anti-woke stavove razumem i podržavam, ali ove dodatke baš i ne. U principi bezopasna zamlata, koji sad postaje simbol neke borbe konzervativaca protiv wokista.
2. Momenat navodnog pogotka
![]()
Koji to pogodak iz snajpera sa 200m ovako podigne i zategne majicu tacno prema mestu rane na telu, kao na slici 2.?
I zasto?
Zasto cujemo "pucanj" koji se, navodno, desio 200 metara dalje, na snimcima pogotka?
Zatezanje i podizanje majice ka mestu rane na telu
![]()
Naduvavanje majice, kao da je ispod "napunjena" vazduhom
![]()
Koji to pogodak, gde i odakle, ovako zategne majicu i podigne je ka mestu rane na telu?
Али Транс-Хамас коалиција.Ubila ga je Trans-Hamas koalicija.
Хамас је ослободилачки антифашистички покрет који се бори против јудеонацизма као и председник Путин који се бори против бандерашког нацизма.Doduše nije da je ovo najužasnija stvar koju su napravili, Čarli nije bio toliko nevin kao žrtve 7.10.
Gde i kada se moze videti taj trzaj tela unazad?pucanj koji dolazi od napred trzanjem tela unazad
Niko ga ne vidi vise. Osim Šizzifa. On ga i dalje vidi. I to sa krova. Snajperom.mucenika Tylora ja ne vidim da je on taj koji je povukao fatalni okidac.
Sto se hamasa tice, moze li neko meni objasniti za cije interese hamas deluje.
Na svim ovim snimcima vec postavljenim ako obratis paznju na ramena.Gde i kada se moze videti taj trzaj tela unazad?
Niko ga ne vidi vise. Osim Šizzifa. On ga i dalje vidi. I to sa krova. Snajperom.
Izraela. Cionista
Управо тако.Na svim ovim snimcima vec postavljenim ako obratis paznju na ramena.
Da, i meni se cini da su cionisti glavni organizatori svih ovih nedela.
Nigde se ne vidi zabacivanje tela...Na svim ovim snimcima
pa i nisam rekla tela, vec ramenaNigde se ne vidi zabacivanje tela...
Jesi.pa i nisam rekla tela
trzanjem tela unazad
A za ramena si rekla:vec ramena
...da se po njima vidi.ako obratis paznju na ramena
O trzaja se nikad ne klone, nego uspravlja u vertikalu... Klonulost je od opushtanja mishica, a ne od samrtnickog trzajato je upravo sled pucanja od napred
telo klone pa se trzne unazad
moj utisak, ne da mi je sad stalo da te ubedjujem
ok, ja sam samo podelila svoje misljenje o ovoj temiO trzaja se nikad ne klone, nego uspravlja u vertikalu... Klonulost je od opushtanja mishica, a ne od samrtnickog trzaja
Ja sam samo hteo da vidim gde se vidi, to sto se ne vidi...moj utisak, ne da mi je sad stalo da te ubedjujem