ИПХ ЗИЛОТ
Elita
- Poruka
- 21.290
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Слављеник геноцида у Гази био тај отац...Nemam pojma ko je covek sem sto vidim da je bio suprug i otac.
Neko je ubio supruga i oca.
А шта мислиш о оним масовним нередима у Енглеској прошле године када је неки муслиман убио 3 девојчице и ранио још 7 људи?Upoznao sam ti ja više crne braće nego što si ti video na televiziji. Da ne pričam o tome da radim sa njima i družim se poslednjih 25 godina. Nažalost po tebe, moram ti reći da su većina njih ipak malo bolji ljudi od tebe, jer mene nisu odbili ni ponižavali zbog moje svetle puti kao što bi učinili da razmišljaju kao ti.
Pogledajte prilog 1783701
Mislim da je to jako loše, ali mi je ipak gore ono kad je Srbin ubio devetoro a ranio trinaestoro u Duboni.А шта мислиш о оним масовним нередима у Енглеској прошле године када је неки муслиман убио 3 девојчице и ранио још 7 људи?
Све сами ксенофоби и расисти, алт-рајт и како нас већ називате?
Ја пак мислим да је нешто друго у питању. Неко од нас двојице није реалан, а ја сумњам да сам то ја.
https://forum.krstarica.com/threads...-sautportu-nemile-scene-obilaze-svet.1007020/
Ako ćemo pošteno, nigde nije izjavio da podržava genocid. Izjavljivao je da Hamas koristi civile kao ljudski štit, i da ne podržava ubijanje bilo koga. Mislim, realno rat između Palestine i Izraela traje baš dugo, nemoguće da nije bilo zločina i sa jedne i sa druge strane.Слављеник геноцида у Гази био тај отац...
...i Malom Orašju. Porediš ovo sa sistematskim terorom migrantskih bandi po celoj Evropi. Gde si u Srbiji video ovakav zločin kao u Charlotte USA? Očigledno za neke nije civilizacija nego džungla. Da je obrnuto, goreo bi ceo grad.Mislim da je to jako loše, ali mi je ipak gore ono kad je Srbin ubio devetoro a ranio trinaestoro u Duboni.
Ne postoji nikakav "sistematski teror" etničkih grupa....i Malom Orašju. Porediš ovo sa sistematskim terorom migrantskih bandi po celoj Evropi. Gde si u Srbiji video ovakav zločin kao u Charlotte USA? Očigledno za neke nije civilizacija nego džungla. Da je obrnuto, goreo bi ceo grad.
Pogledajte prilog 1783776
Sve dok je kriminal višestruko povećan u kraju gde većinski žive migranti, sve dok je jako nebezbedno noću proći tim krajem, sve dok vlasti zataškavaju procente njihovog kriminala, ja ga zovem sistemski teror.Ne postoji nikakav "sistematski teror" etničkih grupa.
Ajde bre? Šizofrenija. Jesi video spisak zločina i kriminala koje je napravio a nije zatvoren? To se inače zove šizofrenija?Postoje samo zločini koje čine pojedinci koji imaju svoje ime i prezime, i toga ima svugde, negde više a negde manje.
Čovek koji je izvršio zločin u Charlotte-u je bolestan od šizofrenije, a ta bolest nažalost ne bira koga će da napada, ima je svugde u svetu.
Lik je bio osuđivani kriminalac, nema on nikakvu šizofreniju, nego se verovatno krljao u venu.Ne postoji nikakav "sistematski teror" etničkih grupa.
Postoje samo zločini koje čine pojedinci koji imaju svoje ime i prezime, i toga ima svugde, negde više a negde manje.
Čovek koji je izvršio zločin u Charlotte-u je bolestan od šizofrenije, a ta bolest nažalost ne bira koga će da napada, ima je svugde u svetu.
Dobro, to i dalje ne menja ništa što sam rekao. Očigledno ima nekih psihičkih problema.Lik je bio osuđivani kriminalac, nema on nikakvu šizofreniju, nego se verovatno krljao u venu.
On nije napao nikoga zato što je crnac nego zato što je mentalno bolestan. Postoje ustanove gde je on trebao da bude pre nego u ovom vozu, ali to je greška države koju je neko bez potrebe platio životom.Sve dok je kriminal višestruko povećan u kraju gde većinski žive migranti, sve dok je jako nebezbedno noću proći tim krajem, sve dok vlasti zataškavaju procente njihovog kriminala, ja ga zovem sistemski teror.
Ajde bre? Šizofrenija. Jesi video spisak zločina i kriminala koje je napravio a nije zatvoren? To se inače zove šizofrenija?
Neću da kažem da se neki Amerikanci raduju zbog smrti političkog aktiviste ali neki deklarativno odobravaju ubistvo ili čak pokazuju znake radosti.Verovatno da bi napakostili njihovim političkim protivnicima.Mislim da je to jako loše, ali mi je ipak gore ono kad je Srbin ubio devetoro a ranio trinaestoro u Duboni.
Mentalno bolestan čovek je ubio osobu koja sedi ispred njega u napadu svog ludila.Zanimljivo da ubio baš belkinju. Voz je bio pun crnaca.
To je ta zločinačka agenda koja se odavno potura a u crnim mozgovima nema mnogo razmišljanja. Belci su mučitelji, zli, ugnjetavaju. Poruka osveti im se.
Te poruke su svuda, filmovi, medij. Glavni negativac je uvek belac, crnac je dobar drugar i spašava stvar.
Ti isti mediji o ceo taj mehanizam je kriv i za ubistvo Kirka. Permanentno se jedna politička opcija predstavlja kao nacizam. Šta je trebalo očekivati nego ovako nešto.
Opet te pitam, da li mentalno obolela osoba može da funkcioniše na taj način da iza sebe ima ceo kriminalni dosije? Obično šizofreni ne funkcionišu na taj način. Pre će biti da je krek u pitanju. Ispašće da je sada politički korektno reći šizofrenija. A nas koji vidimo pravu sliku nazvaće ludacima.Mentalno bolestan čovek je ubio osobu koja sedi ispred njega u napadu svog ludila.
Ma ti nisi bio dovoljno dugo tamo inače bi te poslali u urni za SrbijuMene još niko nije ubio a bilo je bukvalno situacija gde sam bio jedini belac među hiljadu ljudi druge boje kože.
Meni je van pameti da se skreće pažnja sa činjenice ubistva mladog čoveka.neverovatno je pravdanje ubistava mladog covjeka koji je bio poznat po insistiranju na debati, na razgovoru sa ljudima razlicitog misljenja. sirio je tu zdravu ideju razgovora JER KADA LJUDI RAZLICISOG MISLJENJA PRESTANU DA RAZGOVARAJU TADA NASTAJU GRADJANSKI RATOVI...
sta je u tome lose ?
upravo ovo je dovelo do toga da je carls kirk konzervativcima povecao naklonost u generaciji Z za neverovatnih 44 % TA CINJENICA GA JE UBILA. TO JE LEVICU DOVELO DO
svako normalan NIKADA NECE OPRAVDAVATI UBISTVO.
na krsti vidimo , pogovoto one koji nisu srbi kako pljuju kirka i trampa. iza svega toga kod njih se krije SRBOFOBIJA.
jer trampu ne mogu da oproste sto nema politiku levice koja je zelela unistenje rusije po svaku cenu ili dovodjenja do raspada rusije...
ne zato sto oni imaju primarnu fobiju prema rusiji vec sto je ta rusofobija samo proizvod srbofobije. jer rusija je prijatelj srbije i onaj koji je stiti vetom i slicno...
u tom grmu lezi zec.
sizif , frtajler, i slicni su dokazani rusofobi.
dakle mrznja prema trampu je mrznja jer sa rusijiom nece nastaviti krvolocni rat koji je spremila i organizovala levica u usa...